son aylarda kilo verme...

yellowflower

Artik 59a geleyim:)
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
273
1
46
İzmir
kızlar 34. haftamızdayız,8. ayımız bitiyor inş. ilk dört ay hiç kilo almadım ama 5-6-7. aylarda tam 12 kilo aldım,son iki ay çok kilo alırsın dediler,bebeğim sağlıklı olsunda gerisi sorun değil dedim,ama sıcaklar geldi ben artık yemeklerden tiksinmeye başladım,günde iki öğün yiyorum onları bile kusmamak için zor tutuyorum ,3 haftadır 70 kiloydum bugün 69 çıktım,oğluşum için yemeye çalışıyorum ama olmuyo bi tek meyveyi rahat yiyebiliyorum,kilo vermem bebişimi etkilermi kızlar,ne yapmalıyım:44:

Hiç bir şey olmaz canım merak etme. Sen vitaminli şeyler ye sana fayda verecek besinler almaya çalış. Ben gebelik şekerim çıktı onu düşürebilmek için diyetisyen ve kadın doğumcum takibinde sıkı bir diyete girdim 7 kiloya yakın kaybım oldu. Bebeğime hiç bir şey olmadı çok şükür. Sende sıkıntı etme, yeterki sebzeni meyveni etini sütünü ihmal etme.

inş. canım,Allah razı olsun,insan vesveseye giriyo işte,kilo kaybettiğimide görünce kafama takıldı iyice:44:

inş. canım,Allah razı olsun,insan vesveseye giriyo işte,kilo kaybettiğimide görünce kafama takıldı iyice:44:

Haklısın canım zaten gebelere kilo vermek önerilmez ama seninki çok değilmiş. Belkide ödem attın sen o kadar. Sıvı kaybı olabilir yani.
İçinin rahat etmesi için bol su iç ve yediklerine dikkat et bebişine faydalı şeyler ye.

bi an bu konuyu benmi açtım diye düşündüm :) aynıyız seninle ilk aylar hiç kilo almadım hatta verdim şu an 8 ay bitiyo işte 12 kilo aldım 3 kontroldür hep 70 çıkıyorum druma sordum hatta bişi olmaz bebek alıyo önemli olan o dedi zaten 6. aydan 7. aya geçerken biraz iştahım açılır gibi oldu sonra oda gitti hep duyarım hamileler doymaz sürekli yer hatta geceleri kalkar yer sürekli mideleri kazınır .... bende hiç böyle olmadı son aylardayız ama hiç iştahla bişiler yiyemiyorum malesef canımın istediği hiç bişey yok .. hele yemek aslaa istemiyo canım ... bi karpuzu iştahla yiyorum

bende aynı durumdayım. etten fln iyice tiksindim sıcakta hiç çeklimiyor karpuz fln çok yiyordum yinede kilo aldım karpuzada şeker var sonuçta.et yerinede yeşil mercimek nohut salatalarda kullanıyorum dengelmeye çalışıyorum sırf vitamin almak için. tabi yinede hafta 3 4 gün et yiyorum..ilk aylar çabuk geçiyordu ama şimdi zaman durdu sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…