Son adetim sırasında şiddetli sancılar çektim ve madeni 1 tl büyüklüğünde et parçası düsürdüm.Her adet dönemimde düsürüyordum ama bu kadar büyüğü ilk defa oldu.Bu durum beni korkutuyor.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevap atsın.
Son adetim sırasında şiddetli sancılar çektim ve madeni 1 tl büyüklüğünde et parçası düsürdüm.Her adet dönemimde düsürüyordum ama bu kadar büyüğü ilk defa oldu.Bu durum beni korkutuyor.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevap atsın.
kanamayla parcalar gelmesi normal sonucta dollenmeye hazırlanan rahım yerlesen bır yumurta olmayınca kendını yenılıyor.burda onemlı olan yasın,kanamamıktarınve cok sancılı olması..kadın dogum uzm. mutlaka gıtmelisin.endometrıozis olabılır belkıde.yasa bagla rahım kalınlıgınada bakılmalı.gecmıs olsun
Evli değilim.Evet doktora gitmemde fayda var sanırım geçen senede aynı büyüklükte gelmişti üzerinde durmamıştım.Her zaman geliyor ama bu kadar büyük hiç gelmiyordu biraz araştırdım kısırlık sorunu falan ortaya cıkabilir demişler korkmaya basladım tesekkür ederm önerileriniz için umarım bir sorun çıkmaz
canım bence o et parcası degıldır emınmısın et oldugundan .. bazen kadınlarda gelen kan asırı pıhtılasıyor ve et gıbı bır görunum alabılıyor.ondan olmasın..bende de her adetımde pıhtı olarak gelır ara ara dedıgın gıbı
bende de oluyor parça düştmeden ağrısı çok fena elim ayağım düşüyor...sonra düştüktem sonra aşırı bir kanam oluyor ben dr. gittim bende polip ve rahim kalınlaşması olduğunu söyledi ve küretajla kalınlaşmayı aldı..belki sende de aynısı olabilir evet pıhtı değil et gibi dr. dedim pıhtıdır dei ama ultrasonla bakınca doğru söylüyormuşsun polip var dedi baktırmadan anlaşılmaz korkacak bişey değil yanlız hamile kalmak istersen kalınlaşma ve polipler engel oluyormuş geçmiş olsun...
Meraba, ya ben de 16 yaşındayım ilk defa böyle bir şey bugün gerçekleşti.Neredeyse yumurta büyüklüğünde ciğer gibi bi et parçası düşürdüm çok korktum midem bulandı bayılacaktım neredeyse.Ben pcos hastasıyım doktorum adetim gelmezse rahim kalınlaşması olabileceğini söyledi bu yüzden yasmin vermişti.En son haziran ayında olmuştum aradan sekiz ay geçti ve et parçası düşürdüm gerçekten çok büyük.Ne yapmalıyım?Acaba bu hastalığımın kötüye gittiğini mi gösterir?