son haftalarda bebiş gelişimi?yardım:(((((((

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
52
kızlar aranızda benim gibi olan oldumu?benmi büyütüyorum bilemiyorum.geçi daha doktorumla konuşamadım.yarın sabah arıycam hemen.olmadı hemen gidicem.
şöyle anlatıyım ..2hafta önce 5ekimde gittiğimde bebiş gayet iyiydi.34+2günlüktü.hatta geişimi önden gidiyo dedi doktorum.bende bugün gittiğimde en azında 36olmuştur diye düşünmüştüm.yada 37.muayene oldum.ölçümlerni yaptı.çok iyi maşallah dedi.kilosuda iyi 3kilo olur böyle giderse dedi.
hiç bir sorun yok.35+1günlük gözüküyo usg ye göre dedi.
neyse ben bişey demedim.acaba yanlışmı hatırlıyorum belkide ben yanlış anladım geçen sefer diye düşündüm sormadım bişey.sorsana akılsız.ufff
sezeryan için 2hafta sonra son kez kontrol olacağım gün verecek.37 haftalık olman lazım dedi.38.haftada alıcak galiba.ama ben anlamadım bu usgden bişey.gelişimi az olmuş gözüküyo bu durumda.ve doğum tarihim ileri attı tabi normal doğum olsaydım.14kasımdan 22kasıma gitti.kafası bacak kemiği falan hepsi gelişmiş.sorun yok baktım ölçümlere.ama hafta olarak bi sorun var bence.sizce???yardımcı olursanız sevinirim.
:çok üzgünüm:

arkadaşım sen usg ye takıla benşimkide ileri görünüyor ama dr sorun yok diyor önemli olan sat senin son adet tarihin nedir ona göre 40 hafta nezaman doluyor

selam bende cok korkmustum hiç takılma insan anca kendini üzüyo.Benımde gelişimi önden gidiyodu 1 gün 37 haftalıkken birden 35 kusure düştü.Gelişimi yavaşlamış o kadar üzüldüm ki bişey olcak diye.Bikaç doktorada gittim kimi gelişimi normal dedi kiimi son haftalarda ileri geri sapmalar olur dedi.Her cocugun gelişimi aynı olmuyomus.Suan düşünmüyorum beslenmene dikkat et yeterli son haftalarda olsa.Gittiğim bütün doktorlarada sordum dogum için hangi tarihi beklemeliyim diye normal 40 haftalık süreci yani sat ı takip etmeliymişim.vede son haftalarda olan ölçümler cok sağlıklı olmayabiliyomus hiç sıkma bende yasadım aynı korkuları.

arkadaşım sen usg ye takıla benşimkide ileri görünüyor ama dr sorun yok diyor önemli olan sat senin son adet tarihin nedir ona göre 40 hafta nezaman doluyor
canım benim sat 9şubat.hesaplatıyorum nette doğum zamanım 16kasım ve 36+1günlük gözüküyorum.dün usg de 35+1 gözükünce endişelndim çok. :bbo:

selam bende cok korkmustum hiç takılma insan anca kendini üzüyo.Benımde gelişimi önden gidiyodu 1 gün 37 haftalıkken birden 35 kusure düştü.Gelişimi yavaşlamış o kadar üzüldüm ki bişey olcak diye.Bikaç doktorada gittim kimi gelişimi normal dedi kiimi son haftalarda ileri geri sapmalar olur dedi.Her cocugun gelişimi aynı olmuyomus.Suan düşünmüyorum beslenmene dikkat et yeterli son haftalarda olsa.Gittiğim bütün doktorlarada sordum dogum için hangi tarihi beklemeliyim diye normal 40 haftalık süreci yani sat ı takip etmeliymişim.vede son haftalarda olan ölçümler cok sağlıklı olmayabiliyomus hiç sıkma bende yasadım aynı korkuları.

sağol arkadaşım.dmek herkeste oluyo bu.bir kaç arkadaşım daha aynını söyledi.ama usg ye göre gidiyo benim doktorum ve 2hafta sonra 37 dolması lazım ki son kez bakıcam dedi.ama sata göre zaten 38haftalık olmuş olucam.
neyse bakalım artık doktorla konuşayım bugün birde içim rahatlasın iyice.

X