Kontakt Lens Soloticada Nc crystal mi daha iyi cor grafite mi ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
sıcak tonlu sarımsı tenimi dengelemesi ve gözlerin ortaya çıkması için daha soğuk tonda ve daha açık renk bir lens de edinmek istiyorum..ancak ikisi arasında kararsızım..

nc crystalin opaklığı...cor grafitenin ise haresiz oluşu beni düşündürüyor...
haresi görünen ve opaklığı doğallıktan uzak olmayan pupil geçişi sert olmayan sırıtmayan makul olan bir renk istiyorum sizce hangisi ?

ayrıca normal ncler bende kayma yapıyor ancak yabancı forumda birisi cristalde bu sorunun olmayacağını söyledi...
nc cristal 3 lü opaklarla aynı yapıda ve opaklıkta mı ? opaklarda artık 4. renk olarak anılıyor..bilgisi olan ?

Son düzenleme:
bence grafıtte al ncnın icemınt dahıl 3lu opak serısı bende tasma yaptı crystalde yapar buyuk ihtımal grafıtteye açıçı solusyon kullandığında çok naturel oluyor renk de seride :=)

teşekkür ederim canım..zaten cor serisi sorunsuz kullanabildiğim bir seri...biraz görüş darlığı da olsa ncler gibi kaymıyor...ancak grafite biraz açık renk olduğu için tamamen mi haresiz durur diye korkuyorum...doğal gözümde biraz hare var ama ne kadarını yansıtır...o yüzden aklım nc cristale kayıyor haresi var ince de olsa diye :44: açık renklerde hare arayan birisiyim...

Son düzenleme:
$Görüntü0632.jpg
ewet hare yapınca doğal göz gibi duruyor güneş bende denediğim corlarda hepsi doğal hare yaptı fakat en çok yapan açık renkler oldu ice grafıtte mel fotoda soldakı charme mel sağdakı grafıtte dıkkat edersen harelı gıbı daha doğal duruyor senın bahsettiğin hare den kasıt bumu?eğer buysa yapar normaldede gözünün çemberi belliyse buyuk ihtimal

Eki Görüntüle 164400
ewet hare yapınca doğal göz gibi duruyor güneş bende denediğim corlarda hepsi doğal hare yaptı fakat en çok yapan açık renkler oldu ice grafıtte mel fotoda soldakı charme mel sağdakı grafıtte dıkkat edersen harelı gıbı daha doğal duruyor senın bahsettiğin hare den kasıt bumu?eğer buysa yapar normaldede gözünün çemberi belliyse buyuk ihtimal

yardımların için teşekkür ederim canım lenslerin 2 si de yakışmış sana çok doğal...ama grafite daha doğal durmuş tabi ki...evet canım hareden kastım buydu..çünkü bende 2 farklı cor rengi var birisi az hare yapıyor neredeyse hiç yok gibi oluyor bazen..diğer rengim ise daha fazla hare yapıyor ondan şüpheye düşmüştüm...ama açıklar daha hareleniyor diyorsan tamamdır o zaman..:KK71:

rica ederim naptım ki :kk77:bişi rica etsem azullarının son halının fotosunu koyar mısınben albumelere bakamıorum ikinci üyeliğim:94:

Güneşcim grafite fotoğraflarda daha açık gözüküyor fakat normalde çok koyu bir dumanlı mavi gri haberin olsun canım... Bana gelen 2015 son kullanma tarihliydi ve renkler koyulaşmıştı bu seride sanırım. Gözlerim seninkiyle hemen hemen aynı açıklık derecesinde ve taktığım zaman gözüme fener filan tutması lazım insanların maviyi görmesi için. Fakat Nil'e gelen cor ve charm grafiteler daha açık bir tonda ve onun siyah gözünde bile çok daha açık mavi durmuş. Ama o bile çok açık renk sayılmaz. Yani grafite çok enteresan bir renk ve fotoğraflara bakarak anlaşılamayan bir renk. Ben charm grafitelerimi ilk taktığımda çok şaşırmıştım, resimlere bakarak almıştım lensleri ve beklentim çok farklıydı, sonuç çok farklı oldu. Yani soğuk bir ton arıyorsan grafite konusunda bir kez daha düşün derim canım. Oldukça koyu bir renk grafite. İstediğin açık ve soğuk tonu sana verebileceğini sanmıyorum.

Fikir vermesi açısından çok yoğun bir ışık altında çektiğim bir resmi ekliyorum, onca ışığın altında bile anca bu kadar açabiliyor göz rengimi. Eğer bana gelen lenslerde bir hata yoksa charm grafite'in koyu kahve gözdeki performansı budur. Cor ve charm grafite arasında da açıklık koyuluk bakımından fazla bir fark yok Nil'in eklediği fotoğraflardan anladığım kadarıyla.

Eklentiler

• $kesikgrft.jpg
    $kesikgrft.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 92
Güneşcim grafite fotoğraflarda daha açık gözüküyor fakat normalde çok koyu bir dumanlı mavi gri haberin olsun canım... Bana gelen 2015 son kullanma tarihliydi ve renkler koyulaşmıştı bu seride sanırım. Gözlerim seninkiyle hemen hemen aynı açıklık derecesinde ve taktığım zaman gözüme fener filan tutması lazım insanların maviyi görmesi için. Fakat Nil'e gelen cor ve charm grafiteler daha açık bir tonda ve onun siyah gözünde bile çok daha açık mavi durmuş. Ama o bile çok açık renk sayılmaz. Yani grafite çok enteresan bir renk ve fotoğraflara bakarak anlaşılamayan bir renk. Ben charm grafitelerimi ilk taktığımda çok şaşırmıştım, resimlere bakarak almıştım lensleri ve beklentim çok farklıydı, sonuç çok farklı oldu. Yani soğuk bir ton arıyorsan grafite konusunda bir kez daha düşün derim canım. Oldukça koyu bir renk grafite. İstediğin açık ve soğuk tonu sana verebileceğini sanmıyorum.

açıklamaların için teşekkür ederim morrisoncuğum...evet sanırım soloticada şöyle doğal duran soğuk tonda bir lens yok gibi..o konuda eksiği var bu markanın kesinlikle :KK59:

Fikir vermesi açısından çok yoğun bir ışık altında çektiğim bir resmi ekliyorum, onca ışığın altında bile anca bu kadar açabiliyor göz rengimi. Eğer bana gelen lenslerde bir hata yoksa charm grafite'in koyu kahve gözdeki performansı budur. Cor ve charm grafite arasında da açıklık koyuluk bakımından fazla bir fark yok Nil'in eklediği fotoğraflardan anladığım kadarıyla.

teşekkür ederim resim için morrisoncuğum...grafiteler azuldan bile koyularmış o zaman anladığıma göre..
ben onları bile koyu buluyordum ki bunlar baya koyuymuş..soloticanın acilen açık mavi bir renk lens çıkarma konusuna el atması lazım anlaşılan...tekrar teşekkür ederim canım :KK16:

Rica edeim canım :KK16: Evet senin azul resimlerine baktım da şimdi hakikaten azullar baya açık renk kalıyor grafite'in yanında.

ben ikiside diyebilirim :KK1:
ikiside güzel bana göre..ama bence mavi tonun var,cristal olabilir artı biraz daha opak oluşu belki de ..ama gri -mavi bulanık bir ton istersen grafite de olur ..ikisi de hoş renkler...

X