• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 2.5 seneyi asgarî ücretin uzerinde yatırırsak emekli maaşı yüksek olur mu?

kitap_sever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
15
1
1
43
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum inşallah içinizden birileri bu sorunumu çözer.Konu şu ki eşim aşcı ve senelerce asgari ücretin üzerinde çalıştı ancak sigartasi hep asgari ücretten yatırıldı.
Şimdi eyt den faydalanicak yaşı tutuyor ancak 2.5 sene eksiği var biz bu 2.5 seneyi asgarî ücretin uzerinde yatırırsak emekli maaşı yüksek olur mu şuan da bir yerde çalışıyor sigortasi asgariden yatıyor bizde bir karar verdik başka bir yerde daha calisiyor gibi gostericez ordan da sigortasi yatıcak cebimizden ödeyeceğiz o parayı acaba 2.5 sene sonunda boyle yaparsak emekli maaşımız yüksek olur mu? Olmazsa cok zor durumda kalicaz bilen biri lutfen yardımcı olabilir mi? Bu arada askerliğini ücretli yatırdık. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olanlara

aşçı olduğu için tam gün gösterilmemiş olabilir çalıştığı yerde. o sebeple diğer yerde ona göre saat göstermiştir.
ve evet konu sahibesi maaş artar yüksek prim ödenince.

aşçı olduğu için tam gün gösterilmemiş olabilir çalıştığı yerde. o sebeple diğer yerde ona göre saat göstermiştir.
ve evet konu sahibesi maaş artar yüksek prim ödenince.

Evet galiba oyle çünkü sigorta girişi yapıldı şuan 2 yerde çalışıyor görünüyor. Yüksek prim alacağımızdan emin misiniz? Bu işlerden anlıyormusunuz bazıları olur bazilari olmaz diyor ve çok kararsiz kaldık

Evet galiba oyle çünkü sigorta girişi yapıldı şuan 2 yerde çalışıyor görünüyor. Yüksek prim alacağımızdan emin misiniz? Bu işlerden anlıyormusunuz bazıları olur bazilari olmaz diyor ve çok kararsiz kaldık
bu yüksek prim yatırıp yüksek maaş alabilmek için belli bir sene gerekiyor diye duymuştum ama yanlış olabilir alo 171 mi 170 mi ne varsı sgk hattı orayı arayıp bir sorun isterseniz

Bir de arkadaşlar kulübe yeni üye olduğum için tam bilemiyorum konum başka yere mi taşınmış neden acaba bu benim için çok önemli bir dert

Back