• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soma'ya 2 TIR yardım gönderiyor

Arkadaşlar kaynaksız konu açmak yasak olduğu bu konuyu aslında yardım kaynaklarını paylaşmak için, kim nasıl yardım edebilir diye açtım...

Son düzenleme:
$BnroUzgCYAITV3z.jpg
$BnrZE3pIYAA1I39.jpg
$BnreoiFIEAExxI7.jpg
$BnreieoIMAA5_Cr.jpg

Son düzenleme:
Manisa Soma’da yaşanan facia nedeni ile iş dünyası ve üniversiteler de harekete geçti. Akbank, ING Bank ve Bank Asya Soma faciasında yaşamını yitiren kişilerin kendilerine olan kredi borçlarının silineceğini açıkladı.

Akbank, ING Bank ve Bank Asya'dan yapılan açıklamalarda, yaşamını yitiren kişilerin kendilerine olan bireysel kredi borçlarını silme kararı aldı.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Akbank olarak bu zor günlerde büyük acılar yaşayan vatandaşlarımızın yanındayız. Yüklerini biraz olsun hafifletebilmek amacıyla gerekli hazırlıklarımızı yaptık. hurriyet.com.tr' de ki habere göre; bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız. Soma Şubemiz ile bu zor günlerde vatandaşlarımız için gerekli her türlü desteğe hazırız. Milletce başımız sağolsun.” dedi.

TWITTER'DAN DUYURDULAR

INGBank Genel Müdürü Pınar Abay ise dün akşam twitter hesabında yayınladığı mesajlarda Soma’da hayatını kaybeden bütün kredi müşterilerinin borçlarını sileceğini belirtti. Abay’ın attığı tweetler şöyleydi:

Soma’da yaşanan felaketten dolayı çok üzgünüm, başımız sağolsun acılı ailelere sabır diliyorum.

Soma’da hayatını kaybeden tüm kredi müşterilerimizin kredi borçlarını silme kararı aldık.

Resmi twitter hesabı üzerinden bir duyuru yapan Bank Asya da, hayatını kaybeden madencilerin Bireysel Finansman desteği borçları ile Kredi Kartı borçlarının silinmesine karar verildiğini açıkladı. Açıklamada ayrıca Bank Asya’nın Soma Şubesi’nin diğer tüm bireysel ve KOBİ müşterilerinin Finansman Desteği borçlarının vade farkı olmaksızın yıl sonuna kadar ertelendiği belirtildi.

TOBB'DAN DESTEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), yaşamını yitirenlerin aileleri ve yaralılar için 5 milyon liralık bir destekte bulunacak. TOBB Yönetimi ayrıca aldığı karar uyarınca, bağlı tüm oda ve borsaların, Soma için gereli desteği sunmaları talimatı verdi.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) de, yaşamını yitirenlerin aileleri için yardım kampanyası başlattı.

POYD Başkanı Ali Kızıldağ, turizmcilerden duyarlı olmaları çağrısı yaparak “Otellere göndereceğimiz yazıyla otel yöneticileri, personel ve müşterilerden bu kampanyaya katkı sağlamalarını isteyeceğiz” dedi.

TBB KAMPANYA BAŞLATTI

Uluslararası Barolar Birliği 3. Akdeniz Ülkeleri Konferansı’na katılan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Soma’da yaşanan maden faciasıyla hayatlarını kaybeden işçilerin aileleri için yardım kampanyası başlatacaklarını açıkladı. Kampanya ile ilgili gazetecilere bilgi veren Feyzioğlu, Kampanya için Ankara Valiliği’ne dün gerekli izinler için başvuru yaptık. Kampanyayı, babalarını kaybeden çocuklarımızın eğitimi için başlatıyoruz dedi.

BİR AYLIK MAAŞINI VERDİ

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınları için yardım kampanyası başlattı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de maden işletmelerinde yaşanan kazaların uzun yıllardır çözülemeyen bir sorun olduğunu belirterek, Soma'da yaşanan olayı sonuçları itibariyle facia olarak değerlendirdiklerini kaydetti.

Elmas, yaşanan facia karşısında üniversite öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun talebi doğrultusunda hayatını kaybeden işçilerin yakınları için yardım kampanyası başlattıklarına dikkati çekerek, bu kampanyaya kendisinin de bir aylık maaşını vererek destekte bulunduğunu ifade etti.

ÇOCUKLARINA BURS DESTEĞİ

MİLLİ Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özçukurlu, Soma’daki maden faciasının tüm ülkeyi olduğu gibi eğitim camiasını da yasa boğduğunu belirterek, eğitime hizmet veren bir sivil toplum örgütü olarak sorumluluklarını yerine getireceklerini belirtti. Özçukurlu, “Hayatını kaybeden madencilerimizin okul çağındaki çocuklarını, Türkiye’nin hangi bölgesini isterlerse oradaki yatılı ve pansiyonlu okullarda tüm masraflarını karşılayarak okutacağız. Üniversite öğrencilerine de burs vereceğiz” dedi.

Bir elin yaptığını diğer el duymamalı ... Bu yardımı duyurması hoş değil. Yapıyorsa bile yayım yapmasına ne gerek var :41:

Manisa Soma’da yaşanan facia nedeni ile iş dünyası ve üniversiteler de harekete geçti. Akbank, ING Bank ve Bank Asya Soma faciasında yaşamını yitiren kişilerin kendilerine olan kredi borçlarının silineceğini açıkladı.

Akbank, ING Bank ve Bank Asya'dan yapılan açıklamalarda, yaşamını yitiren kişilerin kendilerine olan bireysel kredi borçlarını silme kararı aldı.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Akbank olarak bu zor günlerde büyük acılar yaşayan vatandaşlarımızın yanındayız. Yüklerini biraz olsun hafifletebilmek amacıyla gerekli hazırlıklarımızı yaptık. hurriyet.com.tr' de ki habere göre; bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız. Soma Şubemiz ile bu zor günlerde vatandaşlarımız için gerekli her türlü desteğe hazırız. Milletce başımız sağolsun.” dedi.

TWITTER'DAN DUYURDULAR

INGBank Genel Müdürü Pınar Abay ise dün akşam twitter hesabında yayınladığı mesajlarda Soma’da hayatını kaybeden bütün kredi müşterilerinin borçlarını sileceğini belirtti. Abay’ın attığı tweetler şöyleydi:

Soma’da yaşanan felaketten dolayı çok üzgünüm, başımız sağolsun acılı ailelere sabır diliyorum.

Soma’da hayatını kaybeden tüm kredi müşterilerimizin kredi borçlarını silme kararı aldık.

Resmi twitter hesabı üzerinden bir duyuru yapan Bank Asya da, hayatını kaybeden madencilerin Bireysel Finansman desteği borçları ile Kredi Kartı borçlarının silinmesine karar verildiğini açıkladı. Açıklamada ayrıca Bank Asya’nın Soma Şubesi’nin diğer tüm bireysel ve KOBİ müşterilerinin Finansman Desteği borçlarının vade farkı olmaksızın yıl sonuna kadar ertelendiği belirtildi.

TOBB'DAN DESTEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), yaşamını yitirenlerin aileleri ve yaralılar için 5 milyon liralık bir destekte bulunacak. TOBB Yönetimi ayrıca aldığı karar uyarınca, bağlı tüm oda ve borsaların, Soma için gereli desteği sunmaları talimatı verdi.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) de, yaşamını yitirenlerin aileleri için yardım kampanyası başlattı.

POYD Başkanı Ali Kızıldağ, turizmcilerden duyarlı olmaları çağrısı yaparak “Otellere göndereceğimiz yazıyla otel yöneticileri, personel ve müşterilerden bu kampanyaya katkı sağlamalarını isteyeceğiz” dedi.

TBB KAMPANYA BAŞLATTI

Uluslararası Barolar Birliği 3. Akdeniz Ülkeleri Konferansı’na katılan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Soma’da yaşanan maden faciasıyla hayatlarını kaybeden işçilerin aileleri için yardım kampanyası başlatacaklarını açıkladı. Kampanya ile ilgili gazetecilere bilgi veren Feyzioğlu, Kampanya için Ankara Valiliği’ne dün gerekli izinler için başvuru yaptık. Kampanyayı, babalarını kaybeden çocuklarımızın eğitimi için başlatıyoruz dedi.

BİR AYLIK MAAŞINI VERDİ

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınları için yardım kampanyası başlattı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de maden işletmelerinde yaşanan kazaların uzun yıllardır çözülemeyen bir sorun olduğunu belirterek, Soma'da yaşanan olayı sonuçları itibariyle facia olarak değerlendirdiklerini kaydetti.

Elmas, yaşanan facia karşısında üniversite öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun talebi doğrultusunda hayatını kaybeden işçilerin yakınları için yardım kampanyası başlattıklarına dikkati çekerek, bu kampanyaya kendisinin de bir aylık maaşını vererek destekte bulunduğunu ifade etti.

ÇOCUKLARINA BURS DESTEĞİ

MİLLİ Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özçukurlu, Soma’daki maden faciasının tüm ülkeyi olduğu gibi eğitim camiasını da yasa boğduğunu belirterek, eğitime hizmet veren bir sivil toplum örgütü olarak sorumluluklarını yerine getireceklerini belirtti. Özçukurlu, “Hayatını kaybeden madencilerimizin okul çağındaki çocuklarını, Türkiye’nin hangi bölgesini isterlerse oradaki yatılı ve pansiyonlu okullarda tüm masraflarını karşılayarak okutacağız. Üniversite öğrencilerine de burs vereceğiz” dedi.

Merhaba ,

Bu haberle ilgili netleşmesi gereken bir durum var aslında.

Bankadan kredi çeken kişi ölürse ilk yapılacak şey, kredi çekerken hayat sigortası yaptırıp yaptırmadığıdır, eğer hayat sigortası varsa, tüm, borcunu sigorta kapsamında sigorta karşılar.

Eğer hayat sigortası yoksa, duruma göre öncelik olarak miras kime kalacaksa mirasçılarından, duruma göre de kefilleri banka takibe alır.

Borçları siliyoruz diyen bankalar zaten olması gerekeni yaptıklarını mı duyurmaktadırlar ? Yoksa hayat sigortası olmasa da borçları sildiklerini mi anlatmak istemektedirler ?

Basın açıklaması olan bankalarda çalışan , olayın iç yüzünü bilen var ise bizimle paylaşmasını rica ediyorum.

Böylesi büyük bir felaket ve acıdan nemalanmadıklarını düşünmek istiyorum.

TWITTER'DAN DUYURDULAR

TOBB'DAN DESTEK

TBB KAMPANYA BAŞLATTI

BİR AYLIK MAAŞINI VERDİ

ÇOCUKLARINA BURS DESTEĞİ

böyle şeyler gerçekten güzel, takdir edilesi ama umarım reklam için yapanlar yoktur aralarında.

elbette gizli olması daha makbul ama tabi bunlar başka yardımlar yapılmasına örnek olabilir..

böyle şeyler gerçekten güzel, takdir edilesi ama umarım reklam için yapanlar yoktur aralarında.

elbette gizli olması daha makbul ama tabi bunlar başka yardımlar yapılmasına örnek olabilir..

Aynen canım. İster göstere göstere yapsınlar ister gizli yeter ki duyarsız kalmasınlar önemli olan ordaki insanların bir nebze de olsa ihtiyaçlarının giderilmesi...

Son düzenleme:
Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin borçlarıyla ilgili, bankalar bir dizi çalışma yürütüyor. ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerini ilgilendiren bir haber verdi.

"Soma'da yaşanan felaketten dolayı çok üzgünüm, başımız sağolsun acılı ailelere sabır diliyorum" şeklinde tivit atan Abay, bu tivitinden yaklaşık 5 saat sonra ayrıntılı haberi verdi.

Abay, saat 19.30 sularında attığı ikinci bir tivitle şöyle dedi;

Soma'da hayatını kaybeden tüm kredi müşterilerimizin kredi borçlarını silme kararı aldık.

Abay, hayatını kaybeden işçiler dışında ING Bank'ın Soma Şubesi'nin tüm diğer bireysel müşterilerinin de kredi ödemelerini faizsiz olarak 3 ay uzatma kararının alındığını duyurdu.

Ayrıca Abay, Soma KOBİ'lerinin de bir süre desteğe ihtiyacı olacağı için KOBİ kredilerinin de 6 ay boyunca faizsiz olarak erteleme kararını aldıklarını açıkladı.

GARANTİ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ HABERTURK.COM'A KONUŞTU

Haberturk.com'a konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Soma'daki müşterileriyle ilgili kendilerinin de bir çalışması olduğunu söyledi.

Özen "Türk bankacılık sektörü bu tür hassas konularda kendini çok net ispat etti. tabiiki gereken yapılacaktır. Soma'da meydana gelen durum çok üzücü. Biz de Garanti Bankası olarak gereken her türlü desteği vereceğiz. Buna şüphe olmasın. Bizim de Soma için benzeri bir çalışmamız olacaktır. Kar/zar meselesi bu tür konularda kesinlikle önemli değil."

ÖLEN BİR KİŞİNİN KREDİ BORCU OTOMATİK OLARAK SİLİNİR Mİ?

Özen, kredi kullandıktan sonra hayatını kaybeden bir kişinin borçlarının otomatik olarak silinip silinmeyeceği ile ilgili de şu açıklamayı yaptı;

"Bu tip konulara detaylı bakmak lazım. Borçlu kişinin bir kefaleti vardır ya da başkası da imza atmıştır. Bunlar önemli. Her olaya ayrı bakılır."

YAPI KREDİ'DEN HABERTURK.COM'A ÖZEL AÇIKLAMA

Haberturk.com'a özel açıklamalarda bulunan Yapı Kredi CEO'su Faik Açıkalın, Soma'da meydana gelen kazanın ardından kendilerinin de yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Açıkalın, "Van depreminde ve şehitlerimizin ailelerinin acı günlerinde olduğu gibi, Soma kazasında da vatandaşlarımızın yanında olmak için konuyla ilgili tüm teknik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kaybettiğimiz madencilerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve sevdiklerine sabır diliyorum." dedi.

BANK ASYA, SOMA KARARINI TWITTER'DAN İLAN ETTİ

Soma'da yaşanan maden faciasının ardından bankalardan arka arkaya açıklamalar geldi. Son olarak Bank Asya Twitter resmi hesaplarından duyurdukları karar ile; Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin Bank Asya'dan edindiği Bireysel Finansman desteği borçları ile Kredi Kartı borçlarının silinmesine karar verildiğini açıkladı. Açıklamada ayrıca Bank Asya'nın Soma Şubesi'nin diğer tüm bireysel ve kobi müşterilerinin Finansman Desteği borçlarının vade farkı olmaksızın yıl sonuna kadar ertelendiği belirtildi.

ANADOLUBANK DA KARAR ALDI
Anadolubank, Soma maden kazasında hayatını kaybedenlerin tüketici kredisi ve kredi kartı borçlarını silme kararı aldı. Anadolubank Genel Müdürü Gökhan Günay, "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ülke olarak yaşadığımız bu üzücü olay karşısında biz de Anadolubank olarak hayatını kaybedenlerin ailelerin yanına olmak için tüketici kredisi ve kredi kartı borçlarını silme kararı aldık" dedi.

AKBANK DA SÜRECE DAHİL OLDU
Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Akbank olarak bu zor günlerde büyük acılar yaşayan vatandaşlarımızın yanındayız. Yüklerini biraz olsun hafifletebilmek amacıyla gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız. Soma Şubemiz ile bu zor günlerde vatandaşlarımız için gerekli her türlü desteğe hazırız. Milletce başımız sağolsun."

BİR AÇIKLAMA DA İŞ BANKASI'NDAN

Soma’da yaşanan maden kazasının ardından Türkiye İş Bankası da yöredeki müşterilerinin yanında olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı: “Soma’daki elim kaza hepimizi derinden üzmüştür. İş Bankası Grubu olarak hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ülkemize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Kaybettiğimiz maden işçilerimizin bankamıza olan borçları silinecektir. Tüm maden işçilerimizin ve ailelerinin bankacılık hizmetlerinde ihtiyaç duyacağı her türlü kolaylık gösterilecektir. Öte yandan, büyük kayıplar verdiğimiz bu olayda sadece maden işçilerimiz ve ailelerinin değil, tüm yöre halkının zorluklar yaşadığı dikkate alınarak, ilk aşamada, olaydan etkilenen müşterilerimizin bireysel ve ticari bütün kredilerinin ve kredi kartlarının ödemeleri de faizsiz olarak ertelenmiştir. Ayrıca, bu kapsamda yapılacak havale ve EFT işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.”

AKTİf BANK DA DAHİL OLDU
Aktif Bank ise PTT şubeleri ve bayileri aracılığıyla Soma'da kullandırdığı, borcu devam eden 651 adet, 4 milyon lira bireysel kredi geri ödemelerinin 2 ay faizsiz olarak ertelenmesi kararını aldı. Banka, kazada hayatını kaybeden müşterilerinin kredi borçları yakınlarının başvurması durumunda silinecek ve sigorta tazminatları da ailelere ödeyecek.

http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/948415-8-bankadan-soma-karari

Soma’da yaşanan maden faciasının ardından, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Somalı çocukların eğitim masraflarını karşılamak için bir burs havuzu oluşturuyor.

Yönetim Kurulumuzun bölgeye kalıcı bir fayda sağlamak isteğini belirten İcra Kurulu Başkanımız Hasan Hakkı Yılmaz, burs havuzu ile ilk etapta 100 çocuğun 5 yıl süreyle eğitim masraflarının karşılanacağını belirtti.

Yönetim Kurulumuz, ilk etapta, 100 öğrencinin eğitimi için 1 Milyon 800 Bin Türk Lirası bütçe ayırmış bulunuyor.

Bu yönde Fenerbahçe Televizyonu’na detaylı açıklamalarda bulunan Hasan Yılmaz şunları söyledi:

"Soma’da, bu büyük faciada hayatını kaybeden şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Tüm Soma Halkının, Türk Halkının başı sağ olsun. Tabii günler geçtikçe de acımızı daha da derinleşiyor, tarifi daha da zorlaşıyor. Biz de Fenerbahçe Ailesi olarak Soma’ya katkıda bulunmak istiyoruz. Yönetim kurulumuz uzun uzun konuşmalar, uzun tartışmalar yaptı. Açık söylemek gerekirse, kısa vadeli nakdi yardımlar yerine, bizim istediğimiz daha uzun vadeli çözümlere ortak olmak ve uzun vadeli faydalarda bulunmak. Onun için Soma’da ailesini yitiren; babasını, ağabeyini yitiren çocuklarımızın eğitimini üstlenmeye karar verdik. Bir burs havuzu oluşturuyoruz ve bu burs havuzuyla buradaki çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunacağız. Burs havuzumuza ilk aşamada, sadece Yönetim Kurulu Üyelerimizin katkısıyla 100 tane çocuğun eğitimini üstleniyoruz; önümüzdeki 5 sene için. Tabii bu, bu kadarla da kalmayacak. Aynı zamanda Fenerium şirketimizin ürettiği tişörtler var. Bu tişörtleri satışa sunacağız. Soma anısına çıkan bu tişörtlerin gelirinin tamamını bu burs havuzuna aktarıyoruz. Diğer taraftan, Profesyonel Futbol Takımımızın yapacağı ilk hazırlık maçının tüm hasılatını yine bu burs havuzuna aktaracağız. Bu rakamın çok daha büyük aşamalara geleceğini, yüzlerce çocukla ifade edileceğini düşünüyoruz. Taraftarlarımız da bundan uzak kalmak istemeyecek, onlar da muhakkak katkıda bulunmak, bunun bir parçası olmak isteyeceklerdir. Onların da nasıl katkıda bulanacaklarını en kısa zamanda detaylı bir şekilde açıklayacağız.

Acımız gerçekten çok büyük. Milletimizin başı sağ olsun. Umarım böyle kazalar, böyle facialar bir daha tekrarlanmasın. Eğitilen çocuklarımız, daha iyi eğitim gören çocuklarımız, böyle kazaların bir daha tekrarlanmasına müsaade etmesin"
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40005

Son düzenleme:
Beşiktaş Belediyesi, 3 gün sürecek 'Beşiktaş Gençlik Festivali'ni Manisa Soma’da meydana gelen maden faciası nedeniyle iptal etti.
Beşiktaş Belediyesi, festival için harcayacağı yaklaşık 2 milyon lirayı da faciada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlayacağını açıkladı.
Beşiktaş Gençlik Festivali'nin iptali için Beşiktaş Belediyesi meclisinde oylama yapıldı. Bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan oylamada festivalin iptal edilmesi ve festival için ayrılan 2 milyon liranın maden işçilerinin ailelerine bağışlanması onaylandı.
Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar, yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Bazı anlar vardır ki kelimeler ile yansıtmak mümkün değildir. Bugün Türkiye ve dünya tarihinde yaşanan en büyük olaylardan birini yaşıyoruz. Ülke olarak en zor günlerimizden birini yaşıyorduk. Hükümetimiz 3 gün yas ilan etti. Tüm hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz."
Soma'dakilerin yanında olunması gerektiğini dile getiren Hazinedar, belediye olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini ve festival için harcayacakları 2 milyon lirayı Soma'ya göndereceklerini açıkladı.
http://www.stargundem.com/gundem/14...ilen-festival-parasini-somaya-gonderecek.html

İş Bankası Çetin Emeç Şubesi
Hesap No: 4269-777771
IBAN: TR03 0006 4000 0014 2690 7777 71

Denizbank Çukurambar Şubesi
Hesap No: 5970-2653627-35286
IBAN: TR64 0013 4000 0026 5362 7005 05

$dfrfd.jpg

Aynen canım. İster göstere göstere yapsınlar ister gizli yeter ki duyarsız kalmasınlar önemli olan ordaki insanların bir nebze de olsa ihtiyaçlarının giderilmesi...

Ben de böyle düşünüyorum.Hiçbirşey yapmamalarından iyidir.
Başka rekabetlerdense yardımda yarışsınlar daha güzel.

TWITTER'DAN DUYURDULAR

TOBB'DAN DESTEK

TBB KAMPANYA BAŞLATTI

BİR AYLIK MAAŞINI VERDİ

ÇOCUKLARINA BURS DESTEĞİ

Çekilen kredilerin hayat sigortası oldugunu düşünüyorum normalde zorunlu değil ama bazı bankalar zorunlu kılıyor,eğer bu kredilerin kredi hayat sigortası var ise zaten otamatikmen sigorta şirketi tarafından ödeniyor ve siliniyor ve silindiği takdirde vefat eden kişinin geride kalan ailesine ödediği taksitler geri ödeniyor acaba bu olayla eğer kredilerin sigortası var ise var diye tahmin ediyorum geride kalan ailelere ödedikleri taksit geri ödenecek midir?

Aslında krediden ziyade önemli olan(kredi borçlarını sigorta ödüyor) kredi kartı borçları onların silinmesini temenni ediyorum çünkü normalde ölen kişinin kredi kartı borcunu silmiyorlar ölen kişinin yakınlarına kalıyor bankalar inşallah kredi kartı borçlarına el atarlar ve borcu olanların borçlarını silerler.

Bir elin yaptığını diğer el duymamalı ... Bu yardımı duyurması hoş değil. Yapıyorsa bile yayım yapmasına ne gerek var :41:

aslında ünlü kişilerin bunu göstererek yapması daha iyi böyle acil durumlarda..böylece diğerleri de örnek alarak devamını getirebilir..demet akalın sosyal medyada takip edilen birisi bunu söylemekteki amacının da yaymak olduğunu düşünüyorum..ünlüler yardımının reklamını yapmalı ki gündemde olsun ama diğer durumlarda elbette göstere göstere yapmak doğru değil.

Back