• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kararı sizinle vereceğim inşallah..

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
Kızlar selam.
sürekli giriyorum araştırıyorum bakıyorum ..
22 yaşındayım borcumuzun fazla olduğu bu dönemde iyi bir karar vermem lazım dişlerim bu paraya değmeli.
Çarpıklaşma olduğu için tel takılması gerekiyor.

Çapa ortodonti Burak Aksu
İstanbul ortodonti Ceylan hanım
Sistem diş rıdvan Bayrı

bu doktorlardan hangisi daha iyi karar veremiyorum bir türlü..
evim beylikdüzünde en yakın sistem iş ve istanbul ortodonti ama fartketmez yakın olması ayda bir kere çağrıyorlar zaten yeterki iyi olsun.
bana yardımcı olur musunuz hangisini seçmeliyim, istanbul ortodonti ye daha önce giden varmı 2010 yılında açılmış.
Lütfen cevaplarınız benim için çok önemli.
Teşekkürler

Kesinlikle İstanbul ortodonti derim canım yani Ceylan Hanım. Ben de Gürpınarda oturuyorum. Beykente yakınım. İstanbulda kavacıktan tut da beykente kadar en az 30 yere gittim ama kararımı Ceylan Hanımdan yana kullandım. Dikkat ettiysen kullandıkları malzeme ve hizmette fiyata göre oldukça iyi :34:

Kesinlikle İstanbul ortodonti derim canım yani Ceylan Hanım. Ben de Gürpınarda oturuyorum. Beykente yakınım. İstanbulda kavacıktan tut da beykente kadar en az 30 yere gittim ama kararımı Ceylan Hanımdan yana kullandım. Dikkat ettiysen kullandıkları malzeme ve hizmette fiyata göre oldukça iyi :34:

ben bu cumartesi gidicem canım istanbul ortodonti ye araştırmasını yapıyorum işte ama randevuları okadar yogunki iyidiir diye thmin ediyorum.
şu ana kadar aldığım en yuksek fiyat capa ortodonti burak beyden geldi çekimleriyle birlikte 5 milyar tutuyor.
ceylan hanımdan memnun musun tel mi takdırdın fiyatları yaklaşık naısl ilgileniyorlarmı birde :((

Canım Ceylan Hanım hem çok sıcak kanlı hemde çok ilgileniyor. Daha yolun başında herşeyi anlatıyor şu ayda şua olur şunu yapınca böyle olur vs. Dolgularımı Emrah Bey yaptı ondan da memnunum. Fiyat ortalama 3500 tl falan. İlgi alaka çok iyi. Ben 11 şubatta taktırıyorum nasipse tellerimi. Ama randevumu öne aldırmaya çalışacağım inşaallah bakalım. Bence git görüş derim.

bu tavsiyen üzerine mutlaka gidip görüşeceğim.
hem yakın hem de dediğin gibiyse tereddüt etmem heralde,
kesin sonuç versin de başka bişy istemiyorum

Canım ben Ceylan hanıma gidiyorum beylikdüzü taraflarındayım ben çapaya muayeneye gittim ama uzak oldugu için ceylan hanıma gittim sonra şuan tedavime başladım devam ediyorum çokgüzel hiçbirsorun yok davranışı yaklaşımı çokgüzel genelde çok yogun fazla sayıdada hastası var gitmeni görüşmeni öneririm hertürlü ödemedede kolaylık sağlıyor burak beyde iyiydi güzel ilgilendi ama yol gerçekten önemli ilk başlarda ayda bir gidilmiyor malesef ölcüsü yada oluşabilecek hertürlü sorun için çalıyorsun kapıyı birde benim gibi çalışıyorsan çok zor olur yakını tercih etmeni öneririm.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana zorlu bir uğraş ama sonu güzel olucak inşallah :16:

Canım ben Ceylan hanıma gidiyorum beylikdüzü taraflarındayım ben çapaya muayeneye gittim ama uzak oldugu için ceylan hanıma gittim sonra şuan tedavime başladım devam ediyorum çokgüzel hiçbirsorun yok davranışı yaklaşımı çokgüzel genelde çok yogun fazla sayıdada hastası var gitmeni görüşmeni öneririm hertürlü ödemedede kolaylık sağlıyor burak beyde iyiydi güzel ilgilendi ama yol gerçekten önemli ilk başlarda ayda bir gidilmiyor malesef ölcüsü yada oluşabilecek hertürlü sorun için çalıyorsun kapıyı birde benim gibi çalışıyorsan çok zor olur yakını tercih etmeni öneririm.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana zorlu bir uğraş ama sonu güzel olucak inşallah :16:

Teşekkür ederim cnm desteğin için..
bu tavsiyeleriniz üzerine mutlaka Ceylan hanıma gideceğim bu cumartesi randevum var zaten
evet çalışıyorum zor olur mu bilmioyurm.

bir de sizlere sormak istediğim birşey var 22 yaşındayım iş yerindeki arkadaşlarım aklımı karıştırdı şimdi tel takarsan hamilelik döneminde bebek bütün kalsiyumu vucuttan aldığı için dişlerinden çok problem yaşarsın diyorlar dökülme oluyor ağrı cok oluyor vs.. doğrumu ? ee ne zaman yaptıracağım ki ben :(((

Teşekkür ederim cnm desteğin için..
bu tavsiyeleriniz üzerine mutlaka Ceylan hanıma gideceğim bu cumartesi randevum var zaten
evet çalışıyorum zor olur mu bilmioyurm.

bir de sizlere sormak istediğim birşey var 22 yaşındayım iş yerindeki arkadaşlarım aklımı karıştırdı şimdi tel takarsan hamilelik döneminde bebek bütün kalsiyumu vucuttan aldığı için dişlerinden çok problem yaşarsın diyorlar dökülme oluyor ağrı cok oluyor vs.. doğrumu ? ee ne zaman yaptıracağım ki ben :(((

Doktoruna sor tedirginliklerini canım insanlara inanma hersöylene bende 23 yaşındayım daha evli bile değilim çocuk dogurmayımı bekliycem :9:

bende tel taktırdımm..ve 2 yıllık süreci bitirdim..zaman kaybetmeden taktır derimm..hamilelik hakkında bi bilgim yok amaa zarralı olacağını düşünmüyorum ama gene de sor tabiki...

Son düzenleme:
Yukarıdaki topikte dikkatimi çekmişti telli hamile bayanlar vardı. herhalde sıkıntı olmuyordur canım :34:

Bende dişlerime tel taktıracağım. Yaşım 21, Beylikdüzü'nde oturuyorum ve bu nedenle Ceylan Hanım ile görüşmeyi düşünüyorum. Öncelikle sizin fikrinizi almak istedim, bu yorumu ekledikten sonra 1 yıl geçmiş. Hala tavsiye ediyor musunuz? Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ceylan hanım çok iyi ama malesef benim tedavinin ortasında doğum sebebi ile izne ayrıldı. Ve benimle ebru hanım ilgilendi. Ya sağolsun o da iyi ama sürekli moralsiz ve açıkçası öyle çok memnun değilim. Ceylan hanım döndüğü zaman ona git bence.

Back