InFlames Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2014 2.423 2.300 1 Mart 2016 Konu Sahibi InFlames #1 Hazal Kaya, kısa sürede verdiği kilolar ve giydiği beyaz kostümle göz kamaştırdı. Bir dönem aldığı kilolarıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Hazal Kaya, kısa sürede verdiği kilolar ve giydiği beyaz kostümle göz kamaştırdı. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Oscar gecesi katıldığı programda Özgür Masur imzalı beyaz bir kostüm giydi. Hazal Kaya'nın kilo verdiği gözlerden kaçmadı. ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNDÜ Bir dönem aldığı kilolar nedeniyle hayranlarını hayal kırıklığınına uğratan güzel oyuncu, yeni tarzıyla eski günlerine dönüş sinyalleri verdi. İşte genç oyuncunun son hali... http://karnaval.com/magazin/son-hal...facebook&utm_medium=free&utm_campaign=magazin
Hazal Kaya, kısa sürede verdiği kilolar ve giydiği beyaz kostümle göz kamaştırdı. Bir dönem aldığı kilolarıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Hazal Kaya, kısa sürede verdiği kilolar ve giydiği beyaz kostümle göz kamaştırdı. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Oscar gecesi katıldığı programda Özgür Masur imzalı beyaz bir kostüm giydi. Hazal Kaya'nın kilo verdiği gözlerden kaçmadı. ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNDÜ Bir dönem aldığı kilolar nedeniyle hayranlarını hayal kırıklığınına uğratan güzel oyuncu, yeni tarzıyla eski günlerine dönüş sinyalleri verdi. İşte genç oyuncunun son hali... http://karnaval.com/magazin/son-hal...facebook&utm_medium=free&utm_campaign=magazin
BlancKahkul Allah var, Allah yâr.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 3.195 4.103 1 Mart 2016 Konu Sahibi InFlames #2 Eski hali daha güzeldi.
hilalkiz 'O' her şeyi işitendir,sesini mutlaka duyar... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2015 1.223 704 1 Mart 2016 Konu Sahibi InFlames #3 fazla zayıf olmuş bi deri bi kemik kalmış azıcık yüzünde yağ olsaydı keşke
tatlialirim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 6.122 8.491 1 Mart 2016 Konu Sahibi InFlames #4 Anoreksiya yolcusu gibi geldi bana. Her zayif olan saglikli görünmüyor malesef. Zayiflik hazali sagliksiz göstermis.
Anoreksiya yolcusu gibi geldi bana. Her zayif olan saglikli görünmüyor malesef. Zayiflik hazali sagliksiz göstermis.
Belissima77 Amaca giden yolda herşey mübahtır Kayıtlı Üye 20 Şubat 2015 4.863 2.614 9 Mart 2016 Konu Sahibi InFlames #5 Sevmem bu kızı
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 70.442 53.853 9 Mart 2016 Konu Sahibi InFlames #6 Kötü olmuş ya
mahperi hatun Nirvana Kayıtlı Üye 2 Haziran 2015 18.789 216.235 20 Mart 2016 Konu Sahibi InFlames #7 hazal kaya mı bu tanıyamadım yüzünü bi an