son kararimi destekleyen??! 2 dkk.nizi alir sadece

pukay2011

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
19
2
Merhaba arkadaslar,
Uzakta oturuyorum malesef ve bir ay sonra tatile gidebiliyorum ancak, fakat fazla zamanim yok ve kesin ameliyat olmak istiyorum. Dr. Abdulkadir Goksey beyle konustum ve onda ameliyat olmayi dusunuyorum. Uzun zamandir takip ediyorum ve yaptiklari burunlari cok begendim bide istanbulda bulundugum yere yakin.

Fakat insan yinede biraz tedirgin oluyor ve fazla vaktim de olmadigi icin size sormak istedim. Evet biliyorum zaten bir topic var bu doktor hakkinda ama dusunce/kararimi destekleyen veya kotu tercubeleri olan biri varsa bilmek istiyorum. Yakin oturmadigim icin de sorun ciksa zor olcak. O yuzden sizden yeni bir topic acip yardim istiyorum.

Lutfen... yorumlariniza ihtiyacim var ve bekliyorum!!....

arkadaşım ben dün göksel beyi aradım. Şuan mıaneye gitsen , ameliyat olcam desen en yakın eylül ayına tarih veriyorlar. Söylemek istedim

arkadaşım ben dün göksel beyi aradım. Şuan mıaneye gitsen , ameliyat olcam desen en yakın eylül ayına tarih veriyorlar. Söylemek istedim

Merhaba, ben konustum asistanla bana temmuz dedi randevu ve muayene arasinda 4 gun verdi. Ama yinede bi arayacagim tabi o daha net olur

Yurtdışında yaşayınca gerçekten sıkıntılı oluyor doktordan randevu almak, tatilini ayarlamak, otel retervasyonu yapmak..

Yurtdışında yaşayınca gerçekten sıkıntılı oluyor doktordan randevu almak, tatilini ayarlamak, otel retervasyonu yapmak..
Evet zor malesef. Otel sorunu yok bende ama burdan doktorlari okuyorsun ama yinede nasil olacak iyi mi kotu mu o kadar para degermi diye problem var bende..

Evet zor malesef. Otel sorunu yok bende ama burdan doktorlari okuyorsun ama yinede nasil olacak iyi mi kotu mu o kadar para degermi diye problem var bende..
Hepmizde var o problem, önemli olan doktorun güven vermesi onun için sosyal aağları kullanın bol bol bilgi toplayın gerisi şanstır.

Kesinlikle doğru karar. Abdülkadir beyi seçtiğime birgün bile pişman olmadım. Bazen hastalar iptal ediyor yer açılıyor, bana öyle olmuştu, zaten sana temmuz demişler. Göksel bey ile tanışınca anlayacaksın neden hastalarının onu bukadar çok sevdiğini. Etraftaki gösteriş meraklısı, ticari amaç güden, kaprisli pek çok doktorun aksine çok doğal ve candan.

cok tesekkurler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…