Kontakt Lens Solotica natural colours quartzo natural colours mel

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
Arkadaşlar ben bu ikisi arasında kararsız kaldım acaba hangisi daha doğal birde venman10 rkadaşımızın boloğunada baktım quartzo mavi gibi durmuş kiminde hemde çok hoş nbbir mavi acaba böyle mi rengi kullanalar bana yardımcı olabilir misiniz?

Benim göz rengim açık kahve ela arada yişilimsi ela gibi oluyor saçım koyu kestane tenimde açık doğa olsun yani eşim gözüme bakınca dışına fırlamış bişey olmasın yada korkulacak çrkin tabiricaizse kedi gözü gibide görünmeyeyim öyle fıstık yeşili gibi tuhafreklerde durmasını istemiyorum lütfen bana yardımedin bana :KK43:((((((((

quartzo al canım,alan herkes memnun. çok doğal bir yeşil,ve asla maviye kaçmıyo merak etme :KK54:

Kızlar Bende almak istiyorum ama tüm optikleri dolaştım bulamadım solitica, İnternetten almayı düşündüm ama denemeden almak istemiyorum, Ayrıca fiyatı nedir mellerin?

özlem senin kendi göz rengin nedir?ben birinde lens bu kadar doğal dursun bu kadar yakışsın ilk defa görüyorum.

GÜZEL YORUMLARINIZ için çok teşekkür ederim...
albümümde fotolarımm var,tüm lenslerimle olan..
arkadaşlık iletin o zaman bakabilirisiniz..:KK34::KK16::KK16:

mrb arkadaşlar yeni katıldım foruma ben de lens almak istiyorum ama yaşım küçük 14 yaşındayım önceden takip etmiştim solotica natural colorsu.... ama ailem izin vermiyor almama. bende içimi dökmek için üye oldum. solotica natural colors hakkında bilgi verirseniz sevinirim fiyatı özellikleri falan... bu arada quartzo çok güzel birenk (adriana limanın gözlerinden) ama topazio da okyanus mavisi en sevdiğim renktir sizce hangisi daha doğal duruyor. yardımcı olursanız sevinirim :) gözlerim bu arada kahverengi.

Herkese selamlr :)

arkadaşlar merhaba ben solotica quartzo aldım henuz daha 5 gün oldu.200 tl ye aldım solüsyon dahil gel gelelim alışık oldugum renge yakındır dıye sandım ancak cok pişman oldum.kendime hiç yakıştıramadım. gozum alısırmı dıye 2. kez taktım ama olmadı ısınamadım.zararına satıcam almak ısteyen olursa mesaj atabilir.100 tl ye vericem valla umrumda değil zararın yarısını karsılasam yeter

Merhabalar yeni seri solotica natural quartzo kullananlar varsa yardimci olabilir mi lütfen. Yesilimsi lens arıyorum mel veya quartzo arasında kaldim

Bende ikisi Arasında kaldım yok mu kullanan önerisi olan ? Özlemcim bide ben göremedim o resimleri :KK43:

X