Kontakt Lens Solotica Lens Nereden Temin Edilir?

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
38
Merhaba arkadaşlar, solotica lens yurtdışından getirtilmeden olabiliyor mu? Nasıl temin edeceğim?

Solotica ocre düşünüyorum. Hidrocor ve charm kullananlar resim koyabilir mi? Benim gözlerim çok koyu kahve. Aslında rainbow elite line hazel.le arasında kararsız kaldım. Tabi fiyat farkı da var elbet ama soloticayı kolay temin edebileceğim bir yer bulabilirsem almak istiyorum.

Yardımcı olun ltf.:KK61:

Merhaba arkadaşlar, solotica lens yurtdışından getirtilmeden olabiliyor mu? Nasıl temin edeceğim?

Solotica ocre düşünüyorum. Hidrocor ve charm kullananlar resim koyabilir mi? Benim gözlerim çok koyu kahve. Aslında rainbow elite line hazel.le arasında kararsız kaldım. Tabi fiyat farkı da var elbet ama soloticayı kolay temin edebileceğim bir yer bulabilirsem almak istiyorum.

Yardımcı olun ltf.:KK61:

Solotica Gold Renkli Lens Lens | Renkli Lens-Lens | Kontak lens| Lens Optik-212 441 32 01
şuraya bi bakın isterseniz...

sağol cnm yardımcı oldular, hatta satın aldım bile :)

benimde acil lense ihtiyacım var,,,biri de bana yardımcı olsa,,:KK53:bugün yada yarın sipariş geçicem de netten,,,,solotica gold platinium grey hakkında bilgi ve resim arıyorum:KK35:

vetman10 adlı kullanıcıyla görüşüp kendisinden temin edebilirsiniz,tabi elinde sizin dediğiniz renk mevcut mu bilemem. Ben kendisinden aldım

vetman10 adlı kullanıcıyla görüşüp kendisinden temin edebilirsiniz,tabi elinde sizin dediğiniz renk mevcut mu bilemem. Ben kendisinden aldım

hımss,teşkk,,,gerçi ben siparişimi verdim boush&lomb...çünki acildi,,soloticayı bekleyemeyecektim...bir de solotica 8.7 bc ye sahip....benim bc:8.4,,kayma ihtimali çok yüksekti böyle olunca gözümdeyken.....ama bilgim dahilinde olsun..bir ara ihtiyaç duyarsam bahsetttiğiniz üyeyle temasa geçerim...sağolun...:KK3:

X