- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Bol pantolon giyilebilir belki bilemiyorumben bu konuda iki ayrı fikirdeyim acıkcası isteyen istedigi sekilde giyinebilir basortulu diye calısma imkanı elinden alınmamalı diyorum ama bir yandan da sunu dusunuyorum basortusu takan bir kadın muhafazakar bir dusunce yapısı icinde ozaman pantalon degil uzun etek falan mı giyilecek nasıl olucak bu isler biraz garip gelmiyor degil..
ben bu konuda iki ayrı fikirdeyim acıkcası isteyen istedigi sekilde giyinebilir basortulu diye calısma imkanı elinden alınmamalı diyorum ama bir yandan da sunu dusunuyorum basortusu takan bir kadın muhafazakar bir dusunce yapısı icinde ozaman pantalon degil uzun etek falan mı giyilecek nasıl olucak bu isler biraz garip gelmiyor degil..
Olması gereken buydu
Başartüsü yasağıda insanların özgürlüğünü kısıtlayan bir durum sonuçta
Neden ki hanım ablaBence bu olmamalıydı diyorum..
Muaf kalmalıydı türban konusunda..
Kolluk kuvvetlerinde olmasın diyorum,yoksa diğer mesleklerde taksınlar..
acıkcası ben birde su acıdan bakıyorum erkek kadın birlikte egitimlere cıkıyorlar diye biliyorum bide koca tugayın basında kadın asker bile olabiliyor bunları nasıl yapacaklar erkek hasta muayne etmeyen basortulu doktorlar bile oldu haberleri okudukKolluk kuvvetlerinde olmasın diyorum,yoksa diğer mesleklerde taksınlar..
Neden ki hanım abla
Başını yasaktan dolayı açıp öyle görevini yaptığındada kişi aynı kişi
Neden açık insanlar gibi yani normalde olduğu gibi işine gidemesin görevini yapamasın ki
Ben bu konuda özgürlükten yanayım
Kapalı eşler bile ne zulümler gördü tsk da
Bunlara girmeye gerek yok sende biliyorsun yaşadıkları zorlukları
Bence verilmesi geç bile kalınmış bir haktı
Kolluk kuvvetlerinin başlarını ortmesinin ne gibi bir zararı olabilir ki? İşini yapmasına engel değil sonuçta. Madem herkes istediği gibi giyinmekte özgür diyoruz bu özgürlüğü neden belli bir zümreye uygulamayalım?
acıkcası ben birde su acıdan bakıyorum erkek kadın birlikte egitimlere cıkıyorlar diye biliyorum bide koca tugayın basında kadın asker bile olabiliyor bunları nasıl yapacaklar erkek hasta muayne etmeyen basortulu doktorlar bile oldu haberleri okuduk
Bence bir sakıncası yokGörev yapan personel şapka yada bere takıyorlar sonuçta..
Altta türban olması ne kadar doğru sence,ilk zamanlar asker polis hakşim ve savcılar muaftı..
Ne oldu da çark edildi burada.
Biz ülke olarak islamla yönetilmiyoruz üstelik..
Özgürlük olsun tamam ama dediğim gibi ben buna şahsi olarak karşıyım..
Bak Gata'ya ne hale geldi,içim sızlıyor her gördüğümde...
Meslek olarak karşıyım sadece..
Bilmiyorum neler yaşanacak göreceğiz bakalım..
Bence bir sakıncası yok
Buda özgür kişilik haklarına aykırı sonuçta
Kişi giyimine göre yargılanmamalı
Bunları aşmalıyız artık
Açık kapalı önemli olan görevini layıkıyla yapmalı
Gata nın eski halinide çok iyi bilirim
Son bir aydırda burada yatıp kalkıyoruz
Ne var ki halinde anlayamadım ?
Karşı olunacaksa o zaman biri de çıkar der ki ben başı açık askere-polise karşıyım. Sonuçta insanin ne giyip ne giymeyeceği kişisel bir haktır. Kimse kimseye karışmadığı surece sorun olmamalı bu mesele.
HanimKelesimiGetir
Hanım abla bir çoğu hala çalışıyor
Babam asker biliyorsun.
Şimdi emekli
Bir aydır gatada yatıyor
Muamelede özende hasta tedavisinde en ufak bir kötüleşme yok
Tek farkı askeriye mensubu olmayan insanlar artık özelden parasını yatırmadan direk giriş yapabiliyorlar
Tabi birde kapalı olanlar teee en dış kapıda başını açmak zorunda kalmıyor
Bir aydır tek negatif birşey gördüm
Sanırım eski çalışanlardan birisi yoğun bakım ziyaretinde kapalı olanları bildiğin kovup görüşe almazken biz açık olanlara gayet kibar davrandı
Benim bile zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?