evet temiz olması şart doktoruma sormadım bidaha ki randevu da alttan muane edebilir oyüzden temiz gitmem lazım ozaman da soramam yani tşkler cevap icingercekden temız guvendıgınız yerde yaptırın en ıyısı
cevremdekıler yaptırdı sorun olmadı yınede ıyı arastırmak lazım
doktorunuza sordunuzmu
tmm canım Sağol umarım bi sorun çıkmazArkadasım dun yaptırdı , hıcbır sorun olmuyor
:) evet canım hiç mümkün olmuyo denedim de tmm yaptıracam artık başka çare yok :)Ben artık doğumu beklediğim için 3gun önce agdami yapayım dedim ayna yardımıyla :) ama namumkun iyice zorlasmis yapmam da haberim yokmuş :) bana Kızkardeşim yaptı bu sebepten :) hiçbir sıkıntı olmadı içiniz rahat olsun
Bi sorun olcagni sanmiyorum. En azindan temiz girersin doğuma.merhaba kızlar doğumuma 2 hafta gibi bişey kaldı yarın gidip ağda yaptıracam çünkü kendim yapmam imkansız gibi bişey oldu acaba bi zarar olurmu son günler doğumum u beklerken yaptıran oldumu teşekkürler
ben 1 hafta kala yaptirdim hic bisi olmadi dogm baslasn die yaptrmstm halbuki :-Dmerhaba kızlar doğumuma 2 hafta gibi bişey kaldı yarın gidip ağda yaptıracam çünkü kendim yapmam imkansız gibi bişey oldu acaba bi zarar olurmu son günler doğumum u beklerken yaptıran oldumu teşekkürler
Sağol canım cevap için dün akşam yaptırdım zaten ve çok rahatladım sanki üstümden bi yük kalktı :)Bi sorun olcagni sanmiyorum. En azindan temiz girersin doğuma.
:) bende başlar diye korktum ama evet bişey olmuyo dun akşam yaptırdım ve rahatladım :)ben 1 hafta kala yaptirdim hic bisi olmadi dogm baslasn die yaptrmstm halbuki :-D
gebelik süresince yaptırılabilir.hanımlar birşey soracağım.son haftada ağda yaptırmakta sıkıntı yok diyorsunuz iyi hoşda ben şeyi merak ediyorum.peki 2. - 3. - 4. aylarda falan nasıl oluyor.ağda yine yapılabilir mi ya da jilet mi yapıyorsunuz.ya da kıllı mı gezcez =)
jilet yapabilirsinhanımlar birşey soracağım.son haftada ağda yaptırmakta sıkıntı yok diyorsunuz iyi hoşda ben şeyi merak ediyorum.peki 2. - 3. - 4. aylarda falan nasıl oluyor.ağda yine yapılabilir mi ya da jilet mi yapıyorsunuz.ya da kıllı mı gezcez =)
Canım ben son ayıma kadar hep kendim yaptım ağda mı hiç bi sorun olmadı ama son ay da tereddüt ettim ve kendim yapamaz hale gelmiştimhanımlar birşey soracağım.son haftada ağda yaptırmakta sıkıntı yok diyorsunuz iyi hoşda ben şeyi merak ediyorum.peki 2. - 3. - 4. aylarda falan nasıl oluyor.ağda yine yapılabilir mi ya da jilet mi yapıyorsunuz.ya da kıllı mı gezcez =)
BSağol canım cevap için dün akşam yaptırdım zaten ve çok rahatladım sanki üstümden bi yük kalktı :)
benim gittim ağdacı hamileler için yeni bi ağda açıyo kullaniyo mikrop kapılmasın diye sende onu belirt belki yapar evet dikkatli olmak lazımAğdacı ne kadar güvenli olsa da mikrop kapılır mı acaba herkese aynı ağdadan yapıyorlar ya korkuyorum