Kontakt Lens Solotica Quartzo !!

ezgid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
3
1
Kızlaar Solotica Quartzo lensi nereden temin edebilirim ? Araştırdım fakat bulamıyorumm :2:

mrb ben su an brezilyadayim yarin donuyorum istanbulda oturuyorsan ve hemen cvp verebilirsen sana alabilirim

mrb bal peri brezilya parasiyla 200 e aldim emin degilim ama bizim paramisla 170 e falan geliyor sanirim tam hesaplayamadim. birde sadece nc bulabildim. hidrocor ve charme serileri siparisle geliormus. yarin son gunum eger kesin istiyorsan alayim topazio elimde kalmasini istemiyorum. ben kendime quartzo aldim ve cok guzel iyiki bu rengi almisim.

canıımm lütfen alırmısın bana nc topazio kalmaz elinde merve-rosangel@hotmail.com eklersen msnden de konusabilrz adres telefon falann

arkadaşlar solotica nc quartzo almak istiyorum nette lens optikte buldum güvenilirmi bilmiyorum oradan alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi

arkadaşlar solotica nc quartzo almak istiyorum nette lens optikte buldum güvenilirmi bilmiyorum oradan alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi

forumda vetmandan almanı tavsiye ederim canım. nettekiler de güvenilirdir,ama vetmanden herkes memnun,fiyatı da daha hesaplı oluyor

arkadaşlar merhaba ben solotica quartzo aldım henuz daha 5 gün oldu.200 tl ye aldım solüsyon dahil gel gelelim alışık oldugum renge yakındır dıye sandım ancak cok pişman oldum.kendime hiç yakıştıramadım. gozum alısırmı dıye 2. kez taktım ama olmadı ısınamadım.zararına satıcam almak ısteyen olursa mesaj atabilir.100 tl ye vericem valla umrumda değil zararın yarısını karsılasam yeter

nehir2891@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…