Kontakt Lens Solotica lenslerden hangisinin rengi griye daha yakın oluyor?

impulse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
75
1
Göz rengim koyu kahve. Forumdaki solotica lensle ilgili bütün konuları yorumları tek tek okudum diyebilirim. Ve kesinlikle almaya karar verdim. Hidrocor mel, hidrocor ocre bir de Quartzo arasında kararsız kaldım. Ne çok yeşile dönük ne çok maviye dönük olsun istiyorum ben aslında gri tonlarında bir lens arıyorum. Sizce hangisini almalıyım çok kararsız kaldım :KK43:(

youtube.com/watch?v=vWf10g3OGT8 quartzo ve mel farkını gayet net gördüm ve kesinlikle quartzodan vazgeçtim

ice çok hoşmuş gerçekten özellikle koyu kahve gözde çok harika durmuş ancak kendi göz rengimin bu kadar koyu olmadığını farkettim tereddüte düştüm. çok açık olmayan kahve renk gözde de kendi rengini çok belli etmiş gibi geldi.
youtube.com/watch?v=6x7o0JzRGSY açık kahve olan
youtube.com/watch?v=tUnlIlzwuZo koyu kahve olan.
youtube.com/watch?v=wO0IyHpA6rk bu bayanda da çok mavi durmuş mesela kafam karıştı

grafite tam mavi o nedenle içime sinmedi
youtube.com/watch?v=_lLvK4-o0m0

aynı kızda hem ocre hem mel gördükten sonra meli de listeden sildim. çok yeşile dönük.
youtube.com/watch?v=tFmo0aVqGKE ocre
youtube.com/watch?v=NmNNxPXnl9s mel

youtube.com/watch?v=CvrEjuBZlhs bu ocre gerçekten çok güzel ama yine de gri gibi değil.
şimdi ocre ile ice arasında kaldım yine kararsızım :KK43:(
keşke deneyebileceğimiz bir yer olsa hepsini ona göre alabilsek.

i167.photobucket.com/albums/u122/gizem90/gizem/Gizem/AskiMemnuBolum26_0321.jpg

bihterin göz rengine en yakını ocre oluyor sanırım bilen var mı?

Son düzenleme:
Bihterin göz rengine en yakın rengi cor mel ile yakalayabilirsiniz. Ocre de yakın olabilir ama ocrenin içinde hiç yeşillik yok gri kahverengi bir renk ocre. Ben çok fazla beğenmiyorum ocreleri aslında çok boz belli belirsiz bir renk. Kirli su rengi gibi geliyor bazı fotoğraflarda bana. Hem doğada gri kahverengi göz var mı ki zaten? Ocreler açık gözlerde daha güzel duruyor bence. Soloticada gri tonunda durabilecek renkler N.C Quartzo,Graphite ve ıce. Ocre ile ice arasında kaldım demişsiniz fakat ikisi çok farklı tonlarda renkler. Biri mavi gri öteki kahverengi gri.

Bihterin göz rengine en yakın rengi cor mel ile yakalayabilirsiniz. Ocre de yakın olabilir ama ocrenin içinde hiç yeşillik yok gri kahverengi bir renk ocre. Ben çok fazla beğenmiyorum ocreleri aslında çok boz belli belirsiz bir renk. Kirli su rengi gibi geliyor bazı fotoğraflarda bana. Hem doğada gri kahverengi göz var mı ki zaten? Ocreler açık gözlerde daha güzel duruyor bence. Soloticada gri tonunda durabilecek renkler N.C Quartzo,Graphite ve İce. Ocre ile ice arasında kaldım demişsiniz fakat ikisi çok farklı tonlarda renkler. Biri mavi gri öteki kahverengi gri.

evet sorun orda zaten ice bazı videolarda bariz mavi bazı videolarda da gri gibi durmuş ondan şüpheye düştüm. graphite tekrardan baktım çok çok açık geldi gözüme. ocrede karar kılıcam sanırım griye dönük olmasını istiyorum zaten bende. teşekkür ederim yorum için.

cor ice tam gri göz rengin koyu kahveyse önermem lila gibi durur.
Quartzo gri yeşil
Benim tavsiyem ice mint

ice mint yeni gördüm ama gerçekten bayıldım güzelmiş kesinlikle icemint almalıyım ama yakışmazsa diye korkuyorum saçlarım kızıl buğday tenliyim acaba yakışır mı?

X