son bi kez daha

asel06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
358
2
49
bugün dr gittim son bi kez daha denemek için :emir_bebek:klomen verdi gerçekten bu sefer son kafaya taka taka olmuyo dr bile psikolojik diyokafamçokkarıştı kızlar bu ay bana çok dua edinde hakkaten son tedavim olsuna.s.

canım neden son kez diyorsun, uzun süredir mi uğraşıyorsunuz, ümitlerimizi yitirmememiz gerekiyor,
sıkma canını tamam mı? rahat ol.

Canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda müjdeli haberler verirsin bizlere inşallah

inanki canım psikolojik olduguna inanırım
benim doktorumda bana stres yapıyon demişti ve dogruydu....
ama bu ay öyle olmadı ve ben basardım....
arkadaslar biliyorum ama gene de stres yapmak elde değil diyeceksiniz ama bece ugrasacak bişeyler bulun.....

canım hayırlısı olsun....
dilerim bebek tedevisi için son dr a gitmen olur.... senden müjdeli haberler bekliyoruz...
ben ümidi kestim ... ve artık dr da gitmiyorum....dilerim sen benim gibi vazgeçmezsin.. ve savaşına devam edersin... bu ay bize müjdeyi verirsin...dualerım seninle...

kızlar ben dr son verecem allah tan hiç ümit kesilirmi yani bi sorunum yok ilaç tedavisi fazla istemiyom yaş gidiyo 34

hayırlısı olsun canım. dualarımız seninle.. inş bu ay gerçektende son gidişin olur.. hamiş habeirni alırız..

Arkadaşlar İnşallah Rabbim yardımcınız olur Tez vakitte Muradınıza kavuşursunuz.. Hiçbir zaman ümidizi kesmeyin , Allah nelere Kadir .. Hıdralez yaklaşıyor yani 6 Mayıs. Belki saçma bulabilirsiniz ama ben bir dileğim olduğunda 6 mayıs da gül ağacının dibine dileğimi yazıp gömerim , dilediklerim gerçekleşti. Bu sene yine yapıcam . 5 Mayıs akşamı saat 24.00 den önce hiçbir kimseyle konuşmadan gülün dibine dileğinizi gömün ve 2 rekat namazınızı kılıp yine kimseyle konuşmadan sağ tarafınıza dönerek yatın ve sabah ezan okunmadan önce yine kimseyle konuşmadan dileğinizi gülün dibinden çıkarın. Belki Hızır Aleyisselam uğrar . Gülü nereden bulalım derseniz ben pazardan almıştım gül ağacını :)) Bu anlattıklarımı kendi evimin balkonunda uyguladım.

hakkında her zmana hayırlısı ne ise o olsun canım inş. istedişgin gibi son tedavin olur ve bebişine kavusun ve hamilelik haberini verirsin bize........

X