L leaps Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2024 28 2 20 6 Ekim 2024 Konu Sahibi leaps #1 yerleşme kanaması ilk adette oluyor değil mi ben adetimi oldum 5 gün sürdü ve ikincisi gelmeden önceki leke yerleşmeyle alakalı değil dimi
yerleşme kanaması ilk adette oluyor değil mi ben adetimi oldum 5 gün sürdü ve ikincisi gelmeden önceki leke yerleşmeyle alakalı değil dimi
L leaps Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2024 28 2 20 6 Ekim 2024 Konu Sahibi leaps #2 karaca9886 .!.: yerleşme kanaması ilk adette oluyor değil mi ben adetimi oldum 5 gün sürdü ve ikincisi gelmeden önceki leke yerleşmeyle alakalı değil dimi Genişletmek için tıkla... hala geliyor cunku
karaca9886 .!.: yerleşme kanaması ilk adette oluyor değil mi ben adetimi oldum 5 gün sürdü ve ikincisi gelmeden önceki leke yerleşmeyle alakalı değil dimi Genişletmek için tıkla... hala geliyor cunku
V Vaveylay Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 567 387 25 6 Ekim 2024 Konu Sahibi leaps #3 Yerleşme kanaması leke şeklinde gelir ve sürekli olmaz bir yada iki kez gelir
ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 8.936 18.220 6 Ekim 2024 Konu Sahibi leaps #4 karaca9886 .!.: yerleşme kanaması ilk adette oluyor değil mi ben adetimi oldum 5 gün sürdü ve ikincisi gelmeden önceki leke yerleşmeyle alakalı değil dimi Genişletmek için tıkla... Değil.
karaca9886 .!.: yerleşme kanaması ilk adette oluyor değil mi ben adetimi oldum 5 gün sürdü ve ikincisi gelmeden önceki leke yerleşmeyle alakalı değil dimi Genişletmek için tıkla... Değil.
L leaps Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2024 28 2 20 6 Ekim 2024 Konu Sahibi leaps #5 veraaw .!.: Yerleşme kanaması leke şeklinde gelir ve sürekli olmaz bir yada iki kez gelir Genişletmek için tıkla... bu da leke gibi ve dun aksamdan basladi 2. gelisi sildikce az az geliyor devaminda adet mi olacagim acaba bilmiyorum
veraaw .!.: Yerleşme kanaması leke şeklinde gelir ve sürekli olmaz bir yada iki kez gelir Genişletmek için tıkla... bu da leke gibi ve dun aksamdan basladi 2. gelisi sildikce az az geliyor devaminda adet mi olacagim acaba bilmiyorum
V Vaveylay Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 567 387 25 6 Ekim 2024 Konu Sahibi leaps #6 karaca9886 .!.: bu da leke gibi ve dun aksamdan basladi 2. gelisi sildikce az az geliyor devaminda adet mi olacagim acaba bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bende de öyle olmuştu ertesi gun adetim geldi. Bir kaç gün bekleyin devamı gelmezse bir test yapıp doktora gidin
karaca9886 .!.: bu da leke gibi ve dun aksamdan basladi 2. gelisi sildikce az az geliyor devaminda adet mi olacagim acaba bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bende de öyle olmuştu ertesi gun adetim geldi. Bir kaç gün bekleyin devamı gelmezse bir test yapıp doktora gidin
L leaps Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2024 28 2 20 6 Ekim 2024 Konu Sahibi leaps #7 veraaw .!.: Bende de öyle olmuştu ertesi gun adetim geldi. Bir kaç gün bekleyin devamı gelmezse bir test yapıp doktora gidin Genişletmek için tıkla... tamam sağ olun
veraaw .!.: Bende de öyle olmuştu ertesi gun adetim geldi. Bir kaç gün bekleyin devamı gelmezse bir test yapıp doktora gidin Genişletmek için tıkla... tamam sağ olun