Doğuma Hazırlık Son 1 hafta isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Ben ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum

Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya

Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?

Ara güzel givi benim kızım ceylin kısa isim bilemedim ece falan klasik mi bilemedim

Ben ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum

Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya

Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?

Dora, Luna, Lara

Kız ismi olacak galiba

Arya olur sanki her yerde anlamı da aynıdır

Ece vs de olabilir ama ülkeye göre de değişir

Bir tanıdık Fransa'ya taşınınca öykü isimli kızının adını değiştirdiler zira orada anlamı çok kötüymüş

Alya çok özenti, Lara ferihadaki tombiş tiki kızın adı...

Bir tek Nina geçer akçe benim için o da Siyah Kuğu'da Natalie Portmanın oynadığı karakter olduğu için. Natalie Portmanı çağrıştırdı bu isim o kadar.

Luna'nın Türkçeyle alakası yok. Luna'ya kadar geldiyseniz Mariana diyorum ve arttırıyorum:) Mariana ismini çok severim. Kendi çocuğum olsaydı koyardım bu adı.

Alya çok özenti, Lara ferihadaki tombiş tiki kızın adı...

Bir tek Nina geçer akçe benim için o da Siyah Kuğu'da Natalie Portmanın oynadığı karakter olduğu için. Natalie Portmanı çağrıştırdı bu isim o kadar.

Luna'nın Türkçeyle alakası yok. Luna'ya kadar geldiyseniz Mariana diyorum ve arttırıyorum:) Mariana ismini çok severim. Kendi çocuğum olsaydı koyardım bu adı.

Ahahha haklısınız benimde en çok Nina ya gitti içim luna da görmüştüm ama çok yabancı geldi Mariana yasak maddeyi çağrıştırdı ama söylenişi çok hoş

Güzel isimler ben arya ismini çok severim ama o kadar çok varki bu isimlerden mia çok tarz :)

Bu isimleri soyadinizla yan yana gelecek şekilde yüksek sesle söyleyin.Ben kızımın adını karar verirken kararsız kaldığım isimleri cocugumun bebek halini düşünüp yüksek sesle söyledim.Genc kız olduğunu düşündüm yine bu şekilde seslendim.Sadece bir isim içime sindi

Yurtdışında yaşayacaksanız,
Leila.
Mila, Mina, lina, nina bir şeylerin kısaltması gibi geliyor bana.
Arya biraz daha karakterli duruyor.
Muhtemelen önümüzdeki senenin bebeklerinin yarısı liya olacak Tarkan sagolsun:) Daha özgün bir şeyler bakabilirsiniz :)

Benm kızımın adı da simla

Of Arya müzikle ilgili diye sevmiştim alyayi bende pek sevmedim
Umarım Nina iltifattir :)

Nina isminin bildiğim kadarıyla kökeni belirsiz

Rusça olduğu düşünülüyor, o zaman hayal demek

Latince Antonina, Peranina gibi isimlerin kısaltması da Nina.

İspanyolca'da da Nina ve Nino var bu durumda küçük kız demek:)

Pera ya da Peri isimlerine ne dersiniz?

Back
X