Son haftalar...Artan endişeler

Ela6167

Şurişk'imi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
449
200
33
Merhaba! Bugün tam 35 haftalık hamileyim. Sonlara yaklaştıkça mutlu hissetmek yerine içimde hep sıkıntı var. O gün hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum. 2 gün önce kontrole gittim, bebeğimin karın çevresi 10 gün geride. Bundan önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili. Bir değişim olmamış yani... Üstüne bir de suyu azalmış Yeterli hala ama normalin alt sınırında dedi doktor. Yediğime, içtiğime dikkat etmeme rağmen neden böyle çıkıyor karın çevresi anlamıyorum. Insanın içine dert oluyor resmen. Suyumun azalması ise endişelendiren diğer neden. Dünden beri bol su içiyorum. İşe yarar mı ki Kilosu 2.368 gr çıktı. Bu haftaya göre iyi mi? Çok uzun oldu kusura bakmayın

Canım sıkma canını doğunca büyüyorlar hızlıca. Benim büyük kızında karın çevresi küçük diyorlardı her günüm ağlamakla geçiyordu beler yedim içtim. Tek sıkıntı 2820 gr doğdu. Mevzu bu yani . BAzı kadın rahimde bebeği iyi besliyor bazısı çok çok besleyemiyor. Biri hiç bişey yemeden 4 kilo çocuk doğuruyor benim gibiler be yersen ye en fazla 3,5 kilo doğuyor .

Yaa evet görümcem doğurdu 1 hafta önce. 4.5 kilo, görsen onu ne sağlıklı beslendi ne yediğine içtiğine dikkat etti yani anlamadım gitti :/ Üstüne düştükçe geri tepiyo bazen onu anladım..

Yaa evet görümcem doğurdu 1 hafta önce. 4.5 kilo, görsen onu ne sağlıklı beslendi ne yediğine içtiğine dikkat etti yani anlamadım gitti :/ Üstüne düştükçe geri tepiyo bazen onu anladım..
Akışına bırak bebeğin sağlıklıysa kaç kilo olduğunun bi önemi Yok. Benim annem hiç bir şey yemeden Doğuma hitti resmen kuru ekmek yiyordu bulantıdan kardeşim 3950 doğdu. Annem benim çocuklarım hep öyle doğdu diyor. Demekki Rahmi bebeği iyi besliyor. Bende babaanneme çekmişim oda diyor benimkiler hep minik doğdu

Demekki bununla alakalı gerçekten. Ne yaparsam yapayım olmuyorsa sorun olmadıkça rahatlatmalıyım kendimi ozaman. Son haftalarda azalan stres artmaya başlıyo işte elde değil :)

Demekki bununla alakalı gerçekten. Ne yaparsam yapayım olmuyorsa sorun olmadıkça rahatlatmalıyım kendimi ozaman. Son haftalarda azalan stres artmaya başlıyo işte elde değil :)
DOğunca neler yapacaksın onları hayal et akışına bırak hamileliğin tadını çıkar. Burda çok okudum bebeğim 4 hafta geri bilmem ne diyip sağlıklıca Doğum yapanları.

DOğunca neler yapacaksın onları hayal et akışına bırak hamileliğin tadını çıkar. Burda çok okudum bebeğim 4 hafta geri bilmem ne diyip sağlıklıca Doğum yapanları.
Öyle yapmayi deneyeyim bakalım. Bir şey olacaksa zaten ben engelleyemem. İyisini düşünmem lazım sanırım. Her şey iyi gider sağlıkla kavuşurum umarım :) Sağol bu arada canım rahatlattın. Senin kız ne alemde? :)

Sağlıkla kavuş inş yavruna :) benim minnoşum gazlı teyzesi. Zamane bebeklerin hastalığı kolik. Onun dışında ikimizde iyiyiz çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…