Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben dün akşam nöbette izlemiştim mükemmeller ya nasıl kendi gözün gibi duruyor öyle çok beğendim inşallah cor grafite senin azulların gibi doğal durur bende.bu arada video nu nasıl yükledin nasıl uplaod ettin canım ?:26:
cnm silinmiş dio video. bende izliycektim. bidaha yüklermiisn??
teşekkür ederim canım :) grafiteler benimkilerden çok daha doğal duracaktır hiç şüphen olmasın
evet azullar renk olarak çok güzel çarpıcılar ancak yazın bu lensi kullanamayacağım aşikar..malum yazın açık renk kıyafetler giyiliyor..işte o zaman sorun olacaktır..şimdi kış ayında süper duruyor....inşallah o zamana kadar yaza uygun daha açık tonda doğal mavi bulurum:26: canım sen grafite alacağın için o rengi her mevsim kullanabilirsin bence doğru bir tercih yaptın...ama olur da sıkılırsan azul da aklının köşesinde bir seçenek olarak durur :)
tamam canım yüklerim...özel mesaj olarak atıcam sana linki..çünkü konuyu açtığım gün ilgisiz sitelere kopyaladılar yorum bile yazmadan...ben de sinir oldum sildim..ne kadar ayıp ama dimi ? :)
ben izlemiştim ,çokta hoş buldum ,canlı bir mavi ,doğal diyemem belki ama kötü de diyemem .. iddialı bir renk doğal renk arayanlar için belki ama radikal değişim isteyen ve belirgin ton-mavi sevenler için de,biçilmiş kaftan bence...
güle güle kullan
cnm burdan da yazım bayıldım yani. :) çok güzel. ben bayılıyorum bu tonlara. çok yakışmışş güle güle kullan cnm :)
teşekkür ederim nilcim ben de sendeki hareli grafitelerin duruşunu çok beğeniyorum..gözlerin siyah olduğu için sende bi başka mavi duruyorlar :) ben de de öyle duracağını bilsem düşünürdüm :)
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :)
boşalttım canım çok pardon :26: