- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
-
- Konu Sahibi Harbifitness
ben de daha 18 nisan da almış olduğum ve gözümün rengine çok yakın olan ocre lens var.sadecve tek gözümde deneme amaçlı taktım ve kullanmadım.renklilens.com dan çiftini 177 liraya aldım isteyen olursa yarı fiyatına verebilirim.lensler 1 yıllıktır.faturasında da aldığım marka renk ve tarih görünmektedir.
ben de daha 18 nisan da almış olduğum ve gözümün rengine çok yakın olan ocre lens var.sadecve tek gözümde deneme amaçlı taktım ve kullanmadım.renklilens.com dan çiftini 177 liraya aldım isteyen olursa yarı fiyatına verebilirim.lensler 1 yıllıktır.faturasında da aldığım marka renk ve tarih görünmektedir.
charm ocre mi nc ocre mi ? ben almayı dusunuyorumda,siz niye beğenmediniz satmak istiyosunuz ?
Nergis Hanım, ocre neredeyse koyu kahve gözde değişiklik yapmıyor desek yeridir. oda ışığında sadece bir parlaklık veriyor, anca gün ışığında 1 ton oynuyor. tabi u dediklerim charm (kalın hare) için geçerli.
?ben de daha 18 nisan da almış olduğum ve gözümün rengine çok yakın olan ocre lens var.sadecve tek gözümde deneme amaçlı taktım ve kullanmadım.renklilens.com dan çiftini 177 liraya aldım isteyen olursa yarı fiyatına verebilirim.lensler 1 yıllıktır.faturasında da aldığım marka renk ve tarih görünmektedir.