- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Şerefsiz bunun sorgusunu cok merak ediyorum adiiii yaaaSon dakika gelişmesi... Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Abdulkadir Masharipov, Esenyurt'ta oğluyla birlikte yakalandı.
Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Abdulkadir Masharipov, Esenyurt'ta yakalandı.
KIRGIZ ARKADAŞININ EVİNDE OĞLUYLA YAKALANDI
Esenyurt'ta saldırganın bulunduğu bir siteye operasyon düzenleyen emniyet güçleri, teröristi Kırgız arkadaşının evinde oğluyla birlikte yakaladı. Teröristin sağlık kontrolünden sonra Emniyet'e getirileceği öğrenildi.
OĞLU İLE KAÇMIŞTI
Terörist Abdulkadir Masharipov'un eşi Maltepe'de bir eve düzenlenen operasyonla geçtiğimiz hafta yakalanmıştı. Masharipov'un ise saldırıdan sonra yanına 4 yaşındaki oğlunu alarak kaçtığı tespit edilmişti.
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyla ilişkili oldukları iddiasıyla 35 kişiyi gözaltına almıştı.
kaynak :http://www.sondakika.com/haber/haber-son-dakika-reina-da-39-kisiyi-olduren-saldirgan-9169100/
İyi dövmüşler anlaşılan ama yetmez...Yakalanmasının bu kadar uzun sürmesi bana garip geldi.Birde nedense oğluyla kaçmasında ve yakalandığında yanında oğlunun olmasına çok üzüldüm.Babası terörist olsada çocuğa içim acıdı..
çocuğu olan babalık duygusu olan biri nasıl bunca insanı futürsuzca öldürebilir, o insanlarında çocukları vardı ya da birilerinin çocuğuydular... Acaba çocuğunu da kaçırıyor muydu diye aklıma geldi...
tabii çocuk için fark etmiyor, dediğin gibi onun için o sadece babası...
Belki de çocuğu kalkan yapıyordu kendine chessçocuğu olan babalık duygusu olan biri nasıl bunca insanı futürsuzca öldürebilir, o insanlarında çocukları vardı ya da birilerinin çocuğuydular... Acaba çocuğunu da kaçırıyor muydu diye aklıma geldi...
tabii çocuk için fark etmiyor, dediğin gibi onun için o sadece babası...
Belki de çocuğu kalkan yapıyordu kendine chess
39 kişiyi gözünü kırpmadan öldüren bir adamdan merhamet beklemek saçma olur zaten.