netteki ve buradaki bir cok yorumu okuyup, resimleri inceleyip binbir hevesle gidip kendime bir topazio aldım.. ama taktıgımda aynada bir adriana lima gormeyi beklerken bahtıma gora filmindeki komutan logar cıkınca nasıl bir sok yasadıgımı tahmin edebilir misiniz bilmiyorumquartzo almadıgıma o kadar pismanım ki su an.. 220 liramı cope atmıs oldum resmen.. ne yapabilirim bana bi yol gosterin lutfen.. bazı solusyonların lensleri koyulastırdıgından bahsedildigini hatırlıyorum.. kayda deger bi koyulasma olur mu mesela??
Koyumu açık mı rengi
Ben hep açık tonlarda topazio istiyordum da
resim atabilirmisiniz
canm foto atabilir misin çok merak ettim
canm foto atabilir misin çok merak ettim
Koyumu açık mı rengi
Ben hep açık tonlarda topazio istiyordum da
resim atabilirmisiniz
netteki ve buradaki bir cok yorumu okuyup, resimleri inceleyip binbir hevesle gidip kendime bir topazio aldım.. ama taktıgımda aynada bir adriana lima gormeyi beklerken bahtıma gora filmindeki komutan logar cıkınca nasıl bir sok yasadıgımı tahmin edebilir misiniz bilmiyorumquartzo veya esmeralda almadıgıma o kadar pismanım ki su an.. 220 liramı cope atmıs oldum resmen.. ne yapabilirim bana bi yol gosterin lutfen.. bazı solusyonların lensleri koyulastırdıgından bahsedildigini hatırlıyorum.. kayda deger bi koyulasma olur mu mesela??
netteki ve buradaki bir cok yorumu okuyup, resimleri inceleyip binbir hevesle gidip kendime bir topazio aldım.. ama taktıgımda aynada bir adriana lima gormeyi beklerken bahtıma gora filmindeki komutan logar cıkınca nasıl bir sok yasadıgımı tahmin edebilir misiniz bilmiyorumquartzo veya esmeralda almadıgıma o kadar pismanım ki su an.. 220 liramı cope atmıs oldum resmen.. ne yapabilirim bana bi yol gosterin lutfen.. bazı solusyonların lensleri koyulastırdıgından bahsedildigini hatırlıyorum.. kayda deger bi koyulasma olur mu mesela??
Keşke benim topaziolarım da bu maviden olsaydı ben taM tersi koyu olduğu için beğenmedim.