- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.013
- 133
- 46
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
bencede alınacak daha çok yol var umarım bahsettiginiz bütün sorunlar için çözüm bulunur ama iki ileri bir geri degil kaç sayfadır madem özgürlük ama şuda şöyle ,ama buda böyle biz özgür degiliz kimse olmasın aman efendim madem özgürlükten dem vuruldu şurada düzelsin ..eee biz düzelmesinmi dedik hepsi düzelsin de böyle yol almak çok zor..Metenol Müslüman nüfusun farklı şekilde inanları var, Aleviler en büyük örnek ve hakları en çok yenen grupta kendileri oluyor. Neyse ben sırf başörtülü diye birinin eğitim ve iş hayatından uzaklaştırılmasını anlayamıyorum ama, Aleviliği kabul etmeyen devlet-i aliyemiz Sünnilik içinde bir çizgi belirliyor ve ona uygun yurttaşlar istiyor . Neyse türbanlı veya türbansız işini iyi yapan liyakat sistemi ile her yere gelebilmeli, sırf türbanlı diye de ya da sırf türbansız diye de haketmediği Pozisyonlara kimse gelmemeli ama Türkiye'nin bu konuda daha çok yol alması lazım.
Yolladığın fotoğraftaki pilot da çok güzel :) yolu açık olsun.
Amerikan, İngiliz, Alman, Fransız, İtalyan, Avusturya, Yunan, İran, Ermeni okul ya da okulları var diye biliyorum. Yok mu? Ermeni okulları için anaokulundan liseye kadar var. Siz hangi tür okul istiyorsunuz?Yok işte canım keşke dediğin gibi olsa, başka okulların din okulu hele devlet destekli din okulu yok, varsa. İldiğiniz özel ya da devlet başka dinlere ait okul bana bir örnek verir misiniz? Sadece bir kesimin var, arz talep meselesi de değil, talep var ama Türkiye bu konuda kötü. İnan vaktim olsa detaylı yazarım, ama çok sıkıldım ben sürekli böyle şeyler yazmaktan.
Amerikan, İngiliz, Alman, Fransız, İtalyan, Avusturya, Yunan, İran, Ermeni okul ya da okulları var diye biliyorum. Yok mu? Ermeni okulları için anaokulundan liseye kadar var. Siz hangi tür okul istiyorsunuz?
Heybeliada yi da patrikhane kendisi kapatmış MEB e bağlanmak istemediği için. Bunu da yeni öğrendim..
Neyse konu nereden nereye geldi. İnşallah herkes için daha da iyisi olur.
bencede alınacak daha çok yol var umarım bahsettiginiz bütün sorunlar için çözüm bulunur ama iki ileri bir geri degil kaç sayfadır madem özgürlük ama şuda şöyle ,ama buda böyle biz özgür degiliz kimse olmasın aman efendim madem özgürlükten dem vuruldu şurada düzelsin ..eee biz düzelmesinmi dedik hepsi düzelsin de böyle yol almak çok zor..
aman neyse bende çok sıkıldım yazmaktan
Anlayışınız için teşekkür ederim
mutlu günler
+1
Madem özgürlük zorunlu din dersini kaldırsınlar.Madem isteyen istediği gibi yaşamalı deniyorsa amaç "özgürlük"se tabi
Bizim için amaç "özgürlük" olsun yetmez mi?
Böyle konular üzüyor beni. Siyasetin başka platformlarında özgürlük için birlikte yorum yaptığım insanların söz konusu türban olunca değişmesi incitiyor. Ne demek bu habere üzülmek? O zaman türban özgürlüğü için mücadele edip de başka özgürlükleri kısıtlamaktan çekinmeyen insanlardan ne farkınız kalıyor.
Şu konu. 2016da hala şunu tartışıyor olmak üzüyor beni. Şu an bazı insanların bu kadar güçlü olmasına sebep veren de zaten özgürlükler konusundaki bu seçici geçirgenliğimiz. Demek ki cidden bir adım ilerleyememişiz demek ki hiç de ilerleyemeyeceğiz.
Yaşı hatırlamaya yetmeyenler diye küçük gören sözler etmen hatalı. Hem zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır.eger referondumdan evet çıkarsa büyük oranda sebebi bu vekilin anlattıklarıdır yaşı hatırlamaya yetmeyenler lütfen sonuna kadar dinleyin
keşke bende genç olsam yaşlı oldugumu belirtmek istedimYaşı hatırlamaya yetmeyenler diye küçük gören sözler etmen hatalı. Hem zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?