daha önce açtığım konudan beni hatırlarsınız.Yaklaşık 2 ay oldu ve yaşanmaması gereken çok şey yaşadım yıkılmakta olan evliliğimde.Aldatıldım....Çok çaba gösterdim ama olmadı.güven onur gurur hiçbirşeyim kalmadı.üstüne üstlük daha yeni yani foyaları çıkıyor ortaya.Yıprandım hemde çok.Dayanıcak gücüm yok artık.
Bugün son kez oturup konuşucaz.kalbim hala deli gibi çarpıyor onun için..aklımsa hiç düşünmeden öldürecek kadar kesin...
Burda aynı problemi yaşayan arkadaşlara destek için çok yazdım.Ama ben bu travmadan kurtulamadım.Bu son kez konuşma herşeyin sonu olucak....Ya benim ya onun ya da bu evliliğin...Yanımda üç kurşun var....Hoşçakalın...
İcindeki acıyı öyle derinden yasıyorum ki.Hala sevmek deli gibi ama ögrenmek arkandan cevrilen isleri.Heleki aldatılmak.İki kisilik kutsal dünyanı yasarken "biz"ken...coğul yaşadıgını görmek canının icini.Senin duygularını umursamadan.Nasıl yanıyor icin biliyorum.Ne uyku tutuyor ne geciyor bogazından birsey.İcinde kocaman bir kor.Cok severken anladım ki gurur yok.Ayaklar altında olan onur degil gurur degil duyguların sadece.yanıyor icin sevdiginin kayıtsızlıgına.Kızgınlıktan derbedersin.Ona sarılmak istiyor bir yanın.Kokusunu deli gibi cekmek icine.Seni seviyorum diye haykırmak.Onsuz yaşamak fikri hala ne yaparsa yapsın yok icinde.Bu acıyı ancak bizim gibi sevenler ve sevdiginden hic beklemedigi darbeyi yiyenler bilir ama...3 kursun yok bu isin icinde.Acından öleceksin gunlerce.Ölecegim bende.Yerlerde yuvarlanacaksın.Yuvarlanacagım.Son bulsun isteyeceksin bir sey olsun da hayatın.Son bulsun isteyecegim,istiyorum ama...iste simdi gururum giriyor isin icine.Seni ne kadar uzdugunu görsün ve yasattıgı acıyı ceksin ömür boyu dert olsun icine istemek bu.Nasıl dayanacagımı inan bende bilmiyorum.O ise keyfinde.Dayanabildigim kadar dayanacagım.Dayanamadıgım noktada psikiyatriste gidip uyut beni diyecegim.Uyandıgımda onu hatırlamayacagım zamana kadar uyut.Koltuguna oturup ondan bahsetmeyecegim gune kadar ver bana ilac namına ne gerekirse.Fakat Allahın karsısına bana verdigi canı yok etmis olarak cıkmayacagım.Hep su sözünü söyleyecegim kendime."sizin hayır bildiginiz seylerin içinde şer,şer bildiklerinizde hayır vardır.Dogruyu ancak ben bilirim".Ne yasarsak yaşayalım bir bildigi var tanrının.Belki bundan sonrasındaki guzellikler icin.Belki daha cok sevecek biri icin.Sevgini hakedecek başka biri icin.Prensim dediginin yerine gelecek KRAL icin.Hepberaber kalkacagız altından.
Ve madem sevgin agır basıyor ama gururun engel.Ondan nefret edecegin ana kadar devam et onunla yoluna.İcinden kopana kadar.Miden artık onu kaldırmayana kadar.Onsuzken onu unutmak zor gelecekse,kendini öldürecek kadar dayanılmazsa acın,sevgin bitene kadar kal aynı evde.Zamanla sindiremedigin icin icine sevginde yorulacaktır zaten.Yureginin götürdüğü yere kadar git sonra bırakırsın zaten onu hakettigi yerde.Bu sefer sen onun hic beklemedigi anda atarsın tokatını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?