• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son iki gün sınava hiç çalışmadım yine mi kalıcam:(

EMLEB

GÜZELER GÜZELİ KIZMM
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
555
23
118
Sınav geldi ama ben herzaman ki gibi yine çalışmadım ..aynı durumda ki bayanlar

Armut piş ağzıma düş olmuyor maalesef.
Salla salla da bi yere kadar. Azda olsa gözden geçirebilirsin konuları yada konu sonundaki soru cevaplara bak bi kaç tane şey aklında kalsa kardır...

Öğrencilik zamanlarım geldi aklıma. Derslere girmemekle kalmayıp bir de sınava da çalışmazdım. Son gece sabahlar öyle giderdim. Maymundan beş dakika öncesi gibi dolanırdım ortada. Ne oldu peki? Dört yıllık okulu beşinci yılda bitirdim(dersler yıllık olduğu için otomatikman bir yıl uzadı). İyi mi oldu kötü mü oldu bilmem ama, son sene okulu bitireyim diye anam ağladı resmen. Şuan sizden beklenen tek şey ders çalışmak, sınavları başarıyla tamamlamak. Çoğunun bundan başka bir sorumluluğu yok.

Açıköğretim ders kitapları, konuyu kısa ve öz veriyor. Bence nokta atışı yapmayı deneyin, önceki yıllarda çıkmış sorulara bakabilirsiniz.

Sınavların da telafisi var, şimdiki başarısızlıklara üzülmeyin. O okulu kazanmışsanız, eğitimi neticeye kavuşturma potansiyeliniz var demektir.

Son düzenleme:
ahh ahh hiç sormayın kızlar aynı durumdayım bende maalesef:S Bu sefer ki sınavlara hakkaten Ya Allah Bismillah diyip gircem o kadar , isteyerek bilerek çalışmamazlık yapmadım ama bazı sağlık sorunlarından dolayı zaman ayıramadım... Ama hiç olmazsa son saatlerimi değerlendireyim diye oturdum kitapların başına bu seferde stres ve panikten aklıma girmiyor çok sıkıcı bir durumdayım kısaca... :(

Back