Son dakika… TSK’da başörtü yasağı kalktı

bencede alınacak daha çok yol var umarım bahsettiginiz bütün sorunlar için çözüm bulunur ama iki ileri bir geri degil kaç sayfadır madem özgürlük ama şuda şöyle ,ama buda böyle biz özgür degiliz kimse olmasın aman efendim madem özgürlükten dem vuruldu şurada düzelsin ..eee biz düzelmesinmi dedik hepsi düzelsin de böyle yol almak çok zor..
aman neyse bende çok sıkıldım yazmaktan
Anlayışınız için teşekkür ederim
mutlu günler

Amerikan, İngiliz, Alman, Fransız, İtalyan, Avusturya, Yunan, İran, Ermeni okul ya da okulları var diye biliyorum. Yok mu? Ermeni okulları için anaokulundan liseye kadar var. Siz hangi tür okul istiyorsunuz?

Heybeliada yi da patrikhane kendisi kapatmış MEB e bağlanmak istemediği için. Bunu da yeni öğrendim..

Neyse konu nereden nereye geldi. İnşallah herkes için daha da iyisi olur.

Patrikhane bağlanmasını istemiyor, kendisi kapatmıyor zaten yetkisi de yok, MEB'e bağlanmak istemediği için kapatılıyor. http://www.radikal.com.tr/turkiye/38-yillik-bir-yilan-hikyesi-heybeliada-ruhban-okulu-930507/

Verdiğiniz örneklerin hiç biri din okulu falan değil, imam hatibin veya ilahiyatın karşılığı değiller ve özel okullar bunlar ve ona bakarsanız bir sürü Türk okulu var yurtdışında da bunlara karşılık. Ermeni okulları da var ama sor bakalım din adamı yetiştirebilecekleri okulları var mı, özellikle Lozan' da azınlık olarak tanınmayan hiç bir grubun doğru düzgün hakkı falan da yok ve devlet bütçesi tek bır gurubun hizmetinde bu anlamda.
http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2012_06/06095912_azinlikokullari.rar Bu da müfredatları , araya din kültürü dersini koymuşlar yine.

Şaka gibi ama mesela Rum okuluna çocuğunu yollayacaksın, eğitimi iyi yabancı dil eğitimi veriyor falan filan diye, Müslüman ahalinin o okula çocuklarını göndermesi yasak, kendinin Rum olduğunu kanıtlamak zorundasın!

Konu neden mi buralara geldi çünkü ülkenin başka şekilde inanan ve yaşayan insanlarının sıkıntıları çok daha fazla, ve çözülmüyor, çözülmedikçe bunlar zamanla ulusal sorundan, uluslararası bir soruna dönüşür de ondan. Ve burada sürekli tek bir mağduriyetten bahsedilip duruyor. Ben daha uzun uzun yazarım ama çok sıkıldım artık İnan'ın. Neyse iyi günler size.

Metenol sorunlar köklü ve belki siz değilsiniz ama bu sorunların çözülmesini istemeyen bir sürü insan var. Diğer insanların Sürekli bunu dile getirmelerinin bir sürü sebebi var yani, çünkü diğer insanlar daha büyük ayrımcılık ile karşılaşıyor, ben şurada epeydir yazıyorum ama türban sorunundan bahseden bir tane insanın ağzından diğer insanların magdruıyetlerinden bahsedeni, bunun için kafa yoranını görmedim, sürekli Avrupa da islamofobı var, su var bu var. Bu bizi alakadar etmiyor, kendi ülkemiz içinde sorunlar, halkın bir talebi var ve bu karşılık bulmuyor. Önemli olan bu sorunları daha çetrefilli hale gelmeden çözmek. Neyse umarım herkes için en iyisi olur, ve herşey bir an önce çözülür. Sevgiyle kalın.

+1
Madem özgürlük zorunlu din dersini kaldırsınlar.Madem isteyen istediği gibi yaşamalı deniyorsa amaç "özgürlük"se tabi

Bizim için amaç "özgürlük" olsun yetmez mi?

Böyle konular üzüyor beni. Siyasetin başka platformlarında özgürlük için birlikte yorum yaptığım insanların söz konusu türban olunca değişmesi incitiyor. Ne demek bu habere üzülmek? O zaman türban özgürlüğü için mücadele edip de başka özgürlükleri kısıtlamaktan çekinmeyen insanlardan ne farkınız kalıyor.
Şu konu. 2016da hala şunu tartışıyor olmak üzüyor beni. Şu an bazı insanların bu kadar güçlü olmasına sebep veren de zaten özgürlükler konusundaki bu seçici geçirgenliğimiz. Demek ki cidden bir adım ilerleyememişiz demek ki hiç de ilerleyemeyeceğiz.

Çok güzel bir karar.

Herkes özgürdür diyenler bu durum karşısında farklı bir tutum sergileyip de bir kılıf uydurmaya çalışmamalı bence...

Bu haberde asıl konuşulması gereken olay kadınlarımızın başarısı.. Ne mutlu onlara zorlukları çok olan bir mesleği layıkıyla yapmaya çalışıyorlar.

Başarılar dilerim ülkemizin kalkınması için, güvenliği için çalışıp çabalayan kadınlarımıza.

eger referondumdan evet çıkarsa büyük oranda sebebi bu vekilin anlattıklarıdır yaşı hatırlamaya yetmeyenler lütfen sonuna kadar dinleyin
Yaşı hatırlamaya yetmeyenler diye küçük gören sözler etmen hatalı. Hem zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır.

Yaşı hatırlamaya yetmeyenler diye küçük gören sözler etmen hatalı. Hem zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır.
keşke bende genç olsam yaşlı oldugumu belirtmek istedim
ve bunuda Allah biliyor zan iyi degildir
sevgiyle kal ..
sakin ol..
35 den sonra hep 20 lere özenirsin hele kırka dogru yaşlanma korkusu sarar eger genç sen ve genç oldugun için üzerine alınmışsan kıymetini bil kardeşim..
yinede her yaş güzel iyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…