Kontakt Lens solotica

cupcake88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
20
0
Kızlar ben lens almayı düşünüyorum ve göze çok iyi oturduğu ve doğal durduğu için de solotica tercih edeceğim. Normalde baktığımda hidrocor serisi en doğal duranı ancak benim gözlerim çok koyu kahve neredeyse siyah. Solotica nc mi almalıyım yoksa hidrocor mu?

Daha 100 mesaj dolduramadığım için özel mesaj da gönderemiyorum özellikle solotica lens kullananlar bilgi verirse sevinirim. Bir de sormak istediğim bir şey daha var eğer hidrocor Mel almazsam NC quartzo düşünüyorum ama sanırım onun serisine göre rengi değişiyor. Ben gri-yeşil duran seriden bulabilir miyim?

Bende sizin gibi mavi rengi sevenlerdenim.Size topazio hidrocor azul icemint önerebilirm.Ancak gözleriniz çok koyu ise en radikal değişim topazioda olur diye düşünüyorum

Bende sizin gibi mavi rengi sevenlerdenim.Size topazio hidrocor azul icemint önerebilirm.Ancak gözleriniz çok koyu ise en radikal değişim topazioda olur diye düşünüyorum

Peki natural colors serisinde bombe oluyor mu? Hidrocor kadar varla yok arası durmaz tabii de umarım çok fazla bombe olmuyordur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…