4. ay uzun sürebilirmiş. 4e girmeden başladı. Doktora gittik o kadar çok ağlayınca. Atak ve diş diyor. Dişine karanfik zeytinyağı sürüyorum huysuzlanınca. İşe yaramıyor.Bizimki dün bir krize girdi görsen annem ile 5 saat boyunca uyutamadık nefesi kesiliyor ağlamaktan yine bağıra bağıra ağlıyor sorsan doktora atak haftası der bitmesi bu atak haftaları
Kinoa
Ilımlı4. ay uzun sürebilirmiş. 4e girmeden başladı. Doktora gittik o kadar çok ağlayınca. Atak ve diş diyor. Dişine karanfik zeytinyağı sürüyorum huysuzlanınca. İşe yaramıyor.
Arızalı
Ama katılarak aülaması katlanılacak bir şey değil artık. Beslenmesi de azaldı. Ne yapmalıyım bilmiyorum artık.Ilımlı
Bizimki de öyle dedi ağzı köpük köpük salyalı sürekli kulağını kaşıyor hep sinir harbi
Kulaklık takacak gibi oluyorum sen düşün ses tellerine zarar gelmese iyi yani o derece ama benimkinin beslenmesinde azalma yok seninkinde neden oldu? Tadı yok diye mi acabaAma katılarak aülaması katlanılacak bir şey değil artık. Beslenmesi de azaldı. Ne yapmalıyım bilmiyorum artık.
Irak
Hiperlaktasyon yüzünden uzun süredir sorun yaşıyoruz zaten, ben bu kadar uykusuzken buna dayanamam deyip iyice bırakıyor emmeyi. Bi o ağlıyor bi ben.Kulaklık takacak gibi oluyorum sen düşün ses tellerine zarar gelmese iyi yani o derece ama benimkinin beslenmesinde azalma yok seninkinde neden oldu? Tadı yok diye mi acaba
Kastamonu
Bebekko kaç aylıktı benimkisi 4,5 aylıkHiperlaktasyon yüzünden uzun süredir sorun yaşıyoruz zaten, ben bu kadar uykusuzken buna dayanamam deyip iyice bırakıyor emmeyi. Bi o ağlıyor bi ben.
Urla
4 e 4 gün var. Peki 4. ay deyince başladı mı uyku gerilemesi?Bebekko kaç aylıktı benimkisi 4,5 aylık
Aras
Evet tam 4.ayda başladı gram uyku yok 3 saat uyutmakla uğraşıyorum 15 dk zor uyuyor4 e 4 gün var. Peki 4. ay deyince başladı mı uyku gerilemesi?
Tamamen aynı valla. Allahım daha yeni başladık. İnşallah kısa sürerEvet tam 4.ayda başladı gram uyku yok 3 saat uyutmakla uğraşıyorum 15 dk zor uyuyor
Sünnet derdimiz var şimdi ödüm kopuyor ne yapacağız bilmiyorumTamamen aynı valla. Allahım daha yeni başladık. İnşallah kısa sürer
Çok kolay oldu arkadaşımın bebeği. Sadece sürekli kaka yaptı 2 gün boyunca.Sünnet derdimiz var şimdi ödüm kopuyor ne yapacağız bilmiyorum
Kolay diyorlar beybim ama zaten huysuz nasıl olacak bilmiyorumÇok kolay oldu arkadaşımın bebeği. Sadece sürekli kaka yaptı 2 gün boyunca.
Belki bu kadar huzursuz olacaktır. Pipisinde kağıt bardak vardıKolay diyorlar beybim ama zaten huysuz nasıl olacak bilmiyorum
NebzeKonuşma şeklinize bayıldım
Anten
AsillikEntrika
İkililik
Kadınİkililik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?