kızlar elbisemi yaktım utu yaparken ve artık nısan elbısem yok malesefbır tane buldum bakalım begenecekmısınız Eki Görüntüle 732960
model bu renk olarak sadece somon var 270 TL nasıl sizce daha uygun fiyata bulabilirmiyim?
altına siyah bantlı açık aakkabı olur mu yoksa yeni bir ayakkabı mı almam lazım?
nişan pastam hazır degil 40 kişi falan oluruz diye tahmin ediyorum
Eki Görüntüle 732961 bu pastanın goruntsu hoşuma gıttı ama kaça mal olur bana fıkrı olan var mı?
nişanda ne hediye edicem hiç bilmiyorum fikirleriniz ve nerden teymin ederim bilgisini paylaşırsanız sevinirimm
canımm hayırlı olsunnaman maşallah diyelim sen nazar çekiyorsun heralde elbisen yanmış talihsiz bir şey olmuş yapacak bişey yok canım nazar çıkmış işte ne güzel elbise harika çook beğendim fiyatı da çok uygun siyah ayakkabı da olur neden olmasın uzun zaten elbise dimi çok belli olmaz boş yere masraf yapma derim pasta çok güzel görünüyor ama fiyatı ile ilgili bir yorumum yok tatlım hediye olarak da güzel magnetler olabilir keselerin içine konulmuş havlu ve tülle sarılmış sabun bayanlar için, baylar içinde aynı keselere konulmuş çoraplar olabilir görmüştüm bunu bir sitede istersen fotolarını da bulurum çok hoşuma gitti benim inşallah yardımcı olmuşumdur
evet canım kendim yapıyorum. daha farklı modeller de yapıyorum tabiki :)Kurabiyeleri kendin mi yapiyorsun canin
elbisenin pudara rengini aldım 250 TL ye ama annem begenmedimoralim bozuldu aslında ama olsun ayakkabıda buldum pudra rengi denedim ve cok rahat bir ayakkabı Eki Görüntüle 733795
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?