Kontakt Lens SOLOTICA OCRE LENSI ... ocre türkcede hangi renk oluyor

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
:KK6:slm ocre tam olarak türkce rengini bilien varmi ve ocre rengi gercekten renk olarak nedir? benim oglumun göz rengi yesil gri ve bu oscre rengiyle kiyaslana bilirmi ? $20130404_123859-1.jpg :nazar:OGLUMUN göz rengi bu:nazar: RESIMDEDE OCRE $4911095782_777a916e0b_z.jpg ,burdada hem kizin takti ocre resmi var hemde görüntü mevcut kizin gözünde ocre nc bundan kulan varmi?[video=youtube;6t6XOXUcS9A]http://www.youtube.com/watch?v=6t6XOXUcS9A[/video] lütfen bilgilerinizi paylasin cok sevinirim almak istiyorum ama hüsrana ugramak istemiyorum az buz para degil ince eleyip sIK dokuyoruz cünki okadar parayi hüsrana ugramak icin vermiyoruz :KK8:

Son düzenleme:
ben de daha 18 nisan da almış olduğum ve gözümün rengine çok yakın olan ocre lens var.sadecve tek gözümde deneme amaçlı taktım ve kullanmadım.renklilens.com dan çiftini 177 liraya aldım isteyen olursa yarı fiyatına verebilirim.lensler 1 yıllıktır.faturasında da aldığım marka renk ve tarih görünmektedir.

ben de daha 18 nisan da almış olduğum ve gözümün rengine çok yakın olan ocre lens var.sadecve tek gözümde deneme amaçlı taktım ve kullanmadım.renklilens.com dan çiftini 177 liraya aldım isteyen olursa yarı fiyatına verebilirim.lensler 1 yıllıktır.faturasında da aldığım marka renk ve tarih görünmektedir.

charm ocre mi nc ocre mi ? ben almayı dusunuyorumda,siz niye beğenmediniz satmak istiyosunuz ?

Özlem Hanım, size özelden mesaj yazamadım :/ bende 26 nisanda cor mell aldım(haresiz), ocre alsaydım daha isabet olurdu..

Son düzenleme:
charm ocre mi nc ocre mi ? ben almayı dusunuyorumda,siz niye beğenmediniz satmak istiyosunuz ?

Nergis Hanım, ocre neredeyse koyu kahve gözde değişiklik yapmıyor desek yeridir. oda ışığında sadece bir parlaklık veriyor, anca gün ışığında 1 ton oynuyor. tabi u dediklerim charm (kalın hare) için geçerli.

Nergis Hanım, ocre neredeyse koyu kahve gözde değişiklik yapmıyor desek yeridir. oda ışığında sadece bir parlaklık veriyor, anca gün ışığında 1 ton oynuyor. tabi u dediklerim charm (kalın hare) için geçerli.

merhaba benım gözlerım ela yeşil... ocre nne renk oluo :S

hareli olanı epey koyuydu, ki benim gözlerim koyu kahve, renk açma olmadı. Haresiz olanı ise açık yeşil gibi durdu fakat şunu belirteyim '' benim göz çapım küçük ve lens taştı ve sarı renk gibi bir çerçeve yaptı :/ çok itici. hastalıklı gibi durdu, göz çapınız küçükse asla haresiz almayın derim.

Mrb ocre lensleriniz hidrocor ocremi
?

X