Kontakt Lens Soloticaları Bir de Benim Gözümden Görün...

achtholin

Mevzu derin..
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
424
89
Herkese merhaba.. 8 senedir numaralı renkli lens kullanmaktayım, freshlookların her rengini deneyip gözümde koyu duruşlarından şikayetçi olup B&l'lara geçiş yaptım ilk olarak yıllıklarını aldım ancak çapları 8.7 olduğu halde gözüme küçük oldular, tam oturmadılar bu sefer aylıklarına geçiş yaptım çap sorunu yaşamadım ancak renkleri çarpıcı olmasına rağmen damarları, batması, kuruması, yapışması sorun oldu.. Bu süre zarfında soloticaları araştırıyor, sevgili Arzu Hanıma milyonlarca soru soruyordum Sonunda topazio siparişi verdim tabiki lenslerime kavuşana kadar Arzu hanıma sorularım devam etti ve dün lenslerim elime geçti yaklaşık 10 saat gözümde kaldılar açıkcası bu kadar mükemmel olacağını beklemiyordum, gözümde ne batma, ne yanma, ne kuruluk oldu ekstra olarak damar yoktu bundan iyisi olamaz herhalde Renk ise ışığa göre değişiyor, gündüz masmavi parlarken akşama doğru yeşilleşti, fotoğraflarda flaştan sanırım daha çok yeşil gibi duruyor, kötü makyaj içinde kusura bakmayın alelacele oldu.. Son olarak sevgili Arzu Hanıma sonsuz teşekkürler..

Freshlook Grey:

http://c110
9.hizliresim.com/11/9/9/1669.jpg

B&L Blue
http://c119
.hizliresim.com/11/9/9/1501.jpg

B&L Grey:

Vee Solotica Topazio:

Boncuk gözlü kızım Lina ile, gözleri kapalı, utangaçtır biraz

Son düzenleme:
canım hiç lens kullanmadım,dolayısıyla hiç bilgim yok bu konuda.. orasını bilmem ama fotolar çok güzel,çok güzel görünüyorsun:128:

lenslerle uzaktan yakından alakam yok ama merak ettim bakiim dedim.gerçekten duruşu donu değil hani şu klasik lensler gibi ölü gözü gibi durmuyo hele üstten 2.nin duruşuna bayıldım..çok sahici geldi bna

renkli lensi çok seven bi insan olarak bu sonuncu aldığın mükemmel diyebilirim. Şimdiye kadar ben freshlook ve b.l. kullandım hep. Ama bende göz kuruluğu problemi olduğu için mecburen lens kullanmayı bıraktım. Lens takmadığımda bile saat 9 civarında gözlerim inanılmaz kuruyor ve yanma yapıyor. Ama senin lensinin rengine bayıldım, alasım geldi :)) güle güle kullann!!

lenslerle uzaktan yakından alakam yok ama merak ettim bakiim dedim.gerçekten duruşu donu değil hani şu klasik lensler gibi ölü gözü gibi durmuyo hele üstten 2.nin duruşuna bayıldım..çok sahici geldi bna

çoook teşekkürler aslında 2.ler renk olarak hoşuam gitmesine rağmen gözümü rahatsız etmişti

tam olarak bilemeyecem ancak göz yaşartıcı damlalardan sık kullanarak lens takabilirsin gibi geldi ki soloticaların rahatlığı yanında diğer kullandığım markalar gözümde pirana gibiydiler :))) çook teşekkürler canım

evet zaten günlük yaşantımda da mutlaka o damlalardan kullanmama gerekiyor. Soloticalarda (-) numaralar var mı???

evet zaten günlük yaşantımda da mutlaka o damlalardan kullanmama gerekiyor. Soloticalarda (-) numaralar var mı???

eksi numaralar derken pek anlayamadım canım benim göz numaram 2.25 iken lens numaram -2.25 die geçio bunu mu kastediyosun eksi derken ?

Canım lens resimlerini kaldırmışsın sanırım ben birşey göremedim ama eminim çok yakışmıştır. Ben lenslerin çaplarıyla ilgili zamanında çok sorun yaşamış biri olarak söylediğin birşeyi düzeltmek istedim. 8.7 olan çap değil base curve yani lensin temel eğrisi maalesef bausch and lomb lemnslerin çapı 14.00 mm yani çapı büyük değil. Sanırım soloticalar 14.20 yani bausch and lomblardan daha geniş. Freshlooklarda 14.50 yani hepsinden daha geniş. Güle güle iyi günlerde kullan canım lenslerini.

ewt canım yanlış yazmışım çap olayını ancak şöyle bi durum var ben b&l purevision şeffaf kullanıyorum renklilerimin yanında onlarında çapı 14 mm ancak sorun olmuyor..

ilk defa öyle bi aksilik yaşamıştım, şimdi enfeksiyon peoblemi yaşıyorum şeffaf bile takmak işkence geliyor

topaziolarımda enfekte oldu, kullanmıyorum uzun zamandır lens çok özledim ne rahatlıkmış lens kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…