son 4 gün ama ben tükendim beklemek ne zor

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
merhaba kızlar mikro enjeksiyon yaptırdım 14.eylül 12.günüm

ama ben 11.günümm olan bu c.tesi yaptıracağım...beklemek istemiyorum

tedavi sürecinde nasıl gelişcek nasıl olacak diyerek geçti ama beklemenin bu denli olduğunu düşünmemiştim.....

çok negatif olumsuz sonucla karşılaştım aşılamada 14.gün nasıl bekledim bilmiyorum

ama bunda sanki sabrım tükendi gibi,,,belirti adına bişey yaşamıyorum yani birsürü şey yaşıyorum ama ...progesteron jel kullandığım için estrojen pant kullandığım için
bunların verdiği yan etki olduğununu düşünüyorum...

aşırı derecede akıntım var....dünn aşırı derecede kasık ağrım oldu gerçi transferden 2 gün sonra başladı ama dün adet olacakmışım gibi sancım oldu...her dk.adet başlayacak gibi hissediyorum...

nasıl beklediniz...gerçi artık son 3 gün ama nefes alamıyorum gibi geliyorr

ay canım ya. sabrın kalmadı artık değilmi. beklemek çok zor gerçekten. ben de şu an kese ve kalp atışlarını görmek için zamanın geçmesini bekliyorum ama zaman geçmek bilmiyor. belki de bu konulara çok odaklandığımız için zaman geçmek bilmiyor. inşallah hayırlı haberlerle döneceksin bize. o ağrılar akıntılar bebişlerin sana tutunduğunun göstergesi olabilir canım. inşallah inşallah tutunur bebişlerin. senin için ve dilek için çok heyecanlanıyorum en az kendim kadar inanki. inşallah ikiniz de çok güzel haberler vereceksiniz bizlere. dün gece foxon haberde canlı yayında embriyo transferi yapıldı hipnoz eşliğinde. aklıma hemen sen geldin. izledinmi bilmiyorum ama çok heyecan verici birşey gerçekten. dr a niye hipnoz eşiliğinde yapıldığını sordular. hastaların bazen negatif düşünceye odaklandığını, ya tutmazsa ne yaparım ben, maddi manevi yıkıntıya uğrarım düşünceleri oluyor bu da doğal olarak anne adayında stres yaratıyor, stres de embriyoların tutunmayıp dışarı atılmasını sağlıyor dedi. o yüzden hipnoz eşliğinde transfer yapılıp bu stres en aza indiriliyormuş. ne derece doğru bilmiyorum, reklam da olabilir. ama tabi mutlaka faydasını görenler vardır. sakın stres yapma canım, çok rahat olmaya ve güzel şeyler düşünmeye ve kendini bu düşüncelerden biraz olsun uzaklaştıracak uğraşlar bulmaya çalış. kolay değil bütün bunlar biliyorum. ama hamilelik haberini aldığında :CüvCüv: zaten bütün bu sıkıntılar unutulup gidecek. sen çok güçlü ve iyi niyetli bir insansın ve inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın. dualarım seninle canım.

aaaaaaaaaaa biraz sabırlı ol canım. ben 12. gün yaptırdım testimi ama transferden sonra da gün saymadım öyle. hemencik de geliverdi test günü.sen saydıkça, bekledikçe geçmiyor zaman. bırak şafak saymayı. çık dışarı gez biraz. dağıt kafanı. at bu düşünceyi de kafandan. alış veriş yap, kendine mevsimlik şeyler al. bak havalar soğudu. RELAXXXXXXXXXXXXXXXXXXX..............

bu işin en zor aşaması beklemek sanırım bende çok sabırsız bir insanımdır allah kolaylık versin inşallah sonu güzel olur

canımsın ne güsel yazmışısn sitede sorun var giremedim...bendede ilk başda strs yoktu hatta 1 hafta hiç yoktu.....olursa olur olmazsa olmaz dedim...çünki çok negatif sonuç gördüm rüyamda görüyorum hamile olduğumu ona bile inanmıyorum..düşün artık...ama bu işde bi tarafım saçmala diyor bi tarafım kapılma ...herşeye rağmen umudum hep var

cnmm bende geziyorum ilk 1 hafta evdeydim eşim izindeydi bana baktı
sonra anneme geldim 1 gün kaldım bi ara alışverişe çıktık ama ayakta kalayım gezeyim belim kasığım ağrıyor....şimdi halamdayım ama düşünmeden geçmiyor heleki eşim aksam eve gelipde beni öpüpde bebeklerimiz nasıl dediğinde hepten göçüyorum..
bu kadar strese bu bebekler gelirse gerçi son günlerde bu strese girdim...ama yinede büyük sans diyecem...hee bide ben 7 aylığımm orada bekleyemedim şimdi nasıl bekleyim:roflol:

Canim allah hayirlisini versin.dilerim saglikli bbir bebege hamilesindir.benim idrarda 5 gün önce çikti aşilamaydi benim.adet gününden 1 gün öncede kanda 66 olarak çikti

cnm ne zor dur beklemek tahmin edebiliyorum aşılamalarımdan ama Tüpbebek te beklemek Sabır tüketir Gibime Geliyor bende ozamanlara Gelince bakalım ne yapıcam..cnm allah sana peygamber sabrı versin inşallah tutunmuşlardır :))

Canımmm kader arkadaşım benimde son 3 günüm..Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi..
İnşallah güzel haberler alır sevincimizide böyle paylaşırız..

inş. cnm yaaa inş.... şuan o kadar kötüyümkiiii midem o kadar ekişiyorkii artık vücudumun tepikileri beni yorduu inş.küçük meleklerim vardır içimdede onlar yapıyordur bunları.............boğazımda bir asit yumağı yakıyor beniii...ter boşaltıyorum sırtımdan

o kadar sıkılmısımki sabah kalktımmm burnum kanadı tam yarım saat bugün çok sıkıntılı başladı sersem gibiyim yatıyorumm.....

rabbim bu mübarek ayda mübarek günde sesimizi duysun bizlerin yüreğine koyduğu bu sevgiyi bu hasretii mutlu sona ulaştırsınn

CANIM SEN NAPIYORSUN BİLİYORSUNKİ STRES SIKINTI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLER MELEKLERİNİN TUTUNACAĞI VARSADA SEN BÖYLE YAPARSAN TUTUNAMAZLAR LÜTFEN SENDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLARI DÜŞÜN RABBİM SANA BU ŞANSI VERMİŞ ŞÜKRETMELİSİN ANLIYORUM BEKLEMEK ZOR FAKAT BENCE BOL BOL DUA ETMELİSİN MELEKLERİN SANA SIKI SIKI TUTUNUR İNŞALLAH EMEKLERİN BOŞA ÇIKMASIN DİLERİM AMA LÜTFEN RELAX :teselli:

arkadaşım umarım iyi ve hayırlı haberler alırsın bütün belitiler adet gibi görünsede kullandığımız ilaçlardan merak etme dışarıdan yoğun bir şekilde progesteron ve öströjen aldığımız için gögüslerimiz dolgunlaşıyor.yumurtalarda büyütüldüğü için yumurtalıklar hemen eski halını almıyor kasık ağrıları oluyor akıntıda bence kullandığın fitillerin emilip kalan kısmının akmasından olabilir.merak etme iyi haberler bize insallah...:Saruboceq:

kızlar mrb,bişey sorucam size,ben aşılama yaptırmıştım,bugün 11. günümdü,ama az önce lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdında kan gördüm,çok az,sızıntı şeklinde geldi galiba,ben regli mi oluyorum,bu normal değil galiba değilmi

Canımmm kader arkadaşım benimde son 3 günüm..Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi..
İnşallah güzel haberler alır sevincimizide böyle paylaşırız..

ay benimde son 3 günüm hatta şu saatten sonra son iki günüm inşallah hakkımızda hayırlısı olur aynı dönem anneleri oluruzzz

canını sıkma o gelen leke embriyo rahim duvarına tutunurkende olabiliyormuş stres yapmamaya çalış olsa da olmasa da hayırlısı canım

Canım ; yarın inşallah güzel haberlerle dönersin aramıza. İnşallah hamişsindir. İnşallah bebeğin ya da bebeklerin sana sımsıkı tutunmuşlardır. Heyecanla bekleyeceğiz senden gelecek haberi. :dance:

Adet olacakmışım gibi bir ağrı bende de olmuştu. Bugü test günün. Hadi bakalım hamiş haberini bekliyoruz canım. Bizi merakta bırakma. Dualarım seninle

canım bu adet kanamasının başlangıcı da olabilir,ancak embriyo rahim duvarına gömülürken de sızıntı şeklinde hafif kanama görülebilirmiş-bir nevi kazı çalışması gibi...sen kendini rahatlatmaya çalış...herşeye hazırlıklı ol...sonuç olumsuz olursa da fazla üzülme hemen toparlan ve kendine yeni bir sayfa aç...mutlaka birgün senin de bebeğin olacak ...buna inan...sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…