Kontakt Lens Solotica lensi nereden bulabilirim ?

Krasivaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
185
0
merhaba kızlarrr !! bircok arkadas solotica kullandıgını belirtmis ama kargo falan yazmıs herkes? soloticaları alabilecegim bir magaza yok mu?netten mi alıyor herkes ? denemeden nasıl emin oluyorsnuz az bi para da deil hani :S birde sunu sorucaktım benim gozlerim koyu yesil sadece belirginlik istiyorum ve iri gozlerim var..sadece belirginlestiren bir sey istiyorum yapay goruntuden uzak bana ne kullanmamı önerirsiniz ??

arkadaslar yazılarınızı okudum ben lens almak istiyorum koyu renk gozlerim var solotica mel nasıl durur?? dogal olsun istyrm esmer tenliyim ve su resme en yakın sekilde olmak istiyorum buarda benm soyle bi sorunum var renksiz lens kullanıyorum gayet rahat acuvue kullanıorm fakat renkli lens ne zaman denesem 2 kere denedm bausch and lomb ve freshlook denedm inanılmaz rahatsız oluyorum her gozumu kapayıp actugımda lens kayıyor ve bulanık goruyorum herhalde goz capımlan alakalı ay nolur yardım edin yahuuuu bosa okadar cok para harcadım ki:KK43:

su istedgm renk
http://i223.photobucket.com/albums/dd126/du2/Female%20stars/Ana%20Beatriz%20Barros/Ana-Beatriz-Barros-12.jpg için Google Görsel Sonuçları

X