Bebek İkinci El Son Kez Yayınlıyorum Acill Satılık Beşik

Mnomer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
8
0
1
İstanbul
Hanımlar çok acil oğlumun beşiğini satıyorm evimde yerim olmadığı için acele ediyorum tertemiz herşeyi sıfır ahşap beşik. Beşiğin 60*110 ölüsü. ufak odalar için ideal. Mobilyanın kalitesinden %100 emin olabilirsiniz çekmecesi derin ve kullanışlı, beşik sallanabiliyor istenildiğinde sallanma özelliği devre dışı kalabiliyor. Uyku seti yatağı hepsi içinde. Daha sonradan park beşik aldım ve ahşap beşiği aldığımdan beri çok az kullandım hiç kullanmadım bile denebilir yani nerdeyse sıfır ürün gibi. Ben beşiği 375 liraya aldım hepsini 250 liraya satıyorum. Istanbul Gaziosmanpaşada yaşıyorum. Ilgilenen hanımlar fiyatta çok az da olsa yardımcı olmaya çalışırım bu ilanı son kez yayınlıyorum artık 😀

merhaba.siz ve sizin gibi iknci el eşyasını buradan satan tüm arkadaşlara seslenmek istiyorum.koyduğunuz fiyatlar çokkk fazla.tabiki sizde kar etmek istersiniz fakat burada ikinci el bakan bir kadın da ekonomik bir fiyat arar öyle değil mi? şahsen ben öyleyim.yani bu fiyatların üzerine biraz daha koyarak sıfır bir ürün almak daha mantıklı.bende ilerde çocuğumun ihtiyacı kalmayınca satmayı düşünüyorum temiz eşyalarını.ama kesinlikle uçuk rakamlara değill.herkese bi fayda olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…