Nişan son 5 günüm ve telaşlıyım kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
kızlar elbisemi yaktım utu yaparken ve artık nısan elbısem yok malesef bır tane buldum bakalım begenecekmısınız
model bu renk olarak sadece somon var 270 TL nasıl sizce daha uygun fiyata bulabilirmiyim?
altına siyah bantlı açık aakkabı olur mu yoksa yeni bir ayakkabı mı almam lazım?
nişan pastam hazır degil 40 kişi falan oluruz diye tahmin ediyorum
bu pastanın goruntsu hoşuma gıttı ama kaça mal olur bana fıkrı olan var mı?

nişanda ne hediye edicem hiç bilmiyorum fikirleriniz ve nerden teymin ederim bilgisini paylaşırsanız sevinirimm

canımm hayırlı olsunn aman maşallah diyelim sen nazar çekiyorsun heralde elbisen yanmış talihsiz bir şey olmuş yapacak bişey yok canım nazar çıkmış işte ne güzel elbise harika çook beğendim fiyatı da çok uygun siyah ayakkabı da olur neden olmasın uzun zaten elbise dimi çok belli olmaz boş yere masraf yapma derim pasta çok güzel görünüyor ama fiyatı ile ilgili bir yorumum yok tatlım hediye olarak da güzel magnetler olabilir keselerin içine konulmuş havlu ve tülle sarılmış sabun bayanlar için, baylar içinde aynı keselere konulmuş çoraplar olabilir görmüştüm bunu bir sitede istersen fotolarını da bulurum çok hoşuma gitti benim inşallah yardımcı olmuşumdur

hayatım bulabılırsen sevınırım gercekten yardımcı olursun bana :)

harikalar bunlar bu keseleri ve kelebekleri eminönünde bulabilirim sanırım bayanlar için tülbent yaparım baylar içinde çorap harika bir fikir

bende oyle dıyordum sımdı ıkı ayagım bır pabuca gırdı :)

ayy canım benim herşey istediğin gibi olur inşallah :) bende şimdiden planlamaya çalışıyorum anca olur :)

benimde nişanıma 1 aydan az kaldı canım :)
elbisen güzelmiş ben beğendim
çok mutlu olursun inşallah
hediyelik olarak ben kurabiye dağıtıcam istersen sana da yardımcı olabilirim örnek resim koyuyorum beğenirsen konuşuruz

Eki Görüntüle 733339

Kurabiyeleri kendin mi yapiyorsun canin

Ah aah.. geçmiş olsun canım ama hiç üzülme inan ki bu elbise de çok hoş ve fiyatı da çok iyi :) ayakkabılar olur diye düşünüyorum , tekrar masraf etme daha pastanız filan var.. telaşlanma , sakin sakin gününü bölerek plan yaparak geçir canım Allah yardıımcın olsun..

elbisenin pudara rengini aldım 250 TL ye ama annem begenmedi moralim bozuldu aslında ama olsun ayakkabıda buldum pudra rengi denedim ve cok rahat bir ayakkabı

elbisenin pudara rengini aldım 250 TL ye ama annem begenmedi moralim bozuldu aslında ama olsun ayakkabıda buldum pudra rengi denedim ve cok rahat bir ayakkabı Eki Görüntüle 733795

hayırlısı olsun tatLım..
boşver sen anneni,zevkler ve renkler tartışılmaz.
senin içine sindiyse kimseyede kulak asma.(önemli olan huzurla atlatmak,tadını çıkarmak).
dahada güzel durmuşdur o elbisede pudra rengi.
Ayakkabıda çok güzel. tatlılıkla kullan inşallah canım..

sabunların resmi çıkmamış..tekrar koysan,mrk ettik:44:

bunlarda sabunlar üstlerine etıket yapılacak sadece :)

güzelmiş canım nerden buldun iyi bulmuşsun valla ama yuvarlak olmasaymış alışık değilim ya böylesine

otel sabunu canım bunlar sahibinden sitesinde star kimya adlı bir firmadan buldum 15gr amaç zaten hediyelik hoş bir anıydı :)

Daha tasarmi ulasmadi onuda eklerim matba bitirince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…