- 22 Kasım 2023
- 100
- -18
- 25
-
- Konu Sahibi Sendemibrutusum
Son açtığım konudan istinaden anlattığım sıkıntılarım üç doet senedir bazen ishal tam ishal olmasada bazen düzeliuorum dedim çok ekmek tüketen biriyim ama sürekli olmuyor bu belirtiler iyi olduğum zamanlar da var ama vücuduma aldığım besinler emilmiyor bunun sebebi nedir hiç bilmiyorum birde anüs çevresinde bazen tuvalette çıkınca cam kesiği varmış gibi bir hissiyat oluyor ve orda sivilice gibi noduler oluyor çölyak üstünde durdum ama onun olduğunu düşünmüyorum
Evet herşey normaldoktora gittiniz mi? bağırsak kurdu vs olabilir mi? sürekli ishal falan? kan değerlerinize bakıldı mı?
Yoğurt tüketiyorum ama çoğu kişi bana çölyak diyorİlaç kullandın mı ilaç için? Ya da düzenli kefir gibi şeyler tüketiyor musun?
kolonoskopi yapıldı mı? benim esime de normal dediler endoskopide sorun çıktı ama. bence iyi bir doktora gidip baktırın. bana normal gelmediEvet herşey normal
Cogu kisi bana colyak diyor ne demek ya bu oyle karsidan asi koyulabilecek bir hastalik degol ki. Doktor teshis koydu mu?Yoğurt tüketiyorum ama çoğu kişi bana çölyak diyor
Bunun için özele gitmem gerek ama o kadar test parası ne kadar olurkolonoskopi yapıldı mı? benim esime de normal dediler endoskopide sorun çıktı ama. bence iyi bir doktora gidip baktırın. bana normal gelmedi
Ben hiç diyet yapmadim ki ne yesem aynı kilo kaybı sırt ağrısıCam kesiği dediğiniz çatlak olabilir. Genel cerrahiye gitmenizi tavsiye ederim.
Diyetiniz icin de eminasyon tavsiye edecegim. Mesela o olmadigi donemlerde neyi yemiyor oluyorsunuz?
Diyet derken günlük yedikleriniz demek istedimBen hiç diyet yapmadim ki ne yesem aynı kilo kaybı sırt ağrısı
biz esimin tahlillerini fakültede bir profe yaptırmıştık. gecen hafta arkadasım kolonoskopi biyopsi ve bazı kan testler yaptırdı ve 8 bin ödemiş 7M’deBunun için özele gitmem gerek ama o kadar test parası ne kadar olur
Yoğurt tüketiyorum ama çoğu kişi bana çölyak diyor
Bize yakın yer yok araştırmabiz esimin tahlillerini fakültede bir profe yaptırmıştık. gecen hafta arkadasım kolonoskopi biyopsi ve bazı kan testler yaptırdı ve 8 bin ödemiş 7M’de
anladım ama bence bir yolunu bulup detaylı baktırın. bana normal gelmedi sürekli ishal hali. bir süre bol lifli ve protein ağırlıklı beslenmeye calisin belki iyi gelir. cok gecmis olsunBize yakın yer yok araştırma