• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soma'da avukatlar gözaltında

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Selçuk Kozağaçlı'nın da aralarında bulunduğu ÇHD'li avukatlar Soma'da polis tarafından darp edilerek gözaltına alındı

Avukat Selçuk Kozağaçlı'nın da aralarında bulunduğu ÇHD'li avukatlar Soma'da polis tarafından darp edilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan avukatlar Twitter'dan "Gözaltına alındık" tweete atarak fotoğraflar paylaştı. ÇHD'nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada "Üyelerimiz meslektaşlarımız Soma'da işkence ile gözaltına alındı. Spor salonunda bekletiliyorlar" denildi.
$Bn1Iff2CUAAx6Ig.jpg
http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Soma-da-avukatlar-gozaltinda.htm?ArticleID=228329

aman kimse doguruyu soylemesin,
karsılarına cıkan herkes zararlı....

yahu en buyuk zarar sizden geldi, o kadar insanı katlettiniz, insan bi durum dusunur ben napıyorum diye.... nafile.
hala baskalarını provakator ve tehdit unsuru gostermekten usanmadınız.

Sonunda oldu.
Dünden beri milleti provoke ediyorlardı millet doğruyu duyup özür dileyince iş başa düştü dediler!

LG-P710 Tapatalk

İnsanlıktan çıktılar iyice avukatlarla beraber yakınını kaybeden bazı madenci yakınları da gözaltına alınmış:47:Şirket sahiplerini, yöneticilerini gözaltına alacaksınız bu insanları değil :47:

Son düzenleme:
aman kimse doguruyu soylemesin,
karsılarına cıkan herkes zararlı....

yahu en buyuk zarar sizden geldi, o kadar insanı katlettiniz, insan bi durum dusunur ben napıyorum diye.... nafile.
hala baskalarını provakator ve tehdit unsuru gostermekten usanmadınız.

Devlet SOMA'da şirket sahibi ve yetkilileri dışında herkesi tutuklama kararı almış gibi hareket ediyor..

sindirme gerçekleri ört bas etme çabaları bunlar ne hallere düştük insanların haklılığını savunmalrına dahi izin verilmiyor . protesto etmiyeceksin ihmalkarların ,katillerin aleyhinde konuşmayacaksın tokatlar ,tekmeler olacak konuşmayacaksın tepkini ortaya koymayacaksın bu nedirr!! Allah aşkına korku imparatorluğu kurulmak isteniyor :47::47:

avukatları gözaltına alma sebepleri ordaki halkın düşünmesini engellemek, hak hukukunu aramasını engellemek içindir..

Eğer bir ülkede insanlar düşünemiyorsa, hakkını arayamıyorlarsa bu sadece liderler için bir kazançtır !

300canin katilleri disarida sehit ailelerinin savunacak avukatlar kelepceli gozaltinda .İste 3.dunya ulkesi Turkiye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Polis yine destan yaziyor Somada. Alacaklari 3 kurus zam icin mi vicdanlarini bir kenara birakorlar. Yazik utaniyorum.Diyecek soz bulamiyorum.

Ben bu kadar kötü bir kriz yönetimi görmedim.

Krizi yonetmek isteyen kim...
En az hasarla bu isten nasil cikarizin derdi bu...
O avukatlar halki bilinclendirmesin diye goz altina alindilar, mumkun oldugunca cok kisiden "haklarimdan feragat ediyorum" imzasi alana kadar da orda tutulucaklar...

Back