Son aylarda gobege giren siddetli aci gibi birsey

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
Merhaba arkadaslar ilk gebelik olunca insan biseyden emin olamiyor 31. Haftadayim ve size birkac sorum var
1.bugun karnimin sag tarafinda siddetli bir aci girdi yani aciyordu sanki dogrulamadim belime vurdu agriisi bu aci diye tanimladigim sey hareket ettikce cogaldi yurutmedi bile sebebi ne olabilir artik bebek kilo aldigi icin hareketlerimi acitiyor yoksa tehlikeli bir sinyalmi

2. Birde arada gozlerim sanki bulanik yada cift goruyormus gibi oluyor yaklasik 10-15 dk sonra geciyor bunun sebebi ne doktora sordum dalga gecer gibi gozun bozuktur dedi yani bu soruya boyle cevap veren adama aciklama yapma ihtiyaci bile duymadim ama yasaniyormu boyle seyler ne olursunuz yardim edin korkutuyor bni

Bahsettiginiz aci kasikta oluyorsa bendede oluyor.kimildayamiyorum 2-3 dk surup geciyor...ama gozlerde coft gorme bulaniklik yuksek tansiyon habercisi..tabii olmayabilirde ama o esnada tansiyonunuzu mutlaka olcun yuksek cikarsa hemen doktora...

Bahsettiginiz aci kasikta oluyorsa bendede oluyor.kimildayamiyorum 2-3 dk surup geciyor...ama gozlerde coft gorme bulaniklik yuksek tansiyon habercisi..tabii olmayabilirde ama o esnada tansiyonunuzu mutlaka olcun yuksek cikarsa hemen doktora...

Ya o sirada evden saglik ocagina diye cikiyorum bn gidene kadar geciyor acaba dusuyormu dedim bnde yukselmesi hic aklima gelmedi hastanede hep normal cikiyor agrida kasigimda degilde karnimin sag tarafinda belime vuruyor ama surekli oldu yine hafif hafif agriyor gibi cok zormus ya hayirlisiyla bir atlatsaydik su gunleri tesekkur ederim cevabiniz icin

benim de göbek çevremde oluyor ondan, ama benimki sancı gibi 20-30 sn civarında sürüyor, geldiğinde nefes alamıyorum doğrulamıyorum biraz bekleyince kendiliğinden geçiyor doktora sordum normal böyle ağrılar sancılar dedi. vücut doğum için hazırlık yapıyor bu tür yalancı kasılma sancılar olacak dedi. ama gözünle ilgili probleme bir şey diyemicem canım arkadaşın dediği gibi tansiyonla ilgili olabilir bi doktora göster bence.

sancılarını takip etmeni öneririm çom sıklıkla oluyorsa erken doğum olabilir. benim öyle kasılmalarım oldu hastaneye yatırdılar allahtan açılmam yoktu. dikkat et kendine yorulmamaya çalış fazla. gözlerde bozukluk oluyo hamilelikte ama çift görme falan bi doktora görün derim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…