Kontakt Lens Solotica lens satın almanın birkaç yolu

arzutr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
471
9
47
arkadaşlar biraz bilgi paylaşmak istedim . görüyorumki sayfalarca süren ilgili konuları okumak oldukça zahmetli olduğundan üyeler direk sormayı tercih ediyorlar. ben bildiğim yolları yazayım sizlerde ekleme yaparsınız devamında.

solotica lenslerin anavatanı brezilya. başka hiç bir ülkede resmi temsilci yok. satanlarda bireysel yollardan brezilyadan getirip öle satıyorlar. taklidi yok bildiğim kadarıyla. ben kendi alışveriş yaptığım sitel bilgileri ile başlayayım.

!- .oticabellucci.com[/url]

burası brezilyada bir online satış sitesi. oldukça güvenilir. kredi kartlarınızla alabileceğiniz gibi paypal ile satın alabilirsiniz. siteye üye olarak işleminizi online yollardan gerçekleçtirmekte mümkün ama sitenin dil desteği olmadığından çok zor . ben ve benim gibi diğer müşterileri satış görevlisi ile msn den anlık sohbet yoluyla sipariş ediyoruz. güven sorunu da aştığımız için mesele olmuyor. msn de patricia adlı arkadaşa ne istediğimiz bilgisini eriyoruz. bize fiyat ve paypal adresini veriyor. parayı kendi paypal hesabımıdan onlarınkine tranfer ediyoruz. patricia da parayı gördüğü an sipariş formunu düzenliyo ve email olarak gönderiyor. akabindede faturasını gönderiyor email ile. bir kaç gün içinde kargoya veriyor ve kargo takip numarasını gönderiyor. bu andan sonrada artık takip numarası ile bekliyoruz. maksimum 30 iş günü içerisinde lensleriniz elinde.

FıYAT: TOPAZıO-ESMERALDA -QUARTZO : 64 DOLAR
DıĞER HEPSı 57 DOLAR,

BU RAKAMLARA 34 DOLAR KARGO BEDELı EKLENıYOR

2- paranalentes.com

bu sitenin avantajı ingilizce versiyonunun olması. burada msn anlık sohbet imkanı yok. ama üye olmak daha kolay. üye olarak satın alabilirsiniz. yoksa mail atarakta anlaşabilirsiniz. burada paypal ile ödeniyor para. güven sorunuda yaşamazsınız. daha evvel buradan arkadaşlarımızın alışverişleri var bu site ile. denenmiştir yani

FıYAT : TOPAZıO - ESMERALDA VE QUARTZO 85 DOLAR

DıĞERLERı 72 / 75 DOLAR

BU SıTE FREE SHıPPıN GÖNDERıYOR. YANı AYRICA KARGO ıÇıN PARA ÖDEMıYORSUNUZ.

3-Türkiyeden alabilirsiniz.

bazı lens sitleri yada bireysel satıcılar ellerinde kısıtlı sayılarda bulunduruyorlar bu lensleri.elbetteki üzerine kar koyarak satıyorlar. google aratırsanız karşınıza çıkarlar. bu site üylerinden bir arkadaşımızda güvenilir bir satıcıdır . numarasız lensler genelde hemen teslim olmak üzere birkaç günde elinize geçer fakat numaralı kullanıyorsanız yine beklemek zorundasınız. çünkü numaralı lens stoğu yapmak imkansız denecek kadar zordur amatör satıcılar için. sipariş üzerine özel getirtirler sizin için

FıYAT : 190/200 LıRA

Eğer hiç yabancı diliniz yoksa bu konuda google çevirici yada sözcükcevir.com adresinden online çeviri yapabilirsiniz.metin halinde yazıları girdiğinizde çeviri yapabiliyorlar . alışverişinizi gerçekleştirecek kadarını çeviri ile halledebilirsiniz.

Son düzenleme:
google dil çevirici eklentisini kurarsanız siteler tomatik olarak türkçeye çevriliyor. yarım yamalak oluyor ama ana hatlarıyla ne olduğunu anlıyoruz.

arzutr cok yararlı bi bilgi paylasımı olmus dogrusu
bnde oticadan nasıl sipariş veriliyor diye soruyordum tskler.

rica ederim cnm . bunun başı başına bir konu olması gerektiğini düşündüm.

yasağı düşünerek türkiye satıcı linki vermedim. taa brezilyadan link verdim. buda yasakmı. yasaksa değiştirelim.

profil mesajında ve burada link vermek yasak özel mesajla link verebilosunuz

arzucum bilgi paylasimi icin cok tesekkur ederim cok yararli oldu. sanirim ben de wrlens yerine oticabellucci den vericem siparisi. wrlens biraz daha pahali (sen de dier topikte yazmistin bana). oticabellucci guvenilir sanirim dimi?
bir de yardimlarin icin cok tesekkurler tekrar. bugun ya da yarin siparisimi vericem. heycanliyim cok:)

güvenilir cnm. msn ekleyip sohbet yoluylada bilgi alabilrsin lenslerle ilgili. bazı kararsız kızlar fikir sormuşlar patricia ya o da resim istemiş fikir verebilmek için. yani böle bir hizmetide varmış) . ben ahsen kararsız olmadığımdan sormadım bile.

güvenilir cnm. msn ekleyip sohbet yoluylada bilgi alabilrsin lenslerle ilgili. bazı kararsız kızlar fikir sormuşlar patricia ya o da resim istemiş fikir verebilmek için. yani böle bir hizmetide varmış) . ben ahsen kararsız olmadığımdan sormadım bile.

alkisalkisalkis super arzucum cok cok saol tekrar yardimin icin :)

arzutr cnm fiyatlar değişmiş sanırım oticada livle arastırmıstık
istersen sende bi bak güncellemiş olursun bilgileri yerimseniben

Bende netten almak istemıyorum türkiyeden satan arkadaş kim acaba ben o şekilde almak istiyorum numaralılarının fiyatı tam olarak ne kadardır

hayır cnm fiyatlar aynı 115 brl olarak görünüyor. yani brziya parası. dolara çevirmek gerekiyo yada liraya

ya lütfen biri yardım etsin bende almak istiyorum ama kredi kartı kullanmıyorum ve ingilizcemde yok :KK43:( en uygunu paralentes sitesi galiba sipariş vericek yokmu ordan hayrına ben parasını göndersemde banada verse :KK43:(

türkiyeden al cnm. bir site stoktan satıyor. tek şişe olarak fiyatlandırmışlar. nc 90 lira h.charm 80 lira hidrocor 75 lira. sağ ve sol göz olarak 2 şişe alacaksın yani fiyatları 2 ile çarp. hemen teslim alırsın.kapıda ödeme yada posta havalesi ile ödeyebilirsin.adreslens ti sanırım bak bi. buradanda bir kullanıcı var satan onada sorabilirsin. ondada tek fiyat 189 liraymış aynen stoktan numarasız satıyor. az biyat farkı var türkiyeden alabilirsin.

Arzucum evet bahsettiğin sitelerdeki fiyatlar değişmiş tüh üzüldüm paranalentes çok uygundu 75 dolardı şimdi 115 dolar olmuş :KK43:

fiyatlar değişmedi. gördüğünüz 115 olan brezilya parası . dolara çevirmeniz gerekiyo

X