soluk cilt..

ozqqee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
63
0
ya kızlar lüttfen bana bişey önerin ..
cildim renksiz beyaz desem beyaz değil sarı da değil ..
kansızlıktan sanıyodum kan şurubu kullandım 3 ay .... sonuçç.... :KK25:

pekmez için kan yapar oda.yada bi tahlil yaptırın kan sayımınızı yapsınlar ona göre ilaçyazarlar bazen kansızlık tedavisi aylarca sürüyo şurupla olcak iş deil bellki demir hapı veriyolar fln elleirniz ayaklarınız soğukmu.eğer geçmişte sarılık falan geçirdiyseniz o zmanda oluyo yüz sarı oluyo.çay içiyosanız bırakın oda kansızlık yapıyo.

teşk ederim cvbın için ellerim ve ayakalrım buz gbydi şuruptan sonra geçti zaten yaz suan.. bi ara geçiyo snra gene oluyo neyse artık kısa zamanda doktara gidicem

canım bende yüzümün renksiz olduğunu düşünüyorum sarı mı desem yeşil mi desem:KK1:of sinir oluyorum yaa allık sürmeden biyere gidemyrm ayrıca çok daüşüyorum ben demir eksikliği demişti doktor bikaç yıl önce içtim ilaç yine düzelmedi ama tam tedavi olmadım belkide ondan gerçekten tedavinin yüzümü renklendireceğini bilsem giderim doktora ama yapı olarak da soluk olanilirmiş tenimiz

evt bi dktora sormuştum yapı olarakta olabilir demişti. elinle masaj yap sürekli renklenmesi içn demişti..

Kızlar ya aynı dertten muzdaribim yüzüm o kadar renksiz ki kendim bile aynaya bakınca rahatsız oluyorum..
Halbuki eskiden yüzüm pembe-beyazdı çok güzel bir cildim ve vilt rengim vardı..

Çok sigara içiyorum acaba ondan mı?

Bu konuda yalnız değilmişim....:/
ozqe bende senin gibiyim ne beyaz ne sarı boyle değişik bir şey epey soluk görünüyorum birde göz altlarım biraz koyu renkte iyicene kötü gözüküyorum makyaj yapmadan dışarı çıkmam mümkün değil..Benimki kansızlıktan da değil kanımı ölçtürdüm gayet iyi çıktı.Halbuki eskiden bembeyazdım..Bu konu da ne yapabiliriz yardımcı olabilecek biri var mı? :KK50:

Arkadaşlar Arap kızı diye bir krem varmış daha öncede duymuştum ama ilgilenmedim.Şimdi baya bir inceledim topiğini de cildi beyazlatıyormuş birde lekeleri de geçiriyormuş yalnız kullanmayı bırakırsan cilt yine eski haline dönüyormuş.yani devamlı olarak kullanıcaksın.cilt kuruysa pembe olanı,normalse de beyaz olanını alıcaksın sanırım.Herkesin cildi aynı olmadığı için kimisinde sivilcelenme yapmış,kimisinde yapmamış.Aktarlarda gayet uygun bir fiyata satılıyormuş.Ben alıp kullanmayı düşünüyorum.Eğer faydasını görürsem yazıp bilgilendirirm sizleride...

Arkadaşlar Arap kızı diye bir krem varmış daha öncede duymuştum ama ilgilenmedim.Şimdi baya bir inceledim topiğini de cildi beyazlatıyormuş birde lekeleri de geçiriyormuş yalnız kullanmayı bırakırsan cilt yine eski haline dönüyormuş.yani devamlı olarak kullanıcaksın.cilt kuruysa pembe olanı,normalse de beyaz olanını alıcaksın sanırım.Herkesin cildi aynı olmadığı için kimisinde sivilcelenme yapmış,kimisinde yapmamış.Aktarlarda gayet uygun bir fiyata satılıyormuş.Ben alıp kullanmayı düşünüyorum.Eğer faydasını görürsem yazıp bilgilendirirm sizleride...

canım karşılaştın mı araştırıken bilmiyorum ama burda ve birçok yerde yazıyor arap kızı kremi çok zararlı bi krem içinde civa var bence sağlığını tehlikeye atmaya değmez tekrar bir gözat istersen forumlara.ben söylemek istedim sadece:KK34:

canım karşılaştın mı araştırıken bilmiyorum ama burda ve birçok yerde yazıyor arap kızı kremi çok zararlı bi krem içinde civa var bence sağlığını tehlikeye atmaya değmez tekrar bir gözat istersen forumlara.ben söylemek istedim sadece:KK34:

Baya bi bakmıştım ama çoğunlukla hep olumlu şeyler okudum bunu da ilk defa senden duydum canım :s o zaman kullanmamak lazım söylediğin için sağol

canım ben arap kızını yllarca kullandım. resmen bagımlı gibi bişe oluyorsun kullanırken güzel hatta süper oluyo ama bıraktıgında küçük küçük sivilceler çıkmaya başlıyo ve eskisinden daha kötü oluyo. zorla bıraktım o kremi gnede teşk.. :KK34:

ne yaparsan yap düzelmiyosa yapından kaynaklanır bence
çünkü benim de öyle arkadaşlarım hep ceset gibisin der
biraz kilo aldığımda düzeliyo da işte kilolu olmak da işime gelmiyo
böyle idare ediyoruz işte
beyazlığı seviyorum ama şöyle capcanlı bi beyaz olsa

X