canım hiç lens kullanmadım,dolayısıyla hiç bilgim yok bu konuda.. orasını bilmem ama fotolar çok güzel,çok güzel görünüyorsun:128:
lenslerle uzaktan yakından alakam yok ama merak ettim bakiim dedim.gerçekten duruşu donu değil hani şu klasik lensler gibi ölü gözü gibi durmuyo hele üstten 2.nin duruşuna bayıldım..çok sahici geldi bna
renkli lensi çok seven bi insan olarak bu sonuncu aldığın mükemmel diyebilirim. Şimdiye kadar ben freshlook ve b.l. kullandım hep. Ama bende göz kuruluğu problemi olduğu için mecburen lens kullanmayı bıraktım. Lens takmadığımda bile saat 9 civarında gözlerim inanılmaz kuruyor ve yanma yapıyor. Ama senin lensinin rengine bayıldım, alasım geldi :)) güle güle kullann!!
tam olarak bilemeyecem ancak göz yaşartıcı damlalardan sık kullanarak lens takabilirsin gibi geldi ki soloticaların rahatlığı yanında diğer kullandığım markalar gözümde pirana gibiydiler :))) çook teşekkürler canım
evet zaten günlük yaşantımda da mutlaka o damlalardan kullanmama gerekiyor. Soloticalarda (-) numaralar var mı???
Canım lens resimlerini kaldırmışsın sanırım ben birşey göremedim ama eminim çok yakışmıştır. Ben lenslerin çaplarıyla ilgili zamanında çok sorun yaşamış biri olarak söylediğin birşeyi düzeltmek istedim. 8.7 olan çap değil base curve yani lensin temel eğrisi maalesef bausch and lomb lemnslerin çapı 14.00 mm yani çapı büyük değil. Sanırım soloticalar 14.20 yani bausch and lomblardan daha geniş. Freshlooklarda 14.50 yani hepsinden daha geniş. Güle güle iyi günlerde kullan canım lenslerini.