ilk model bence çok asil ve hoş ama vücut yapın önemli eğer sayıfsan ve boyun 1.70 üstü ise çok hoş gözükür ama biraz kiloluyum dersen sana A tipi gelinlik öneririm 2.incisi A tipi için uygun canım
vücut proporsiyonun gelinlik seçiminde önemli. uzun boylu isen kalçadan genişleyen modelleri tercih edebilirsin. o nedenle 1. model uygun olabilir. straplez için de omuzların genişse çok şık durur. mesela ben kısa boyluyum bana sorsan belden bollaşan modeli tercih ederdim. 3. modeli hem sade hem şık buldum.
Bende eğer vücut tipinize uyacaksa 1. model diyorum Pelin Karahan'ın gelinliği çok güzel hatta kendi boyu kısa,uzun boylu bayanlarda çok daha güzel duracaktır bu model diye düşünüyorum.
kızlar canımsınız yaa çok teşekkür ediyorum...ben nete girememişim ama sizler beni yalnız bırakmamışsınız saolun varolun.
benim boyum 159 gibi kısayım yani anlıcanız..kilom 50 kilolu değilim...gerçi bu süre zarfında ben verdim geliniğimi...göğüs drape tül göğüs altı bele kadar ince güpür..etek hafif kabarik prenses etekkk....sorunum şimdi kollar. straplez geliniğe takma kol yaptırcam ama değiik olsun istiyorum şekli bakalım artık. sizin fikriniz varsa önerinizi alabilirim ben:)