Kontakt Lens Solotica Kullanıcılar Bir Bakar mısınız Lütfen ???

achtholin

Mevzu derin..
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
424
89
Kızlar selamlar..
Ben solotica topazio aldım ilk defa..
Rengi çok hoşuma gitti, konforuda mükemmel..
Ancak lenslerin renkleri arasında bi uyumsuzluk var, birinin diğerine göre ortasındaki sarı daha fazla gibi ve doğal olarak rengi daha açık duruyor..
Gözümde değiştiriyorum yine fark belli, koyu olanı ters takıyorum yine diğeri açık fakat açık olanı ters takıyorum bu sefer renk uyumu oluyor ancak lens gözümde kaymaya başlıyor.
Sorum şu: Soloticalarda lensin tersi düzü oluyor mu, açık olanı ters taksam bi müddet sonra kayma geçer mi ???

renk uyumsuzluğu warsa geri gönder cnm..hatalı olabilir..

renk uyumsuzluğu warsa geri gönder cnm..hatalı olabilir..

canım seri numaraları farklı, uyumsuzluk var evet ancak zaten ben numaralı kullandığım için 3 ayda geldi lenslerim ve zaten bir aydırda kullanıyorum.. Arzu Hanımdan aldım çok belirgin bi fark olmadığı içinde geri göndermek istemedim

lensi ters kullanmak pek sağlıklı bir durum değil. gözünde kaşıntı yapar rahatsız eder. Yani bende öyle oluyor. Boşuna kendinden ödün verme derim. Yenisini iste. Zaten bariz bir fark varsa mutlaka onlarda kabul eder. Benim lensim yırtık çıktı. Kimse benden kaynaklanan bir sorun olup olmadığını sormadan değiştirdi ki bu kullanıcı hatasından da olabilirdi.

canım çok belirgin bi fark deil aslında biri bi ton daha açık dikkat etmedikçe belli olmuyor, lensleri geri iade etmek istemememin sebebi çok uzun sürede geldiler tekrardan beklemek zor geliyor açıkcası..

bende arzudan aldım lensleri cnm..ama keşke ilk geldiği zman geri verseydin..zaten belirgin bi fark yoksa devm et deri..gec geliyor cunku byaa

bende arzudan aldım lensleri cnm..ama keşke ilk geldiği zman geri verseydin..zaten belirgin bi fark yoksa devm et deri..gec geliyor cunku byaa

canım lensleri ilk aldığımda acemiliğime geldi direkt açıp taktım, kullandığım lensleride geri yollamak gereksiz geliyo, Arzu Hn. çok ilgili bi satıcı çok az bi renk farklılığından devam edicem.. teşekkür ederim seninde ilgine..

Canm mümkünse fotosunu koyarsan daha net yorum yaparız ama zamanla rengi oturuyor aklında bulunsun bende topazio kullanıyorum ilk aldığım renkten biraz daha koyu şu an ama çok çok belli oluyor ve bu seni rahatsız ediyorsa kullanamazsın zaten böle bi durumda anlayışla karşılanır ama çok bariz değilse canını sıkma derim ben

canım maşallah çok çok yakışmış öncelikle ama bence senide rahatsız etmiyorsa bence belli bile değil çok dikkatli bakınca birazcık daha sarı duruyo ama çok dikkat etmek lazım çok yakışmış güle güle kullan derim ben

canım işte çook dikkatli bakınca sarı boyamaları birinin daha fazla, açıkcası o kadarcık fark içinde tekrardan beklemeyi göze alamam ve kullanmışım lensleri.. birini ters takınca uyum oluştu acaba dedim tersde kullanılabilio mu ancak kayma yaptı kullanamadım.. ayrıca çok teşekkür ederim ben bebek mavi çok istiodum ancak yeşilimsi durdular biraz ondan çekimser kaldım bende bundan sonra ice deneyebilirim..

Merhaba canim,

benden sana tavsiye, sakin ters taraf takma lensi gözüne.
hic saglikli degil. gözlerinde agri yapar.
Doktorumda demisti bana. Gözlerini bozar.

Eger cok belli oluyosa, geri yolla, ama fotografa bakilirsa hangisi daha acik oldugunu cikaramadim ben.

Merhaba canim,

benden sana tavsiye, sakin ters taraf takma lensi gözüne.
hic saglikli degil. gözlerinde agri yapar.
Doktorumda demisti bana. Gözlerini bozar.

Eger cok belli oluyosa, geri yolla, ama fotografa bakilirsa hangisi daha acik oldugunu cikaramadim ben.

canım merhaba,
bazı lenslerin tersi-düzü olmuyor, ilk defa solotica kullandığım için bunlardada var mı die merak ettim olmadığını öğrenince kullanmadım ters şekilde..
çok bi belirginlik yok zaten canım hafif birinin sarılığı daha fazla oda ancak çok çok dikkatli bakılınca..

canım benim bende aynı umutla topazio aldım hemen hemen aynı durmuş gözümüzde evet bu renkde çok hoş ama bende bebek mavisi istiyorum sanırım nc azul daha koyu dimi bence ice tam bize göre bulduğumuz ice fotolarını birbirimize yollayalımmı

canım ben forumlara kanarak topazio aldım ancak bana gelen seri oldukça koyu, soloticanın tam anlamıyla bebek mavisini üretmemesi umutlarımı tüketti.. topazio gerçekten güzel bi renk ancak keşke daha açık olsaymış diyorum azullar ise bence çok koyu.. icea gelince şimdi aklımda ice var hareli alırım ancak onlardada tereddüt ediyorum sonuçta gri rengi alırım mavi değilde gri durursa çok pişman olurum, topazio koyu olmasına rağmen mavi-yeşil ancak iceların tamamen gri durma ihtimalide var :KK43:( eğer ki yabancı forumlarda bulursam ice fotosu paylaşırım seninle, seve seve..

X