maalesef, hatta dedim bugün anneme sürpriz hazirlamistim video ile anneler günü diye. ama sadece ona izin verdi. ''annen gördü mü, yorum yapti mi'' dedi. bende ''evet'' deyince.... ''tamam birdaha kullanmayacaksin facebooku'' dedi.Anlik ofkeyle yapilmis bi davranis bence. Sonradan konustugunuzda yaptigi seyin yanlis oldugunu ve facebook hesabinizi geri acmak istediginizi belirtebilirsiniz. Bos yere sizi uzdugunun farkina varir umarim
ya bide, ''bana güvenmiyormusun'' diye sordugumda... ''güveniyorum'' diyor... artik bu nasil bir güvenmekse...Iyyyy gıcık oluyorum şu abuk sabuk yasaklarla erkeklik taslıyorlar.
Erkekliği çok yanlış anlıyorlar ama beyinleri o kadar basıyor yapacak bir şey yok
yaptigim yorumlarla sizi etkilemek istemem hayatinizin dönum noktasindasiniz. Kalbinizin sesini dinleyin facebook kullanmak veya diger konularda gereksiz yere kiskanclik sizi ne kadar yipratir? Ve ileride dayanilamaz boyutlara gelir mi? bu durum icin sevdiginiz insandan vazgecer misiniz?maalesef, hatta dedim bugün anneme sürpriz hazirlamistim video ile anneler günü diye. ama sadece ona izin verdi. ''annen gördü mü, yorum yapti mi'' dedi. bende ''evet'' deyince.... ''tamam birdaha kullanmayacaksin facebooku'' dedi.
kendisini çok seviyorumda, bide ben zaten sık bogaza hiç gelemiyorum o da yurtdisinda dogudugumdan kaynakli burda çok özgür oluyor insan kültürü çok farkli. nisanlimda adanadan oldugu için... çok kiskaniyor beni. çok kez yipratti beni bu kiskançlik yüzünden... hatta intihari bile kaç kez düsündüm onun yüzünden... ama kendisini de çok seviyorum inan ne yapacagimi bilmiyorm.yaptigim yorumlarla sizi etkilemek istemem hayatinizin dönum noktasindasiniz. Kalbinizin sesini dinleyin facebook kullanmak veya diger konularda gereksiz yere kiskanclik sizi ne kadar yipratir? Ve ileride dayanilamaz boyutlara gelir mi? bu durum icin sevdiginiz insandan vazgecer misiniz?
Baska ne konularda kisitliyor sizi? Bu cok onemli. Disari cikarken izin almak zorunda misin mesela ya da ailenle arkadaslarinla vakit gecirmeni de engelliyor mukendisini çok seviyorumda, bide ben zaten sık bogaza hiç gelemiyorum o da yurtdisinda dogudugumdan kaynakli burda çok özgür oluyor insan kültürü çok farkli. nisanlimda adanadan oldugu için... çok kiskaniyor beni. çok kez yipratti beni bu kiskançlik yüzünden... hatta intihari bile kaç kez düsündüm onun yüzünden... ama kendisini de çok seviyorum inan ne yapacagimi bilmiyorm.
giyinmeme çok karisir, nerde oldugumu her dakika bilmek ister, veya nereye gidecek olacagmiBaska ne konularda kisitliyor sizi? Bu cok onemli. Disari cikarken izin almak zorunda misin mesela ya da ailenle arkadaslarinla vakit gecirmeni de engelliyor mu
Bilmek istemesi aslinda cok guzel bir durum. Ama siz sık bogaz edilmis hissediyorsunuz sanirimgiyinmeme çok karisir, nerde oldugumu her dakika bilmek ister, veya nereye gidecek olacagmi
tabiki nerde oldugunu bilmek isterimde, onun gibi her dakika mesaj atmiyorum nerdesin felan diye.Bilmek istemesi aslinda cok guzel bir durum. Ama siz sık bogaz edilmis hissediyorsunuz sanirimayni sekilde siz de onun nerede oldugunu neler yaptigini bilmek istersiniz degil mi. Fakat evlenince bu durumlar agirlasabilir tavrinizi belli etmeye calisin derim ben
niye izin veriyon bunlara senden ayrılır diye mi korkuyon bunun için ayrılacaksa boşver zaten çok hastalıklı ilişkiler bunlargiyinmeme çok karisir, nerde oldugumu her dakika bilmek ister, veya nereye gidecek olacagmi
yanlış yoldasın.. tüm bunların evlenince katlanarak büyüyecek.. hayatını çekilmez kılacak. ben de göz yummuştum olsun demiştim ama evlendim çekilcek halde değildi yaşadıklarım.. marketteki kasiyerden bile kıskanan biri vardı karşımda. iyi düşün! onu sürekli dene! tepkilerine bak! evlenince katlanarak artacağını sakın unutma. ona göre değerlendir.giyinmeme çok karisir, nerde oldugumu her dakika bilmek ister, veya nereye gidecek olacagmi
Pardon a siz 5 yasinda cocuk musunuz?kiskanc olabilir,sinirli olabilir ama sizin olan seyleri sizden izin almadan kendi kafasina gore kapatip acamaz.maalesef, hatta dedim bugün anneme sürpriz hazirlamistim video ile anneler günü diye. ama sadece ona izin verdi. ''annen gördü mü, yorum yapti mi'' dedi. bende ''evet'' deyince.... ''tamam birdaha kullanmayacaksin facebooku'' dedi.