İddialar cidden kan dondurucu, çünkü okuma yazma bilen, teknolojiyi kullanabilen hanımların böyle iddiaları ciddiye alması korkutucu bir inkar psikolojisi içine girildiğini gösteriyor. Bakın tek tek beraber inceleyelim iddiaları
-1.si önerge geri çekilmemiş oylanıp reddedilmiş, 2.si önerge ilk defa 20 gün önce ortaya atılmış bir önerge değil, 2012, 2013 yıllarında da konuyla alakalı girişimleri olmuş Chp Manisa milletvekilinin, örnek olarak 2013 Ekimin'de verilen önergeyi gösteriyorum http://www2.tbmm.gov.tr/d24/10/10-252460gen.pdf . TBMM'de yaşananlar çok gizemli şeyler olmuyor, tutanak altına alınma zorunlulukları olduğu için rahatlıkla siz de takip edebilirsiniz.
-İkinci madde neden Zonguldak değil de Soma, çok basit çünkü önergeyi veren bu konuda yıllardır çaba harcayan milletvekili Manisa milletvekili, adam her milletvekilinin yapması gerektiği gibi bölgesinin taleplerini iletmeye çalışıyor. Dahası madende çıkan ilk yangın, bu yaşanan son facia değil. Daha önce çeşitli ölümlü ve ağır yaralanmalı yangınlar çıkıyor madende 2012-2013 yılları arasında.
- Madenci-milletvekili fotoğrafı, bir anda dağıtılan pankartlar vs. dayanak olarak ortaya hiçbir resim video vs. sunulmamış iddialar,Hrant Dink bağlantısı da çok saçma ayrıca, o yüzden bunlar üzerinde konuşma gereği duymuyorum.
-Trafo konusunda maden sahibi yangının trafodan kaynaklanmadığını söylemiş. Kaldı ki ortada bir sabotaj olsa bile -ben şahsen komplo iddiasından fazlası olduğuna inanmıyorum- , karı değil işçi güvenliğini ön planda tutan yasalar yapılsa daha fazla işçimiz sağ çıkardı.
- Böyle modern bir madende bunlar nasıl olur lafına da bir taraflarımla gülmek istiyorum. Daha önce paylaşmıştım, gezelim görelim tarzı bir programın sunucusu Soma'daki bu madene girip işçilerle röportaj yapıyor, geçen yıl. Tabi derin kısımlara girmiyor güvenlik sebebiyle sadece girişteki bantlarda konuşuyor işçilerle. Daha felaket olmadan önce videoyu izleyen ve yorum yapan sıradan insanların hepsi, bantla taşımacılığın çok tehlikeli ve yasak olduğundan yapılmaması gerektiğinden, bir kopma olsa grizu patlamasından daha büyük bir felakete yol açabileceğinden bahsediyorlar. Bunu madencilikten az biraz anlayan sıradan insan bile önceden görüyorsa, ben kanal kanal gezip aman mesela işçi sigara içtiyse işverenin suçu ne? Aman pek modern madendi nasıl olur diyen diplomalı şarlatanların niyetlerinden şüphe duyarım.
Nasıl bu kadar soğuk kanlı böyle birşey iddia ediyorsunuz. Burada günlerdir tüm Türkiyenin içi kanıyor. Nasıl birinin böylesine büyük bir 'cinayet' planladığını iddia edebiliyorsunuz. Oturun bir yasin veya dua okuyun vefaat edenlere ama delil olmadan kimseye iftira atmayın.
Buarada ne akp taraftariyim nede chp. Ben bir insan olarak yazıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzulecek yerde tutup bunun hesabini bu kadar art niyetli tutumla kimin aklina gelmişte düzenlemiş...
Ben zihni böyle calisan adamdan korkarim herkesten tehlikedirler bana gore...
Kişi kendi nasilsa etafi da öyle gorurmus kim yazmis arastirmadim ama zihninin calisma sekli beni hayrete düşürdü...
Allah doğru yolu buldurur umarim... Dua edeceğim bu kişi için de...
Eleştirdiğin kişilerin üzülmediklerini nereden bildin? Olmazsa üzülmemetre diye bir alet tasarlayalım ve kimin ne kadar üzüldüğünü belirleyelim.
Siz üzüldüğünü mu düşünup karsilik yazdiniz ? Biliyor musunuz ki uzuldugunu?
Ben düşüncemi söyledim ve evet zihni böyle art niyetli kişinin üzüldüğünü düşünmüyorum çünkü amaci cok başka olduğu her satirda kendini belli ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?