Son Kalanlar 20.Sayfada Çok Ucuza Veriyorum/satılmıştır..

canım 11,28 ve 36 yı almak istıyorum fakat 28 için mor yazmışın ama füme yada gri gibi duruyo? benmi yalnış görüyorum yada?
:26:

canıım senden aldıgım bi pantolon vardı krem rengi yırtık gibi ama altı işlemeli gibi. onu ne zaman giysem herkes bayılıyor. sormayan kalmadı nerden aldın diyee yok böyle bişi yaa şuana kadar kaç kişi sordu sayamadım o derece şimdi konunu görünce söylemeden geçemedim iyiki almışım

Canim, değişik urunleri çok severim
Her yerde de bulunmaz o pantolondan

Çok severek giyerdim onu
Güle güle eskisine uzerinde ucuz bir pantolon da degildir

tamam tatlım bluzun bedeni ne ve ikisi nekdar yapıyo? bide ödemeyi nasıl yapıyoruz ptt den mi? ayyy ne çok soru sordummmm. beyendim gerçekten ürünleriniiiii

Kapida ödemeli veya ptt şubesinde :)
İstediğin kadar soru sorabilirsin :) diğer konularima da bbakabilirsin belki beğendiğin olur
İkisi 19 TL
Fiyatlarim gerçekten normalin çok aletidir
Ve çoğu sifir
m beden mor

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=673622&page=9&p=33566984#post33566984

Son düzenleme:

süpersinnn. ben smal beden ama. fazla salaş olmazmı üzerimde? bide havalar malu cok soguk istanbulda oturuyrum senin için problem olmazsa kapıda ödeme yapabilirmiyim. cünkü burda postaneye girip para yatırmak uçak mühendisi olmaktan daha zor

Tabiki kapida odeme yapilir :) 36 bedenin dimi? Bu badi biraz uzun model, beden olarak olur
Model olarak oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…