Canım bazı şeyler gerçekten insanın elinde olmuyor dedim ya çok direndim ama ben de insanim, peygamber sabrim yok,her şeye rağmen çocuk var diye bişey yokmuş gibi insanüstü varlığa tahammül edemiyorum.Keske yapabilsem,en azından bu olaylar duruluncaya kadar yapamam,başına gelince anlıyor insan.Bu şuna benziyor, tecavüz eden birine can güvenliğin için olumlu karşılık vermeye benziyor,saçma da olsa bu örnek geldi aklımaKonuya gelince ilahi adalet elbet tecelli eder ama Aramiz da olan şeyleri çocuğa davranışlardan çıkarmamak lazım
Keyfin yerinde görünmesi belliki sizi bozmuş ki onunda istediği budur belki sizde mutlu olun
Sonuçta bitmiş girmiş öfkenizi anlıyorum
Sadece iyi baba yada çocuğa söyle davranıyor diye arada çocuk kalmasın
Başka master de mi var,hani ben şu devamlı ex ten konu açan masterMastershef seni görünce diğer mastershef geliyor aklıma ne geldi yine başına diye bakıyorum
Aynen öyle kesinlikle.Resmen çocuğun rızkını göz dikiyo olmaz olsun böyle baba.İyi baba olmadığını kendi de gayet iyi biliyor bence.Iyi baba olsa çocuğunun rızkına göz dikmez.
Hayatımın en doğru kararı oldu bu,en büyük pişmanlıgim ise daha önceden davayı açmamış olmak.Aslında siz de farkındasınız. Zararın bir yerinden dönmüş bir kadın yazmışsınız işte kilit cümle bu. Hala zararın içinde debelenip duruyor da olabilirdiniz. Gençliğiniz, ömrünüz yanınıza kar kaldı. Ve tabi ki son gülen iyi gülecek
İlk dava açmayı düşünmeniz ve davayı açtığınız zaman arasında ne kadar geçti?Hayatımın en doğru kararı oldu bu,en büyük pişmanlıgim ise daha önceden davayı açmamış olmak.
İnşallah
2 yıl..O süre içinde annemin baskısı,ex in barışma istekleri yüzünden çocuğumun da hatri için birkaç kez eve döndüm fakat yeter artık dediğim noktada davayı açtım,şimdiye bosanmistimİlk dava açmayı düşünmeniz ve davayı açtığınız zaman arasında ne kadar geçti?
Evet tek güzel yanı bu ve içimde en ufak bir şüphe kırıntısı kalmamış olmasıOlsun, en azından şuan aklınızda hiç soru işareti kalmamış oldu.
Bakalım benim umudum varetmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?