- 9 Ağustos 2024
- 61
- 4
- 1
- 24
Herkese selam, burada hamile kalmaya çalışan tüm ablalarımdan özür diliyorum burayı meşgul ettiğim için umarım isteyen herkes hayırlısıyla evlat sahibi olur . Son kez başlık açıp hesabımı kapatacağım.
Elden bulaşabilecek zevk suyundan korktum vajinama değdiyse diye bu ilişkiden bir hafta sonra 26 gün periyot sonunda normal kanamama göre çok az süren bir kanama yaşadım, pıhtılı ve kırmızıydı.
İlişkiden yaklaşık bir ay sonra kanamadan 20 gün sonra kan testi verdim,sonuç 0.3.
Kan testinden 10 gün sonra 31 gün periyoda regl oldum ve yine eski reglime göre çok az. yoğun kanamam 1 gün sürüyor ve üçüncü gün Reglim bitiyor.
Üstüne görme olduğunu düşünmüyorum.
Hamilelik olabilir mi?
Regl olan biri hamile olabilir mi ?
İlişkiden bir ay sonra verilen kan testi kesin midir?
elden bulaşabilecek sperm ile gebelik olur mu?
Lütfen bilgili ablalarım yardımcı olabilir mi artık düşünmek istemiyorum tekrardan kan verecek imkanım yok.
Yorumlarınız benim için çok önemli
Elden bulaşabilecek zevk suyundan korktum vajinama değdiyse diye bu ilişkiden bir hafta sonra 26 gün periyot sonunda normal kanamama göre çok az süren bir kanama yaşadım, pıhtılı ve kırmızıydı.
İlişkiden yaklaşık bir ay sonra kanamadan 20 gün sonra kan testi verdim,sonuç 0.3.
Kan testinden 10 gün sonra 31 gün periyoda regl oldum ve yine eski reglime göre çok az. yoğun kanamam 1 gün sürüyor ve üçüncü gün Reglim bitiyor.
Üstüne görme olduğunu düşünmüyorum.
Hamilelik olabilir mi?
Regl olan biri hamile olabilir mi ?
İlişkiden bir ay sonra verilen kan testi kesin midir?
elden bulaşabilecek sperm ile gebelik olur mu?
Lütfen bilgili ablalarım yardımcı olabilir mi artık düşünmek istemiyorum tekrardan kan verecek imkanım yok.
Yorumlarınız benim için çok önemli