Kontakt Lens Soloticaları tanıyalım:)

Solotica lenslerin çok geniş bir yelpazesi vardır.
3 temel modeli vardır Hıdrocor serisi (haresiz)
yani etrafında hare olmayan modeli soloticanın 7 çeşit temel rengi olan mel,azul,ocre,verde,marine,azul,grafite renklerinin haresiz yani etrafında çemberi olmayan modelidir:)
jqs6q0.jpg

yine aynı renklerin kalın hareli modeli vardırki buna soloticanın hidrcoharm modeli adı verilir.
Bu modelin en önemli özelliği çevresini saran kalın bir haresinin olmasıdır ve bu hare gözü hem oldugundan büyük gösterir hemde çekici gösterir.

6pcjux.jpg

3.model ise çevresinde ince bir hare bulunan natural colours modelidir bu modelin etrafında ince gri bir hare vardır hem doğal görünür hemde gözü oldugundan büyük gösterir.3 lü opak seri esmeralda ,quartzo,topazio rengi bu modelden çıkmıştır ancak diğer renklerden daha yogun boyandıkları için gözü diğer klasik renklerden daha fazla açarlar:)
72c1lv.jpg

natural colours( ince hareli seriye) en son eklenen 2 renk vardırki bunlar nc icemint ve crystal renkleridir:)

Son düzenleme:
yani etrafında hare olmayan modeli soloticanın 7 çeşit temel rengi olan mel,azul,ocre,verde,marine,azul,grafite renklerinin haresiz yani etrafında çemberi olmayan modelidir:)
jqs6q0.jpg

yine aynı renklerin kalın hareli modeli vardırki buna soloticanın hidrcoharm modeli adı verilir.
Bu modelin en önemli özelliği çevresini saran kalın bir haresinin olmasıdır ve bu hare gözü hem oldugundan büyük gösterir hemde çekici gösterir.

6pcjux.jpg

3.model ise çevresinde ince bir hare bulunan natural colours modelidir bu modelin etrafında ince gri bir hare vardır hem doğal görünür hemde gözü oldugundan büyük gösterir.3 lü opak seri esmeralda ,quartzo,topazio rengi bu modelden çıkmıştır ancak diğer renklerden daha yogun boyandıkları için gözü diğer klasik renklerden daha fazla açarlar:)
72c1lv.jpg

natural colours( ince hareli seriye) en son eklenen 2 renk vardırki bunlar nc icemint ve crystal renkleridir:)

merhaba vetman özelden mesaj atamıyorum sana , bana quartzoların fiyatını mesaj atabilir misin?

bence en doğal hidrocor serisi cunku diğer serilerde hare var ve hiç doğal durmuyo özellikle acık renklerde cok goze batıyo bende buyuzden cor grafite veya azul almaya karar verdim arzu hanım bana yardımcı olurmusunuz şöle ela-yeşil gözde cor azul ve grafite fotosu koyarsanız cok sevinirim.:KK61:

ben de elegance ve fresh look un grı rengını kullandım bır sure. arzu hanım hırdorcam mı ne o serı braz oyuncak bebek gıbı durmus hatta benım gozumu korkuttu bıraz. en sonuncu serı natural colors ıle o hrd. arasında kalsanız hangısını alırdınız.benım tenım beyaz cıkolata kahve saclarım var ve kahverengı gozlerım.hangısını tavsıye edersınız

İnternette bir de solotica gold serisi diye bir urun cesidi gordum ondan da bahseder misiniz biraz

jqs6q0.jpg

6pcjux.jpg

72c1lv.jpg

vetman özelden msj atamıyorum sana yeni üye oldum,, solotica almak istiyorum bana dönersen sevinirim veya bir iletişim adresi bekliyorum, teşekkürler :)

solotıcaın hangi rengini alsam buz mavisi durur gözlerimde gözlerim kahverengi.yardımcı olurmusunuz.bu arada numaralı degıl sadeje kozmetık amaclı

bende bunun için üye oldum ama mesaj atamıyorum quartzo almayı düşünüyorum fiyatını ve teslim süresini mesaj atabilirmisiniz arzu hanım

X