Kontakt Lens solotica natural colors topazio hakkında

ozgurkent

Nanik Depreşik
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
44
2
netteki ve buradaki bir cok yorumu okuyup, resimleri inceleyip binbir hevesle gidip kendime bir topazio aldım.. ama taktıgımda aynada bir adriana lima gormeyi beklerken bahtıma gora filmindeki komutan logar cıkınca nasıl bir sok yasadıgımı tahmin edebilir misiniz bilmiyorum quartzo veya esmeralda almadıgıma o kadar pismanım ki su an.. 220 liramı cope atmıs oldum resmen.. ne yapabilirim bana bi yol gosterin lutfen.. bazı solusyonların lensleri koyulastırdıgından bahsedildigini hatırlıyorum.. kayda deger bi koyulasma olur mu mesela??

Son düzenleme:

Koyumu açık mı rengi
Ben hep açık tonlarda topazio istiyordum da
resim atabilirmisiniz

Rengi açık mavi.. Benim gözlerim de açık kahverengi.. Sanırım bu sebepten oldukça açık durdu bende ve ben daha once deneyimledigim icin mavinin bana yakısmadıgını bilmeme ragmen topazio nun mavi yesil oldugu yonundeki yorumlardan dolayı aldım.. mavi hele hele acık mavi bir insana ancak bu derece yakısamaz yani :)) aksam resim atmaya calıcsacagım sizin icin..

Koyumu açık mı rengi
Ben hep açık tonlarda topazio istiyordum da
resim atabilirmisiniz

Evet çok acık bi renk canım bence senin rengin mel olmalı topaizolar çok opak bi kere

Bende Rainbow giallo da var mesela, o çok tatlı bir yeşil ela duruyor, yakıstırıyorum da kendime.. Ama biraz daha açık bir renk alayım dedim bu kez, renk seçimim çok yanlış oldu sanırım

Merhaba bende almayi dusunuyorum benim g

Merhaba bende solotica lens almayi dusunuyorum gozlerim koyu kahve acaba bende nasil durur onerisi olan varmi acaba?

En üstteki gün ışığı topazio 2014 Temmuz Ayında alındı

Eklentiler

• image.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 312
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…