Kontakt Lens Solotica mavi lens

eladalya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
152
0
Uzun zamandır bu siteyi takipteyim anca üye olma fırsatı buldum. Hatta solotica cor mellerimi bu site sayesinde almış bulundumzemuszemus ve coook memnunumm...şimdi bir de mavi almayı düşünüyorum fakat uzun araştırmalarım sonucu yine de bir kanıya warmış değilim kızlar. adriana limanın göz rengine bayılıyorum ama soloticanın serilerinde bu renk war mı acaba ?? bilmiyorumkismile

adriana lima nın göz rengi diyorsan eğer direk quartzo derim ama doğallık olarak bence o kdr doğal durmuyor rengi çok gzl olsa da..

konuları gezerken charmın cristalini gördüm ama düşünme aşamasındalarmış sanırım hala çıkarmadılar mı acaba cok tatlı bi mavisi wardı ?

canım ben de mavi alcam cor azul ya da grafite alcam şu an itibariyle kararımı verdim,haberleşelim sen ne almayı düşünüyorsun ?

canm ben mavi konusunda ısrarlıydım sonra yeşile döndümm ama hala kafamda mavi war... mavi mi yeşil mi diye düşünüyorumm ama mavi alırsam kesinliklee cor azul istiyorum.. cok güzel rengi belirgin bir mavi olmasına rağmen acayip bir şekilde doğal duruyorr yeşil alırsam da quartzo almayı düşünüyorumm aynı adriana limanın göz rengi gibii =)))

cnm ama farkındaysan grafite de o kdar mavilik yok... azulda mavi daha belirgin senn istedğin tam olarak nasıl bi mawi peki ?

kızlar o videodaki cor grafite şimdi hiç de o kdr koyu değil öyle..azul da tam bir mavi duruyor elle boyanmış kadar belirgin bir mavi bu videodakiler eski seriler sanırım grafite hiç o kdr koyu değil ben 2sini de denedim :)

cerencim ya ben cor azul diyorum burda bi arkadaşımızın vardı bayılmıştım çok canlı bi mavi

bence corların hepsi cok doğal duruyor canım.. eğer belirgin mavi istyorsan grafite alnca pişman olabilrsin... cor azul= h ttp://img149.imageshack.us/img149/4632/njbn.jpg 1.si cor azul= h ttp://img715.imageshack.us/img715/4632/168soloticahidrocharmea.jpg
cor azul= h ttp://img149.imageshack.us/img149/5291/3821u.jpg
bilmyrm yani ben azullara bayılıyorum cnm =) sana karışmak gibi olmadı dmi ? linklerde baştaki h'de boşluk war boşluğu silip görebilrsin =)

browni canım benim ben gözüm gibi bakarım lenslerime hep sularını değiştiririm ilgilenirim öyle kaybedicek biride değildim ama inan sanki yer yarıldı içine girdi maalesef hala yok ilk günler uyuyamıyodum düşünmekden üzültüden şimdi napıyım diyorum olan oldu :KK43:( canım bu arada senin cor azullarında bu fotodakiler dimi bende sende cor azulu çok beğenmiştim ya hihih :KK70:

Son düzenleme:
browni canım benim ben gözüm gibi bakarım lenslerime hep sularını değiştiririm ilgilenirim öyle kaybedicek biride değildim ama inan sanki yer yarıldı içine girdi maalesef hala yok ilk günler uyuyamıyodum düşünmekden üzültüden şimdi napıyım diyorum olan oldu :KK43:( canım bu arada senin cor azullarında bu fotodakiler dimi bende sende cor azulu çok beğenmiştim ya hihih :KK70:

hay allah ya nasıl kaybolur lens anlayamadım geçmiş olsun valla tatlım çok garip bi iş var bu işin içinde bence :) dedektiflik yap sen biri kaçırmış olmasın kıskanıp ehehe :)) nasıl olur böyle bişey çok enteresan hakkaten.. peki almayı düşnüyordun neye karar evrdin? yok cnm ben cor azul kullanmıyorum da arkadaşın üstte koydukları sevgili DİDEMin cor azulları didemin fotoları onlar yani ona benzettim ben hatta direk o

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum,valla iyice kafam karıştı,ne yapacağımı şaşırdım sempatiksalakcinni :gitme:

X