solotica hidrocor mel ve hidrocor verdemarinelerimi satıyorum

kxuxllxuxmango

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
1.490
3
elimde derecesiz hidrocor mel ve hidrocor verdemarine var. bir çiftini 60 liraya ,2 çiftini 100 liraya satıyorum. soloticaların genelde boyamaları bırbırını tutmayabılıyor. bu yuzden elimdeki lenslerin tek tek macro çekim hallerini koyuyorum. temmuz agustos gibi alınmıştı lensler.

hidrocor mel bir teki. diğerine gore ortaya dogru bıkaç noktası daha silik. ama şimdiye dek kimse anlamadi.
Satıldığı için rwesimler kaldırılmışdır

Son düzenleyen: Moderatör:
hidrocorun doğallığı konusunda fikrin ne birde verde marineler zamanlamı bu renk oldu?geldiğinde daha fosforlu ve turkuaz rengi miydi?bu arada bir resimde bayağa bir koyu durmuş hangisi sendeki duruşu ve göz rengini koyarmısın ton olarak karşılaştırma yapıcamda

hidrocorun doğallığı konusunda fikrin ne birde verde marineler zamanlamı bu renk oldu?geldiğinde daha fosforlu ve turkuaz rengi miydi?bu arada bir resimde bayağa bir koyu durmuş hangisi sendeki duruşu ve göz rengini koyarmısın ton olarak karşılaştırma yapıcamda

hıdrocor en dogal duran solotica serisidir. tabi verdemarine için demiyorum alttan koyu kahve gorundugu için .ama hıdrocharme veya natural colorstaki gibi kenarlarında çizgiler olmadıgı için çok yakından bıle belli olmuyor. aldıgımdan beri rengi bu sekilde duruyor. opti free solusyon kullanıyorum. ortama gore daha yeşil veya daha mavi durabılıyor. ama şimdiye kadar kimse yeşil demedi.

son olarak bide şunu sormak istiyorum bu lensler alındığından beri sürekli takıldımı yoksa nadirmi takıldı ben herşekilde lensi beğendim alıcamda yinede çok merak ettim az takıldıysa 1 senedende fazla kullanılır büyük ihtimalle bu arada koyduğun fotolar lensin gerçek fotosu değilmi ben verde marinelerde herhangi bi sorun göremedim mellerde belli ama bunda hiç bişey göremedimde

burcu verde marine ler çok güzel bencede alırsan yakından görürüm bendeboshayallersmile

Son düzenleme:
berry bulusabiliyorsanız gözlerinizde de alerjik bi sorun yoksa
deneyin canım saglıklı değil ama belkide begenmiceksin yada bayılıcaksın

başkasının gözune gıren şeyı nasıl satın almak ıstıorsunuz merak ettım hıçmı hıjyen anlayışınz yok yanı 2 renklı göz uğruna saglıgnzdanmı olcksınz ustelık 7 ay olmş.4 ay sonra kullanımıda bıtıyormuş.bence sıfır alın daha ıyı.