Doğru mu anladım eline bulaşan zevk suyundan hamile kalabileceğini mi düşünüyorsun. ? Ve bu sebeple stres yaptın öyle mi ? Ahahahha az bir dkHerkese selam, burada hamile kalmaya çalışan tüm ablalarımdan özür diliyorum burayı meşgul ettiğim için umarım isteyen herkes hayırlısıyla evlat sahibi olur . Son kez başlık açıp hesabımı kapatacağım.
Elden bulaşabilecek zevk suyundan korktum vajinama değdiyse diye bu ilişkiden bir hafta sonra 26 gün periyot sonunda normal kanamama göre çok az süren bir kanama yaşadım, pıhtılı ve kırmızıydı.
İlişkiden yaklaşık bir ay sonra kanamadan 20 gün sonra kan testi verdim,sonuç 0.3.
Kan testinden 10 gün sonra 31 gün periyoda regl oldum ve yine eski reglime göre çok az. yoğun kanamam 1 gün sürüyor ve üçüncü gün Reglim bitiyor.
Üstüne görme olduğunu düşünmüyorum.
Hamilelik olabilir mi?
Regl olan biri hamile olabilir mi ?
İlişkiden bir ay sonra verilen kan testi kesin midir?
elden bulaşabilecek sperm ile gebelik olur mu?
Lütfen bilgili ablalarım yardımcı olabilir mi artık düşünmek istemiyorum tekrardan kan verecek imkanım yok.
Yorumlarınız benim için çok önemli
Abla valla dalga geçmiyorum okuduğum şeyler beni çok korkuttu ne bileyim elime değişmiştir sonra vajinama değdirmişimdir diye yaklaşık bir aydır stres yapıyorum. Anlatacak kimsem de yok tek buraya yazdım o süre zarfındaDoğru mu anladım eline bulaşan zevk suyundan hamile kalabileceğini mi düşünüyorsun. ? Ve bu sebeple stres yaptın öyle mi ? Ahahahha az bir dkkız millet aylarca uğraşıyor imkanı var mı sence umarım dalga geçiyorsundur. Öyle bir şey olsa ortalık gebe kaynardı heralde
Bak sana ciddi cevap vereceğim .Rahim yolu 10-12 cm ve spermin bebek oluşumu için yumurtalara ulaşması lazım yani yolu çok uzun . Spermler zaten hava temasında veya içeri girse dahi yarı yolda ölüyorlar. Dışardan 12 cm yolu tekte atacak hareketlilikte spermi varsa arkadaşın gitsin bağış yapsın bacım yani araştırılsın benceAbla valla dalga geçmiyorum okuduğum şeyler beni çok korkuttu ne bileyim elime değişmiştir sonra vajinama değdirmişimdir diye yaklaşık bir aydır stres yapıyorum. Anlatacak kimsem de yok tek buraya yazdım o süre zarfında
Haklısın abla teşekkür ederimBak sana ciddi cevap vereceğim .Rahim yolu 10-12 cm ve spermin bebek oluşumu için yumurtalara ulaşması lazım yani yolu çok uzun . Spermler zaten hava temasında veya içeri girse dahi yarı yolda ölüyorlar. Dışardan 12 cm yolu tekte atacak hareketlilikte spermi varsa arkadaşın gitsin bağış yapsın bacım yani araştırılsın bence
Ah canim keske o kadar kolay olsaydı tam gününde yapıldığı hâlde hamile kalma olasılığı çok düşüktür ben iki senedir uğraşıyorum ve benim gibi bir ton insan mücadele veriyor.korkma boşuna bu kadar korkuyor sanda onlemi ni alabilirsinHerkese selam, burada hamile kalmaya çalışan tüm ablalarımdan özür diliyorum burayı meşgul ettiğim için umarım isteyen herkes hayırlısıyla evlat sahibi olur . Son kez başlık açıp hesabımı kapatacağım.
Elden bulaşabilecek zevk suyundan korktum vajinama değdiyse diye bu ilişkiden bir hafta sonra 26 gün periyot sonunda normal kanamama göre çok az süren bir kanama yaşadım, pıhtılı ve kırmızıydı.
İlişkiden yaklaşık bir ay sonra kanamadan 20 gün sonra kan testi verdim,sonuç 0.3.
Kan testinden 10 gün sonra 31 gün periyoda regl oldum ve yine eski reglime göre çok az. yoğun kanamam 1 gün sürüyor ve üçüncü gün Reglim bitiyor.
Üstüne görme olduğunu düşünmüyorum.
Hamilelik olabilir mi?
Regl olan biri hamile olabilir mi ?
İlişkiden bir ay sonra verilen kan testi kesin midir?
elden bulaşabilecek sperm ile gebelik olur mu?
Lütfen bilgili ablalarım yardımcı olabilir mi artık düşünmek istemiyorum tekrardan kan verecek imkanım yok.
Yorumlarınız benim için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?